Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

съвет за лаптоп

Featured Replies

Ха..Ха.Ха ..Ние да не сме в съда...

Ако човек не е ПРЕДУБЕДЕН е достатъчно да пусне едно търсене и.....намира това

А по въпроса за шота -ако не го натоварваш и го държиш в хладилника ...ОК!

И да, всяко правило си има изключения, ама е много голям риска за това изключение при AMD! :(

Публикувано изображение

Когато твърдиш нещо трябва да го подкрепиш с доказателства.

Качи няколко скриншота от твоя лаптоп с интелски процесор.

В миналото AMD може и да са били по-топли и слаби но това отдавна се е променило.

Публикувано изображение

Друг е въпроса че повечето производители слагат калпави охлаждания.

HP аз не бих си купил просто не ме кефят.

Братовчет ми има Асус със същите характеристики като моя Acer но е със вградено видео 3200, при него температурата е още по-ниска.

Ако не си забелязал скрииншотите са два.На втория можеш да видиш температурата при натоварване, на 3D mark вади около 3000точки и съответно температурите скачат до към 70-75градуса.Нямам охлаждаще подложка.

п.п ето погледни това

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

ето че парите нарастнаха вече на 1100. давайте сега вашите предложения, защото идва вече време за покупка.благодаря на всички за мненията им. :speak: Спрете да се карате и спорите

Редактирано от slavi91 (преглед на промените)

ето че парите нарастнаха вече на 1100. давайте сега вашите предложения, защото идва вече време за покупка.благодаря на всички за мненията им.

:speak: Спрете да се карате и спорите

Ето това може би.
Втория е много добър,ама надхвърля с 100 лева бюджета.И другия е много добър,ама и той надхвърля бюджета.

Този наистина си заслужава да се напъне човек... защото видеото е доста по-добро от останалите (ще може да не кажа "всички" игри да се играят)

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

здравейте вси4ки.ето 4е дойде време за покупката ре6их да из4акам и да събера о6те пари та ве4е са 1000лв., но може да се заделят още най- много 200лв.давайте вашите предложения. до края на месеца най-вероятно ще се пазарува.нещата, за които ще се ползва машината са сащите: игри,филми музика общо взето за забавление.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

И така най-накрая реших да поръчамтова .благодаря на всички, които писаха в темата ми (както и в другите подобни теми) и ми помогнаха в избора.

Редактирано от slavi91 (преглед на промените)

Ми то цените вече паднаха :*

Lenovo G560 1099 лв. Видеото е малко слабичко, но все пак е добро лаптопче за парите си !

Ако нямаш много претенции за твърдия диск този Acer Aspire 5740G за 1199 лв. ще ти дойде доста добре !

А ако искаш по-голям твърд диск, то тогава се насочи към този Acer Aspire 5740G за 1249 лв.

И процесорът и видеото са по-добри от предложения от теб, губиш само 1 GB RAM и малко твърд диск, но по-важното е че те се сменят :shake_puter:

здравейте след доста лутане и търсене се спрях на този лаптоп: http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-1_1_70_81_83_73_6_9_82_91_80&uiarea=3&carea=DEB4CBEE75CD27F1A90A002481B479E9&cpgnum=1&citem=DEB4CBEE75CD27F1A90A002481B479E91963906BC2E6A642956DCC11C1B7491E)/.do?rf=y какво ще кажете за него струва ли си? приемам и други предложения до 700-750лв.

Не си вземай нито една марка Лаптоп, който е с АМД процесор. Не се охлаждат добре даже и с допълнително охлаждане, и от там започват и проблемите.

По добре дай малко повече пари и си вземи машина с Интелски процесор. За марки няма да коментирам, всеки си има предпочитания.

Не си вземай нито една марка Лаптоп, който е с АМД процесор. Не се охлаждат добре даже и с допълнително охлаждане, и от там започват и проблемите.

По добре дай малко повече пари и си вземи машина с Интелски процесор. За марки няма да коментирам, всеки си има предпочитания.

Публикувано изображение

Нямам допълнително охлаждане.

Лаптопа е точно на една година с AMD процесор.

Снимката е направена 20.06.2010г дъждовно но топло температурата на вън беше около 30градуса.

Публикувано изображение

Та сгига с тези глупости че AMD прегрявали, искашли да ти дам линков към поне 10 теми в които става въпрос за прегряващи лаптопи с интелски процесор?

Ама в случая AMD - то в покой или в работен режим е .. Тък като лаптопа на един познат е с абсолютно същия процесор и при игрички си дига 70 - 80 до 90 съм го виждал .. За разлика Intel - ски процесор на лаптоп при игра над 70 - 75 градуса не ми е минавал ..

Ама в случая AMD - то в покой или в работен режим е .. Тък като лаптопа на един познат е с абсолютно същия процесор и при игрички си дига 70 - 80 до 90 съм го виждал .. За разлика Intel - ски процесор на лаптоп при игра над 70 - 75 градуса не ми е минавал ..

Лаптопа в момента е на работа затова качвам стари снимки от галерията.Под товар стига до към 70-75градуса, под товар имам предвид час два игране.

Публикувано изображение

Братовчед ми има лаптоп със същия процесор но с вградено видео и при него температурите са подобни, че даже и малко по-ниски.

Публикувано изображение

Ако производителя на лаптопа сложи гадно охлаждане няма значение какъв е процесора.

п.п Снимките и коментара сигурно го правя за 10път.Ама се дразня някои кото почне да коментира без изобщо да е ползвал даден продукт.

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

Публикувано изображение

Нямам допълнително охлаждане.

Лаптопа е точно на една година с AMD процесор.

Снимката е направена 20.06.2010г дъждовно но топло температурата на вън беше около 30градуса.

Публикувано изображение

Та сгига с тези глупости че AMD прегрявали, искашли да ти дам линков към поне 10 теми в които става въпрос за прегряващи лаптопи с интелски процесор?

Няма да споря с теб затова. Темата е огромна. Това са мои лични наблюдения. Продължавам да твърдя че "АМД Лаптопите" не струват и няма да си купя такъв.

Всеки има право да прочете из форумите, да се съветва със специалисти и тогава да прецени.

• Автор

Спрете да спорите колеги няма смисъл от спорове. лаптопа пристигна преди 2 дни. в началото имах проблеми с линукса, но после инсталирах уин7 и всичко е ок. като цяло първите ми впечатления са много добри. много съм доволен от покупката.

Спрете да спорите колеги няма смисъл от спорове. лаптопа пристигна преди 2 дни. в началото имах проблеми с линукса, но после инсталирах уин7 и всичко е ок. като цяло първите ми впечатления са много добри. много съм доволен от покупката.

Ще се радвам всичко да е ок и да си ползваш машината без проблеми.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Ще се радвам всичко да е ок и да си ползваш машината без проблеми.

Благодаря колега! дано да няма проблеми.

Поздрави

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.