Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с ъпдейт на ТВ

Featured Replies

Изтеглиг Фърмуер от сайта на Самсунг. Инсталирах го на Телевизора и сега като се пуска се рестартира постоянно и не иска да тръгне изобщо телевизора... КАКВО ДА ПРАВЯ???

Ето тук са указанията Самсунг изпълнил съм всичко , там пише че трябва да се изключи и включи пак , обаче постояннно се включва и изключва и не тръгва!

• Автор

Да извадил съм, пробвал съм всичко. Изключих го и от захранващия кабел. Телевизора дори не може да се изключи освен ако не му се спре захранването. Постоянно се рестартира и не може да се направи нищо. Не искам да го карам в сервиза, защото от там ми казаха, че гаранцията ще бъде анулирана тъй като било барано по телевизора. А в самия телевиоз си изписва, че мога да си упдейтна софтуера от сайта на самсунг. Просто нямам идея какво да направя много моля някой ако знае нещо по въпроса да го сподели!

задължително форматирай флашката в стандартен режим не бърз ползвай флашка до 2гигабайта максимум задължително в FAT32

• Автор

Той озобщо не може да разчита флашки в момента, изобщо не тръгва самия телевизор.

Носи го в сервиза и се прави на ударен. "Както си работеше нещо му стана", "Детето е пипало нещо, "Тъщата..... Най-вероятно при ъпдейта е станала грешка при ъпдейта.

• 1 месец по-късно...

Чети тук

http://www.avguide.bg/forum/index.php?topic=18.msg51#msg51

Има ли възможност за възстановяване на стар фирмуер ?

В меню на надстройка на софтуера и под меню за избор на usb, и под менюто -горе е алтернативният фърмуер, а долу фигурира старата версия, преди ъпдейта. Именно оттам става връщането на стария фирмуер...

Ако включите телевизора и докато мига червеният индикатор натиснете и задръжте бутона "Source" -

телевизора веднага започва обновление на фърмуера от флашката която е поставена предварително!

Вероятно ако човек развали нещо в сервизното меню, то може да ъпгрейдне нормално с флашка и да направи така както е написано.

Редактирано от hristoslav2 (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Имам проблем с ъпдейт на телевизор, Neo led - 3260fhd

форматирана флашка с ниска скорост както каза saentist 2gb FAT32, слагам флаша в (USB) -интерфейса, влизам в меню отивам на Software update (USB) натискам ok, Can't detect software.. търсих официален сайт на нео, но няма за това сега ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен

Каква беше причината да ъпгрейдвате фърмуер на TV-то ? Препоръчвам Ви да се обърнете към сервиз

По написаното , телевизора си му работи , но май се опитва да го развали :)

...и на мен така ми се струва! Щом нещо си работи добре, не го пипайте, освен...ако нямате излишни пари за ново нещо...
jonov съжалявам, но се опитвам да си реша проблема с субтитрите ако имаш някакво решение, сподели го ;)

Сподели по подробно за проблема и точната марка на телевизора , аз нямам нео , но друг колега може да има и да помогне . ПП. Не е лошо да напишете и вашия фирм в момента коя версия е .

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Производител: Neo

Модел: LED-3260FHD

проблема е следния когато сложа флашката влизам, в плеиара на тв-то пускам си филма, но субтитрите ми излизат на маймуница, а разбрах от един мой приятел че когато ъдейтнеш ТВ-то ще се оправи, пробвах следния начин описан отгоре от мен :ph34r:

По добре прочети книжлето , във него трябва да е описано как става , виж от опциите за субтитри какво меню може да изскочи :(

Я пробвай това

NEO

NEO е марка на Техномаркет и се произвежда в Турция....от Вестел

http://www.neo-elect....com/index1.php

Проблем - като пуснете филм със субтитри през порта субтитрите се появяват на йероглифи.

Трябва в Настройки (Setup) срещу Субтитри за филми (Subtitle movie) да изберете България (Bulgaria)

Освен в началните настройки където задавате субтитри на български има още настройки - като се влезе в менюто на медиа плеера. Там също трябва да се зададат субтитри на български и готово.

Сервизно меню на NEO - набирате последователно- menu+4752

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Няма конкретна забележка в ръководството за употреба, нищо не пише за ъпдейта на Тв-то, и няма меню за субтитри Благодаря ти за отговора ще се опитам да разреша проблема :)

• 3 години по-късно...

Здраейте,направих една глупост,имам телевизор самсунг,проблема е че му зададох да се ъпдейтне,като мислех че ще се оправят повече нещата.Но за съжаление стана по лошо,тоест смарт функцийте изчезнаха,и когато превлкючвам програмите стават много бавно след 4 сек и чак тогава се превкючват.Ако някой има идея как мога да върна фабритният му софтур ок,ако не ще го нося на сервиз.

преди 7 минути, toshek-m написа:

Здраейте,направих една глупост,имам телевизор самсунг,проблема е че му зададох да се ъпдейтне,като мислех че ще се оправят повече нещата.Но за съжаление стана по лошо,тоест смарт функцийте изчезнаха,и когато превлкючвам програмите стават много бавно след 4 сек и чак тогава се превкючват.Ако някой има идея как мога да върна фабритният му софтур ок,ако не ще го нося на сервиз.

Изключете го от мрежата,за около 1 минута и след това го пуснете.Напишете как са нещата.Дайте малко повече инфо за ТВ-то/модел/................

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.