Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

реално IP с рутер

Featured Replies

Nqкой съгласен ли е през скупе да ми помогне чрез тиме виар,ще съм много благодарем.Пробвах доста неща но все нещо не оцелвам.

И аз съм като пича със същия проблем,рутера е LInksys Wireless-G Broadband Router WRT54GL ...

Става дума за WC3 TFT headoff 1.21 .Благодаря преварително !

• 1 месец по-късно...

влизаш си в настройките на рутера

в ляво ще видиш каде е Port Forwarding

там кликаш на Add Custom Service

в Service Name пишеш примерно warcraft 3

портовете които ползва Starting Port 6112

Ending Port 6119

Server IP Address пишеш IP-то което е на твоето PC (192.168.1....)

ам сао да попитам къде точно са тия настройки щото и аз имам същия проблем и не мога да правя игри

кви са тия портове кви са тия чудесии :angry:

Отваряш ръководството на рутера.Намираш LAN IP Address(нещо като 192.168.х.х.)и го написваш в браузера. В същата книжка намираш ADMIN и Pass,и ги въвеждаш в полетата за log.Вече можеш да човъркаш настройките.

• 1 месец по-късно...

Искам да попитам как мога да имам реално Ип със рутер? Доставчика ми на Интернет е Нетуоркс.

Редактирано от pita6tiq (преглед на промените)

Искам да попитам как мога да имам реално Ип със рутер. Доставчика ми на Интернет е Нетуоркс

като го поискаш/купиш от доставчика си. И такова животно като реално ИП няма!!!

Ип-то може да се вземе от Нетуъркс онлайн то в момента ми ше че със 77.78.55.76 тоест реално ип а като натисна на Local Area Connecton на състояние пише че съм с 172.16.1.214 тоест нереално. И в крайна сметка излиза че е нереално, защото ми трябваше реално ип за да направя сървър за CS и ми пише, че съм с нереалното.

Ип-то може да се вземе от Нетуъркс онлайн то в момента ми ше че със 77.78.55.76 тоест реално ип а като натисна на Local Area Connecton на състояние пише че съм с 172.16.1.214 тоест нереално. И в крайна сметка излиза че е нереално, защото ми трябваше реално ип за да направя сървър за CS и ми пише, че съм с нереалното.

1. няма такова нещо като реално и нереално ИП. Има публични и астни мрежи ит ИП адреси

2 гледаш къде в маршрутизатора има NAP/PAT/port forward и пренасочваш порта от вътрешното ИП навън

3. Дефинирай за вътрешни ИП статично такова за да не се налага да сменяш понякога адресите в NAP/PAT

извинете но как трябва да изглежда адреса който трюбва да се въведе в браузъра за да настроя рутера

извинете но как трябва да изглежда адреса който трюбва да се въведе в браузъра за да настроя рутера

Пробвай с 172.16.1.1

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Пробвай с 172.16.1.1

иска ми потребител и парола а тоя рутер е промоционален и нямаше никакво ръководство

Редактирано от pita6tiq (преглед на промените)

иска ми потребител и парола а тоя рутер е промоционален и нямаше никакво ръководство

АМи кристалната ми топка казва че паролата за този модел е......

АМи кристалната ми топка казва че паролата за този модел е......

Netgear парлата по подразбиране е password, а потребителя admin.

• 2 седмици по-късно...

В сайта на производителя пише user и pass, които са по default.
  • 1 година по-късно...

Можете ли да ми помогнете? Искам да си настроя порта на рутера към компа ма нз как ако някой знае как да помогне рутера ми е Pirelli–DRG–A124G

Това е модем на БТК/Vivacom и ако не сте на бизнес тарифа нямате 'реално' (публично) IP. Можете да помолите съпорта им да Ви пренасочат необходимите портове или да опитате през my contact.

• 3 седмици по-късно...

Това е модем на БТК/Vivacom и ако не сте на бизнес тарифа нямате 'реално' (публично) IP.

Можете да помолите съпорта им да Ви пренасочат необходимите портове или да опитате през my contact.

Mоят рутер е ZyXEL NBG-416N и в сайта който посочихте по-горе го няма .(има само някакви близки модели , но модела на настройките им е много различен.)

Та рових се днес цял ден из настройките на моя и никъде не можах да намеря нещо свързано с port, port forwarding , portforward.

Целта ми е хост на цс сървър.

Моля който може да помогне да се отзове. Ако има такива да пишат за скайпа ми !

Ще съм МНОГО благодарен.

Mоят рутер е ZyXEL NBG-416N и в сайта който посочихте по-горе го няма .(има само някакви близки модели , но модела на настройките им е много различен.)

Та рових се днес цял ден из настройките на моя и никъде не можах да намеря нещо свързано с port, port forwarding , portforward.

Целта ми е хост на цс сървър.

Моля който може да помогне да се отзове. Ако има такива да пишат за скайпа ми !

Ще съм МНОГО благодарен.

Нали имате тема? В този форум не се толерира пускането на едно и също питане в много теми!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.