Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Gigabyte подготвя GA-890FXA-UD7

Featured Replies

Gigabyte ще използва едни от най-новите технологии в създаването на новата АМД дънната платка GA-890FXA-UD7 . Това дъно ще бъде едно от най-добрите за процесори на АМД.Ще има по-добри характеристики и от GA-890FXA-UD5.Сокетът е АМ3 и се поддържат най-новите шест ядрени процесори на АМД.Чипсетът е 890FX ,а южният мост SB850.Дъното разполага с шест PCI-Express слота (x16/x8, x4, x8, x4, x16/x8, x8) и поддържа 4-way ATI CrossFireX.

164a.jpg

За първи път на АМД дънна платка , Gigabyte използва Hybrid Silent-Pipe охлаждане.Охлаждането свързва CPU VRM, 890FX северния мост и SB850 южния мост чрез heatpipe , имаме възможност и за водно охлаждане на северния мост. SB850 поддържа шест SATA 6 Gb/s порта с RAID 0,1,5,10 поддръжка.Все пак не са забравени и SATA2 портовете и IDE конекторът.Звуковата карта е 8+2 с оптичен и коаксиален конектор , два gigabit Ethernet контролера , два USB 3.0 порта , USB 2.0 портове и FireWire.До месец трябва да е готово.За цена няма сведения.

164b.jpg

Ау че хубаво... 6 PCI-E слота... Що ли янкой не реши да ми подари едно такова... Аз сам ще си купя процесора и рамта...

Ау че хубаво... 6 PCI-E слота... Що ли янкой не реши да ми подари едно такова... Аз сам ще си купя процесора и рамта...

Погледни колко са нагъчкани. Не виждам как ще набуташ повече от 3 карти от рода на 58хх или 480/470.

Естествено цената винаги в последния момент става известна. ;) (а сигурно и няма да е много позитивна :) )

Погледни колко са нагъчкани. Не виждам как ще набуташ повече от 3 карти от рода на 58хх или 480/470.

Естествено цената винаги в последния момент става известна. ;) (а сигурно и няма да е много позитивна :) )

1-ви и 5-ти са х16, 1-ви, 3-ти, 5-ти и 6-ти са х8... т.е. ще са през един...

Пак малкозор ще бъде... Особено ако искаш да ползваш и PCI слота...

Ма нищо... Аз си имам едно мизерно х550 и ще си го връткам по слотовете...

1-ви и 5-ти са х16, 1-ви, 3-ти, 5-ти и 6-ти са х8... т.е. ще са през един...

Пак малкозор ще бъде... Особено ако искаш да ползваш и PCI слота...

Ма нищо... Аз си имам едно мизерно х550 и ще си го връткам по слотовете...

:) голямо въртене ще падне.

Дъното изглежда добре, дано и цената му е добра.

Само зъби точите и не четете, това ЩЕ бъде добро дъно тогава и само тогава, когато биосите за него стигнат F4 или по-горен.

Ако искате да бъдете бета тестери - моля, чупете си главите. Всички закупили 890 вече се радват на бета-тестерския си статут и реват по форумите (не тук).

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.