Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 9

Featured Replies

Ами трябва да си кръгъл идиот- програмата да ти дава сигнал за евентуален вирус, а ти да я пуснеш....URIEL-чо! :)

Не разбрах какво стана с умните дефиниции. Ето едно архивче вътре са повече от един брой :)

http://dox.bg/files/dw?a=7f2cf7b4e5

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 83,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Следващите коментари, които нямат връзка с темата заминават в коша! @engineer не е тук мястото в тази тема да ревеш и оплакваш като "ощипана мома" относно подписа ти!

• mihnev_sz

• ivan_baroveca
    ivan_baroveca

AVIRA-File ID Filename Size (Byte) Result 2575220 AV sucks.pdf 9.18 KB UNDER ANALYSIS F-SECURE Thank you for your submission. Your file has been uploaded to our Sample Management Systems.

Публикувани изображения

Ами трябва да си кръгъл идиот- програмата да ти дава сигнал за евентуален вирус, а ти да я пуснеш....URIEL-чо! :)

Ела идиот съм -да ти покажа как ги блокирвам вирусите аз

Отново комплекси....облечени в агресия.... :)

Аз нямам 5 антивирусни и не знаеш какво е да съм агресивен -иначе си много смел ама пред компютъра :speak:

И нека ме накажат ама си смешен като говориш за програма от която си нямаш и понятие критик-смешник

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не разбрах какво стана с умните дефиниции. Ето едно архивче вътре са повече от един брой :wub:

kevpue.jpg

И нека ме накажат ама си смешен като говориш за програма от която си нямаш и понятие критик-смешник

Че,кой критик не е станал за мезе?

Баровец,сваляш архива и сканираш. Вътре са повече от 20 зарази :wub:

Nikssi дай го този архив в Hotfile.com да го пусна на сонара да го сдърпа :wub:Ще го глътне без да го сдъвче :)

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

Сваляш файла и го стартираш. Mozilla 3.6 забива моментално.Става въпрос за 305b код който може да се вгради в която и да било страница.Чиста проба DoS...

Баровец,сваляш архива и сканираш. Вътре са повече от 20 зарази :wub:

flvj2d.jpgНОД32 откри 28 Другите им ги пратих. Пратих ги и на Касперски, и на Аваст.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Аз нямам 5 антивирусни и не знаеш какво е да съм агресивен -иначе си много смел ама пред компютъра :wub:

мноооги си малък още...там горе....

Човека които ми лепна минус може ли да се обоснове?Сваляш файла и го стартираш. Mozilla 3.6 забива моментално.Става въпрос за 305b код който може да се вгради в която и да било страница.Чиста проба DoS...

think-again това е neo-sploit някои хора от темата са първични,също като програмите които ползват и хал хабер си нямат от вируси,не им забелязвай,какво значение има репутацията?Аз оценявам добрите мнения,виж моята :wub:

мноооги си малък още...там горе....

Ела и ми покажи къде съм малък

Нещо ме провокираш ама тук не му е мястото и понеже няма какво да кажеш се излагаш :wub:

Ела и ми покажи къде съм малък

Първо хубаво би било, като подпис, да не си слагаш клишета от известни романи, които се срещат във всеки втори женски профил от произволно избран сайт за запознанства....не стои добре на мъж....с бицепси, готов да цепне джуката на опонента, нямайки никакви разумни аргументи....

Съгласен съм,"майната" и на репутацията.Все пак не всички заплахи се крият в .exe.Средностатистическият потребител едва ли е толкова защитен колкото хората които пишат тук.

По-добре да сме в час със заплахи на които АВ все още не реагират(затова качих и файла(пост#368) за тестване)отколкото да се караме ...

Първо хубаво би било, като подпис, да не си слагаш клишета от известни романи, които се срещат във всеки втори женски профил от произволно избран сайт за запознанства....не стои добре на мъж....с бицепси, готов да цепне джуката на опонента, нямайки никакви разумни аргументи....

Сложи си 10-та антивирусна че нещо може да мине между тях и вече разумните аргументи ги видяха разумните хора :ph34r:

Така че си пиши колкото искаш -истината не може да се скрие от измислени критици :baby:

Да прав си аз съм клише ползвай си колкото програми искашн ние сме хора а програмите не извинявам се ако съм те обидил :ph34r:

http://91.188.60.64/?vat=dyobvtzaxh

http://dox.bg/files/dw?a=a0738d8186

inst.exe

VIRUS TOTAL - 2/41 (4.88%)

Радвам се на Symantec,че откакто го проби този Security Tool следващите мутанти ги лови без грешка.

Нека URIEL-чо хубаво да гледа, какво се казва работа на хипс! Ако любимата му блокираща програмка даваше поне съобщения от този вид, предупреждавайки за евентуален вирус, евентуално вредно действие - щях да му я призная, като....пълноценна програма...а иначе като блокатор я признавам! Но нищо повече от това!!!

1549851w.jpg

Това,което показваш е обикновено предупреждение от защитна стена за изходящ HTTP трафик (Firewall Alert) (не HIPS) ,което само по себе си е нищо,защото адски много програми генерират изходящ HTTP трафик в това число всякакви downloader-и,чат програми и други.Интересното е какво става после,след като изтеглената част се активира.Специално за този runav283,който си взел от MDL-интересното е после.

COMODO реагира и ще реагира така на много програми,не само на истинско опасни.

Интересното е какво става после,след като изтеглената част се активира.Специално за този runav283,който си взел от MDL-интересното е после.

Ако вземе правилното решение зловредния код ще бъде препариран до второто пришествие :)

Това,което показваш е обикновено предупреждение от защитна стена за изходящ HTTP трафик (Firewall Alert) (не HIPS) ,което само по себе си е нищо,защото адски много програми генерират изходящ HTTP трафик в това число всякакви downloader-и,чат програми и други.Интересното е какво става после,след като изтеглената част се активира.Специално за този runav283,който си взел от MDL-интересното е после.

COMODO реагира и ще реагира така на много програми,не само на истинско опасни.

Ами не съм съгласен, че ще реагира на много...а само на подозрителни, какъвто е случая. Винаги, когато е имало такова съобщение, в последствие е имало и другото, по-категоричното, съобщение! Снощи беше доста късно и не ми се за занимаваше с по-дълбоки изследвания...

Ето едно архивче вътре са повече от един брой

При мен KIS улови 31

Разминаваме се нещо? Разархивиран и неразархивиран 

ГуЩера при скениране на архива лови 28 а при разархивиране 31. Някой знае ли колко са точно вирусите в архива

http://91.188.60.64/?vat=dyobvtzaxh

http://dox.bg/files/dw?a=a0738d8186

inst.exe

VIRUS TOTAL - 2/41 (4.88%)

Радвам се на Symantec,че откакто го проби този Security Tool следващите мутанти ги лови без грешка.

Пратих го за анализ на Касперски

Hello,

This message is generated by automatic letter reception system. The report contains information on what the verdicts on the files (if any in the letter) makes antivirus with latest updates. Letter will be passed to the virus analyst.

inst.exe

This file is in process.

Best Regards, Kaspersky Lab

Разминаваме се нещо? Разархивиран и неразархивиран 

Неразархивиран, даже дефендера на windows 7 изкара съобщение, че е засечена заплаха.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.