Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спират телевизия ММ

Featured Replies

Спират телевизия ММ

0000086957-article2.jpg

Каналът налагаше наша и световна музика повече от 10 години

Излъчването на музикалния канал ММ ще бъде прекратено.

Собственикът на канала, Нова телевизия, кандидатства за издаване на лиценз за нов спортен канал – Нова Спорт, който ще стартира през първата половина на 2010 година и ще се разпространява чрез кабелните и сателитните оператори в страната.

Якоб Андерсън, изпълнителен директор на Нова телевизия и Диема, коментира: “Зрителите имат силна нужда от български спортен канал, който да доставя качествено съдържание от най-добрите световни спортни събития.

Много сме щастливи да отговорим на техния интерес с Нова Спорт.

Музикалната телевизия MM допринесе много за развитието на групата и ние сме благодарни на всички, с които работихме заедно през тези години."

dnes.bg

Аз пледирам да се пусне отново телевизия ВЕСЕЛИНА :)

И аз .

В началните години беше много добра, някак си underground  беше, имаше добри предавания за всякакъв стил, сносни водещи.... баси, чак меланхолията ме натегна като прочетох тая новина. Явно Диемите, които предават мачовете ще ги правят изцяло филмови канали, а всичко спортно ще концентрират на едно място, което не е лошо. На мен ми липсва още Спортен Свят :)

Стига, бре sad.gif

всеки ден почти по цял ден слушам само ММ (без ранните сутрини и вечерите). И те, като другите телевизии) си имат репертоар, които въртят, но си ги слушам с кеф. И какво им пречи ММ да си пускат новия канал??? :)

Тъпо ... искам си ММ .. често слушам този канал :)

Прочетох внимателно новината, повторих, но никъде не видях каква е връзката между музикалния канал ММ и предстоящията Нова Спорт. Излиза, че за да тръгне единият, другият трябва да бъде спрян. Нещо не се връзва, конкуренцията - bTV, пуска нови канали (Comedy и Cinema) без да спира нищо. Вярно, че GTV стана bTV Comedy, но това всякак бе нов канал.

То не стига дето нямаме кой знае колко и какви музикални канали, ами и ги спират, та ще останат чалгите.

Прочетох внимателно новината, повторих, но никъде не видях каква е връзката между музикалния канал ММ и предстоящията Нова Спорт. Излиза, че за да тръгне единият, другият трябва да бъде спрян. Нещо не се връзва, конкуренцията - bTV, пуска нови канали (Comedy и Cinema) без да спира нищо. Вярно, че GTV стана bTV Comedy, но това всякак бе нов канал.

Връзката се казва "честота". За всяка нова честота се кандидатства или пред СЕМ, или пред КРС не съм сигурен къде точно, но след като са ти дали можеш да пускаш каквото искаш. Така че сега на мястото на честотата на ММ ще се появи Нова спорт. С БТВ ситуацията е подобна.

Връзката се казва "честота". За всяка нова честота се кандидатства или пред СЕМ, или пред КРС не съм сигурен къде точно, но след като са ти дали можеш да пускаш каквото искаш. Така че сега на мястото на честотата на ММ ще се появи Нова спорт. С БТВ ситуацията е подобна.

Спор няма за честотите ама при положения, че има толкова много чалгасарски канали, празни канали тип "каминг суун" и всякаква подобна паплач и аз мисля като hlevoust :cool:

...има толкова много чалгасарски канали, празни канали тип "каминг суун" и всякаква подобна паплач и аз мисля като hlevoust :speak:

Абсолютно сте прави, но това е тема на съвсем друг разговор....

Редактирано от rvp (преглед на промените)

В началните години беше много добра, някак си underground беше, имаше добри предавания за всякакъв стил, сносни водещи.... баси, чак меланхолията ме натегна като прочетох тая новина. Явно Диемите, които предават мачовете ще ги правят изцяло филмови канали, а всичко спортно ще концентрират на едно място, което не е лошо. На мен ми липсва още Спортен Свят :speak:

Да не е лошо - но защо точно ММТВ решиха да резнат. Толкова други безсмислени телевизии има под шапката на нова че не е истина. Без проблем можеше да махнат диема Фемъли например или да я превърнат в Нова спорт нея. Това да се махне единствената читава музикална ТВ в БГ според мен е тъпо защото така се дава медийно поле за чалгата.

Що никой не резне Канал 3 по който никога няма нищо смислено, и на него единственото което може да се види е обидената на всичко и всички физиономия на киселяка Сашо Диков. И сега кво остава да се гледа - The Voice - по която се пуска всякакъв тип музика, наподобаващ чалга.

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Да не е лошо - но защо точно ММТВ решиха да резнат. Толкова други безсмислени телевизии има под шапката на нова че не е истина. Без проблем можеше да махнат диема Фемъли например или да я превърнат в Нова спорт нея.

Диема Фемили е на 4-то място по гледаемост в България, след bTV, Nova и БНТ, докато ММ се е гледала 30 пъти по-малко от фемилито.

Ами аз тази телевизия не я гледам от много време. В началото беше наистина доста добра - говоря за времето когато РОРО имаше предаване там. Но след това много взе да се забатачва - много комерс - по-малко наша музика и така - просто взе да не ми допада. Смея да твърдя, че CITY, MAD и The Voice са доста по-напред от ММ и особено последната. И ако наистина я спират, то това ще е зашото наистина нямат интерес - което означава, че им е паднал рейтинга. Това е мое мнение - всеки си има вкус ;)

• 2 седмици по-късно...

Излъчването на музикалния канал ММ ще бъде прекратено.

Собственикът на канала, Нова телевизия, кандидатства за издаване на лиценз за нов спортен канал – Нова Спорт, който ще стартира през първата половина на 2010 година и ще се разпространява чрез кабелните и сателитните оператори в страната.

Якоб Андерсън, изпълнителен директор на Нова телевизия и Диема, коментира: “Зрителите имат силна нужда от български спортен канал, който да доставя качествено съдържание от най-добрите световни спортни събития.

Много сме щастливи да отговорим на техния интерес с Нова Спорт.

Музикалната телевизия MM допринесе много за развитието на групата и ние сме благодарни на всички, с които работихме заедно през тези години."

източник: дир.бг

Лошо е, че се закрива една цяла епоха, защото това все пак е първата Българска музикална телевизия и е единствената която пуска хубава музика далеч от днешната Не някакви звуци които само наподобяват музика, да не говоря за модерните изпълнители като: ейкън, кейша и разни му там "певци". Знам, че има рок и евъргрийн радиа но си е друго да ги погледаш... хубаво е да погледаш и да послушаш малко стойностна музика. Вече казах сбогом на Мтв и ВИВА, защото те отдавна не са музикални телевизии....

Жалко, много жалко...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=150609&st=0&p=1645806&hl=%F2%E5%EB%E5%E2%E8%E7%E8%FF&fromsearch=1&#entry1645806

2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

off/

Новината, поднесена по този начин заедно с коментара, ми харесва -- отразява и лична позиция по темата :wors:

Извинявам се много, но поне 5 пъти търсих в търсачката темата като ползвах ключови думи "телевизия" "мм" и т.н. Не вярвам проблемът да е при мен.

Жалко за Телевизия ММ ако я спират. Пускаха хубава музика. Всъщност тя още работи и в момента вървят видео клипове.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.