Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От къде да намеря плъзгащ плот за бюро ?

Featured Replies

Бюрото което имам, няма от долу плъзгащ плот за клавиатурата, и до сега клавиатурата беше горе на самото бюро, но стана така че се отрупа с много неща и се наложи да правя саморъчно такъв плот за да може да си поставя там клавиатурата, за да може да се работи удобно. Мога да си го направя сам, но ще ми трябва малко помощ да ми кажете от къде мога да намеря такива плъзгащи плотове. Благодатности предварително.

Като го намериш, с тиксо ли ще го залепиш! По-добре поговори с някой занаятчия: примерно дърводелец, ако бюрото е от дърво...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Ако имаш дъска с подходящ размер си купуваш от някой магазин едни бели такива нещо като пистички с колелца. Гледал съм ги в Бриколаж. Слагаш едната част за дъската, а другата за бюрото и си готов.

ами трябват ти 2 такива водача http://www.kolosbg.com/products.php?category=111

и плота доколкото знам на Практикер може да ти отрежат по размер и да му сложат кантове ( лично за мен това не ми е удобно въпреки че го имам плота на бюрото не го ползвам)

Аз имам подобна поставка за клавиатура се казва само че черна http://www.rosi.bg/cms/img_data/pic_475/pic475_1.jpg и съм много доволен това отпред е за слагане на химикали и разни такива към 20/30лв ще струва сигурно, може да не се вързва много на цвета на бюрото, но пък е много удобно-аз като исках да си слагам плот, съседа ни е дърводелец и каза, че имало поставки за клавиатури и били по-добре от плот-потърси някой дърводелец и го питай за това или из нета потърси

Eто ти снимка на моята поставка да видиш

1426230T.jpg

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

ами трябват ти 2 такива водача http://www.kolosbg.com/products.php?category=111

и плота доколкото знам на Практикер може да ти отрежат по размер и да му сложат кантове

като поръчваш плота размера му трябва да бъде с 24мм. по малак от крайните дъски на които ще го монтираш.

после при монтажа"Z"-образния водач се слага на плота,като ролката е задния край,а "С"-образния се слагат на край.дъски с ролката напред.Ако има нещо неясно питай. НЕ Е ТРУДНО.

Аз имам подобна поставка за клавиатура се казва само че черна http://www.rosi.bg/cms/img_data/pic_475/pic475_1.jpg и съм много доволен това отпред е за слагане на химикали и разни такива към 20/30лв ще струва сигурно, може да не се вързва много на цвета на бюрото, но пък е много удобно-аз като исках да си слагам плот, съседа ни е дърводелец и каза, че имало поставки за клавиатури и били по-добре от плот-потърси някой дърводелец и го питай за това или из нета потърси

Eто ти снимка на моята поставка да видиш

1426230T.jpg

:P Супер ми е неудобно с тази поставка за клавиатура, лявата ръка долу на клавиатурата а дясната върху мишката особенно по време на игра ;)

Редактирано от ludfen (преглед на промените)

• Автор

Такава дъска ли искаш?

1701.jpg

Да, такава дъска ми трябва, но е доста по дълга от тази, понеже бюрото ми е дългичко. Измерих колко дълга ще е дъската - 1,10 см. е разстоянието между двата края от вътрешната част, значи дъската трябва да е поне 1,08 см. за да може влезе в улеите на релсите. Не знам само колко ще ми струва една такава дъска ?

Редактирано от USAF (преглед на промените)

измери си много точно разстоянието в милиметри на височината на която ще бъде дъската.Ако е 1.10см.,тя трябва да бъде 107см. и 6мм.А за цената зависи от ширината и цвета.Около: 15лв.-квадрат на плоскостта; 2бр.-рязове-1.20лв ; Кант+монтаж-в метри-3.20лв.;1бр. комплект плъзгачи- зависи от дължината(30см.); 6бр.-видии за дърво 3.5х1.6мм.На страните където са плъзгачите не слагай кант.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

измери си много точно разстоянието в милиметри на височината на която ще бъде дъската.Ако е 1.10см.,тя трябва да бъде 107см. и 6мм. А за цената зависи от ширината и цвета.Около: 15лв.-квадрат на плоскостта; 2бр.-рязове-1.20лв ; Кант+монтаж-в метри-3.20лв.;1бр. комплект плъзгачи- зависи от дължината(30см.); 6бр.-видии за дърво 3.5х1.6мм.На страните където са плъзгачите не слагай кант.

Извинявам се за късния отговор, но просто чаках да получа пари и сега вече съм готов за покупките. Измерих ширината на носещите дъски на бюрото там където ще слагам релсите-носачи на които ще бъде закрепен подвижния плот под бюрото. Ширината е: 48 см. Значи колко дълги трябва да бъдат релсите-носачи ? Мисля че трябва да с няколко сантиметра по къси, но точно колко....... не мога да определя. Вече от тук трябва и да определя колко ще бъде широк самия дървен плот който ще се плъзга на тези релси-носачи. Ще помоля за малко помощ, понеже до сега не ми се е налагало да правя подобни саморъчни неща.

Редактирано от USAF (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Такава дъска ли искаш?1701.jpg

40cm плазгачи и толкова даска.плазгачите се изравняват с началото на дъската.както на снимката по горе.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.