Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 9

Featured Replies

Всичко беше пометено от Сонар2,освен тези.. има 2 повредени файла,един добър Мулето не го знам,но мисля че и той е добър.

untitle82.png

Ако не ти прави впечатление, ние сканираме архивите, а не ги разархивираме. Ако ги разархивирам, резултатът ще е друг.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 83,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Следващите коментари, които нямат връзка с темата заминават в коша! @engineer не е тук мястото в тази тема да ревеш и оплакваш като "ощипана мома" относно подписа ти!

• mihnev_sz

• ivan_baroveca
    ivan_baroveca

AVIRA-File ID Filename Size (Byte) Result 2575220 AV sucks.pdf 9.18 KB UNDER ANALYSIS F-SECURE Thank you for your submission. Your file has been uploaded to our Sample Management Systems.

Публикувани изображения

Аз не съм видял,някъде правило на което да пише "Не разархивирай" Сканирай си какво ти пречи моето мнение?Аз да съм ти казал какво да правиш?и какво не?

Аз не съм видял,някъде правило на което да пише "Не разархивирай" Сканирай си какво ти пречи моето мнение?Аз да съм ти казал какво да правиш?и какво не?

Няма никакво правило, говоря за точно тези три архива, а не по принцип.Вместо да ми се дървиш, можеше да дадеш резултат от сканираните архиви, за да има някакво нагледно сравнение - кой, колко, как и защо... Помитай си иначе, не ми пречиш.

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

hxxp://www.4shared.com/file/hfFEH1Rx/Carding----visa-mastercaretc.htm  https://www.virustot...062a-1272877314 Има ли тук заплаха?

При KAV 6.0 for Windows Workstations е чисто: архивирано/разархивирано

0252010.png

На Virustotal Comodo мн.интересно реагира понеже в името на файла има много точки.

На Virustotal Comodo мн.интересно реагира понеже в името на файла има много точки.

Да, защото е много често срещано явление, гадини да се маскират като това, което не са.;))Примерно xxx.jpg.exe и подобни.

Конкретно за тази тема правилото едно

Основно идеята в тази тема е да се подпомогне на AV компаниите за по-бързо отреагиране с/у вредоносния код и навременото обновяване с дефиниция за него.За целта се изпращат,стартират и изследват с различни антивирусни програми съмнителните файлове (които ние намираме из интернет пространството и предоставяме тук в тази тема).

Напоследък ми прави впечатление,че се минава към мерене на пищови,което е в разрез със темата

МОЛБА към всички участващи в темата!

Нека не изпадаме в крайности и не пълним темата с безсмислени и безсъдържателни off-topic – мнения от рода Левски или ЦСКА

....

За тази цел има друга тема Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на антивирусни програми

Всички сканират архива , това е негласно правило прието от всички участници.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

mihnev_sz

hxxp://www.4shared.com/file/33280674/df845bad/firefox-ultimate-optimizer-11.html https://www.virustotal.com/analisis/4402be6b345fc06c82fce260bc86ed8099caf40b47b590aabd59506f5055398c-1272881222 Нещо по сериозно - недолюбвам браузъра заради такива работи! Как са нещата?

То това дето си го дал,няма нищо общо с Мозила.

23062736.png

А опасно ли е? Според мен - да. Мозила все ми прилепва десетки бисквити и ми омръзва да ги трия или карантинирам - не го предпочитам и това е.

А опасно ли е? Според мен - да. Мозила все ми прилепва десетки бисквити и ми омръзва да ги трия или карантинирам - не го предпочитам и това е.

Лепни на Мозила това BetterPrivacy 1.47.4

Hello,

This message is generated by automatic letter reception system. The report contains information on what the verdicts on the files (if any in the letter) makes antivirus with latest updates. Letter will be passed to the virus analyst.

English.ini,

Firefox Ultimate Optimizer.exe,

French.ini,

settings.ini,

Spanish.ini

No malicious code were found in these files.

Best Regards, Kaspersky Lab

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

mihnev_sz

Пакет експлойти за тестване:

http://www.skatafka.com/download.php?file=381a83684671c9f5071fabf53b98fde4

KAV 6.0WW лови 10,обаче ако му изключа евристиката разпознава само 4:

scree22.jpg

Накрая ще ям дървото покрай тия тестове:)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

mihnev_sz

Пакет експлойти за тестване:

http://www.skatafka.com/download.php?file=381a83684671c9f5071fabf53b98fde4

KAV 6.0WW лови 10,обаче ако му изключа евристиката разпознава само 4:

scree22.jpg 

Накрая ще ям дървото покрай тия тестове:cool:

При мен открива 100, а при теб 10? znwia1.jpg

При мен открива 100, а при теб 10? znwia1.jpg

Изобщо нямам никаква идея?!?Фаиловете в архива са 22,от които само1 е с разширение .jpg,останалите са PHP.

Луда работа-в 22 файла 100 гада :cool:

ЦЪК

Какво мислите по въпроса ?

На мен лично оня с голата глава дето иска да затваря торенти взе да ми става симпатичен. 

Ванка ето и рапорт от Касперски:

s2010.jpg

ЦЪК

На мен лично оня с голата глава дето иска да затваря торенти взе да ми става симпатичен. 

И с какво по-точно помагаш на антивирусните програми като пишеш такива "мнения"? Поредният спам!!! :cool:

ЦЪК

И аз съм фен на Наносет ама си сбъркал секцията :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.