Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с компа,май изтрих всичко

Featured Replies

Правих инсталация на една програма с пауър исо и понеже не разбирам компа блокира ,изчаках малко рестартирах го и като зареди отново ввсички програми които имах и се виждаха икони преди,бяха устанали само бели листчета,сетих се че във външния диск имам някой програми сложих скайпа но не се отвори иска програма с която да отвори а незнам коя е а и те не са останали повече от 5 сигорно пак добре че са останали браузърите нямам представа как са се изтрили някой знаели дали се въстановяват или трябва да го нося за преинсталация,влязох в backup and restore centre но и там не ми позволява да направя нещо ,можете ли да ми помогнете

Рестартирай и преди да зареди Windows цъкай на F8.От прозореца избери Last Known Good Configuration (your most recent settings that worked)

last-known-good-configuration.jpg

• Автор

Рестартирай и преди да зареди Windows цъкай на F8.От прозореца избери Last Known Good Configuration (your most recent settings that worked)

благодаря мноогоооооооооооо

благодаря мноогоооооооооооо

В смисъл за отговора,или че си си оправил проблема?

• Автор

В смисъл за отговора,или че си си оправил проблема?

za отговора,,пробвах-избрах опцията която ми каза и той сам си зареди от там но всичко си беше както преди някаква друга идея имаш ли че немога без скайп говоря с приятелката по цял ден а сега се побърквам без скаипа

Виж от същото място дали ще зареди Safe Mode(има малко забавяне докато зареди,така че изчакай).

А от Program Files от директорията на инсталираните програми не се ли зареждат като цъкнеш на .ехе-то?

Редактирано от jossbomon (преглед на промените)

Намирисва ми на проблемна асоциация:

Пробвай следните неща:

EXE File Association Fix (Restore default association for EXE files)

LNK (Shortcut) File Association Fix (Restores Default Shortcut Behavior)

Изтегли файловете и ги разархивирай на десктопа, стартирай *.reg файловете и избери YES, когато се появи диалогов прозорец. Рестартирай компютъра за да влезнат промените в сила.

• Автор
' date='11 април 2010 - 15:28 ' timestamp='1270988917' post='1678966']

Намирисва ми на проблемна асоциация:

Пробвай следните неща:

EXE File Association Fix (Restore default association for EXE files)

LNK (Shortcut) File Association Fix (Restores Default Shortcut Behavior)

Изтегли файловете и ги разархивирай на десктопа, стартирай *.reg файловете и избери YES, когато се появи диалогов прозорец. Рестартирай компютъра за да влезнат промените в сила.

ще ги изтегля но няма да мога да ги инсталирам пробвах и др програми давами да отварям с програмите които са ми останали например фаърфокс,експлорър адоув райдер и разни такива нестава незнам защо

Виж от същото място дали ще зареди Safe Mode(има малко забавяне докато зареди,така че изчакай).

А от Program Files от директорията на инсталираните програми не се ли зареждат като цъкнеш на .ехе-то?

там ги няма някой програми вече нищо не работи на всякаде пипах да вида дали ще стане нещо макар и да не разбирам поне щях да вида че работи ако се отваряше някаде и дефрагментация пробвах но диска е бил изтрит пише

ще ги изтегля но няма да мога да ги инсталирам пробвах и др програми давами да отварям с програмите които са ми останали например фаърфокс,експлорър адоув райдер и разни такива нестава незнам защо

Я изтегли и цъкни 2 пъти на този .bat файл Del_autorun.inf.bat

• Автор

Я изтегли и цъкни 2 пъти на този .bat файл Del_autorun.inf.bat

aa data bg май не се отваря от чужбина аз живея в гърция сигорно вече ти досаждам знам ако искаш остави утре 30 евро и ще го поправят

aa data bg май не се отваря от чужбина аз живея в гърция сигорно вече ти досаждам знам ако искаш остави утре 30 евро и ще го поправят

Виж от тук http://4storing.com/pnqlul/caec78af879d5b9fb687d850c6417dc2.html

• Автор

Файлът е временно недостъпен.

Моля опитайте отново по-късно..днес всичко върви на обратно

directory services restore mode ако вляза тук там кадето ми посочи от начало но отдолу

Файлът е временно недостъпен.

Моля опитайте отново по-късно..днес всичко върви на обратно

А от тук http://tranz.it/load.php?id=zJmaYXWNyqtAGSgH518896

Виж за какво са въпросните опции http://vmrejata.info/os/windows/387-windows-advanced-boot-options.html

Пробва ли тулчетата на B-boy[styLe]?

ГРЕШЕН КОД

За да изтеглиш файла, попълни символите (цифри и букви) от картинката в полето:

така ми изписва

Ами попълни ВЕРЕН код.

• Автор

Ами попълни ВЕРЕН код.

[/quote пробвах 10 пъти

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.