Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отново проблем с клавиатура - на HP Pavilion dv6000.

Featured Replies

Прочетох досегашните теми, касаещи неработещи (частично или напълно) клавиатури на лаптопи - но търся наистина категоричен отговор, който да ме накара да се прежаля за сервиз. Моят случай е следният: в един момент всички клавиши замряха. Нищо не работи - само старт бутона. За щастие, това не засяга USB устройства като мишка и клавиатура. Има ли малък шанс проблемът ми да е само софтуерен?

post-121992-1271327679,45_thumb.jpg

Прочетох досегашните теми, касаещи неработещи (частично или напълно) клавиатури на лаптопи - но търся наистина категоричен отговор, който да ме накара да се прежаля за сервиз. Моят случай е следният: в един момент всички клавиши замряха. Нищо не работи - само старт бутона. За щастие, това не засяга USB устройства като мишка и клавиатура. Има ли малък шанс проблемът ми да е само софтуерен?

Open System Restore by clicking the Start button Picture of the Start button, clicking All Programs, clicking Accessories, clicking System Tools, and then clicking System Restore.‍ Administrator permission required If you are prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

Start=>All Programs=>Accessories=>System Tools=>System Restore.

И за какво точно ще му послужи System Restore в случая?

По-добре да послуша съвета на capnemo, ако и под линукс не заработи клавиатурата - нова...

• Автор

Докато намеря живо СД, клавиатурата живна - на моменти работи, на моменти - не. Аз така или иначе ще трябва да го нося за чистене от прахоляк - никога досега не е отварян (а е вече на две години и половина). Но ще пробвам с Линукс от диск първо...

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Инсталирах Ubuntu за лаптопи, защото при опит да стартирам linux-а от диска ми заби. Когато лаптопската клавиатура работи, без проблем минавам от едната операционна на другата (избирам я отначало, преди да ми зареди windows-а). Когато лаптопската клавиатура блокира, не мога да избера зареждане на linux-а, защото клавиатурата отказва да работи още преди да е заредена която и да е операционна система (а в списъка windows-а е горе в списъка, при ненамеса от моя страна изтичат няколко секунди, след което се зарежда автоматично)... Това потвърждава хардуерен проблем, нали? Въпреки че чат-пат клавиатурата проработва (обикновено първите няколко минути, след като съм стартирал windows)?

То това HP май си има такъв порок, на един фр. също не работеше клавиатурата, кара го на сервиз и пак след месец. Сега кара с една на Usb, просто сложи Usb legasy в биоса. :)

Най-добре си занеси лаптопа във някой специализиран сервиз. Хората от сервиза си знаят работата....

Толкова ли си убеден, че в сервиза си знаят работата. Да не работиш в сервиз. Казвам му че и на един фр. му правеше проблем, носи го, погледнаха го, върнаха му го с работеща клавиатура. Мина не мина пак същото. А моята идея ще ти върши работа и няма смисъл да го носиш.

Редактирано от MRDari (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.