Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тракер за софтуер?

Featured Replies

Дайте някой добър тракер, даже ако може да е специализиран за софтуер, че аз не се сещам за такъв.Или някой от който вие сте доволни и посещавате често.Благодаря предварително.

Това определено е против правилата на форума. Защо capnemo го пропуска и дори отговаря не мога да си обясня.

Всичко в тракера е за Линукс, а той е безплатен-какъв е проблема?

Идеята не е за линка, а за самата тема. В нея се иска софтуер, който да се сваля от тракер. Това само по себе си е извън правилата.

Защо да е извън правилата?

От кога е забранено да се дават линкове към тракери?

Тук не тракерите са забранени, а съдържанието в повечето от тях (в случая няма такова нещо).

Защо да е извън правилата?

От кога е забранено да се дават линкове към тракери?

Тук не тракерите са забранени, а съдържанието в повечето от тях (в случая няма такова нещо).

Ахъм, не съм сигурен дали си прав, обаче само се чудя как огромният рекламен банер на тракер(в подписа на автора на темата), на който има линкове към съдържание защитено от авторски права и патенти, все още не е изболо очите ти?

Ахъм, не съм сигурен дали си прав, обаче само се чудя как огромният рекламен банер на тракер(в подписа на автора на темата), на който има линкове към съдържание защитено от авторски права и патенти, все още не е изболо очите ти?

Не съм го видял, защо съм забранил визуализирането на подписите. Но е коригирано. Точка 2.10

• Автор

съжелявам за нарушаването на правилата с банера който си сложих, но незнаех че е забранено да се слагат такива неща в подписът, а отностно тема явно и с нея съм сбъркал, и тук в този форум не и е мястото. Съжелявам.

edit: имам един въпрос извън темата, пък не ми се отваря и нова тема.Защо немога да използвам "hyperlinks" в този и другите форуми, с Mozilla Firefox 3.5.9 съм?Като цъкна примерно да сложа линк или картинка нищо не се появява?

edit: имам един въпрос извън темата, пък не ми се отваря и нова тема.Защо немога да използвам "hyperlinks" в този и другите форуми, с Mozilla Firefox 3.5.9 съм?Като цъкна примерно да сложа линк или картинка нищо не се появява?

Ако е към форуми и сайтове, които се филтрират, няма да можеш, също така не можеш да публикуваш линкове към динамично генерирани изображения

• Автор

то не е към, а е в този форум, преди ставаше а сега нестава.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.