Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Злобен котарак

Featured Replies

Имам един котарак който е на 3 години и половина.Живеем в апартамент и той няма възможност да излиза и стои затворен вкъщи. Досега беше много гальовен и спокоен.През последните месеци започна да се озлобява.Баща ми обича да си играе с него,но котаракът се разбесня и го одраска доста сериозно по главата.Преди няколко дни го кастрирахме с надеждата,че проблемът ще се оправи.Но той продължава да е така злобен. Всеки ден ветиринарният доктор му бие инжекции за успокоение, защото неможе да се владее. Ветеринарят каза, че до 10 дни проблемът ще отшуми. Някой имал ли е подобен проблем, защото искам котето ми да се оправи?

Имам един котарак който е на 3 години и половина.Живеем в апартамент и той няма възможност да излиза и стои затворен вкъщи. Досега беше много гальовен и спокоен.През последните месеци започна да се озлобява.Баща ми обича да си играе с него,но котаракът се разбесня и го одраска доста сериозно по главата.Преди няколко дни го кастрирахме с надеждата,че проблемът ще се оправи.Но той продължава да е така злобен. Всеки ден ветиринарният доктор му бие инжекции за успокоение, защото неможе да се владее. Ветеринарят каза, че до 10 дни проблемът ще отшуми. Някой имал ли е подобен проблем, защото искам котето ми да се оправи?

Отиди при друг ветеринар.

Агресията не се подтиска с инжекция, а се отстранява първопричината, която може да бъде здравословна.

Нещо не му е добре - за да се държи така.

sad.gif

Чрез агресията си просто изразява болката си.

Нека го прегледа друг ветеринар,и то бързо.

Отиди при друг ветеринар.

Агресията не се подтиска с инжекция, а се отстранява първопричината, която може да бъде здравословна.

А може и някоя по-засукана комшийска маца да е причината за цялата гловоболия. Жалко, че са избързали с кълцането и плюс дъжането му затворен си е двоен удар за него. Чудя се как е изтраял толкова време. Ако е на свобода в доста случаи те си хапват разни тревички и подобни и се лекуват доста по-успешно от пишман ветеринарите :biggrin:

За конкретния случай не мога да ти дам съвет , защото не познавам характера на животинката

Ето какво ми се случи на мен- Една приятелка и семейството й , тръгват на море , котката къде , къде , аре у нас , свикнала съм с котки от най-ранна възраст. Пристига едър сиамец, наперен , но страхлив и кръвожаден , баси това е най-отвратителната , асоциална и гадна котка в историята на зоологията и човечеството , скри се под кревата и десет дни почти не излезе , обаче здраво си хапваше , когато напускаше убежището си , обичаше да издебва и да се свлича с нокти по гърба на жертвата , която в случая ми беше гадже, а той милият :P за малко да го удуши и щеше да е прав , баси звера , имам предвид котката, оттогава разбрах , че е много добър човек .И така до деня , когато приятелката ми и мъжът и дойдоха да си го вземат и тогава той /мъжът и / ме погледна някак гузно и каза :Е как изкарахте , много ли ви измъчи" , но в очите му съзрях , баси, ...страх

аз сега си имам персийка , страшно готина , обаче за инстинктите зАбрави

Котките усещат адреналина на стопаните си и реагират.За да се успокои котарака стопаните трябва да са спокойни.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.