Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с компа

Featured Replies

Конфигурацията ми е следната-Amd Athlon 64 x2 4200+;дъно:Gigabyte ga-m56s-s3;видео:Gigabyte 9600 gt 512mb ddr3; RAM 2 gb; Windows XP SP3.Проблемът е ,че компютърът забива, когато играя Football manager 2010 и по-рядко когато работя с Photoshop cs2 и никога когато играя друга игра или като правя нещо друго.Появява се едноцветен екран(според преобладаващия цвят на екрана преди да забие).Проблемът започна да се появява след като смених видео картата,със старата 7300 гт нямаше такъв проблем.Сменявах драйвари и Windowsa смених и нищо не помогна.Ако имате някакви идеи мерси предварително.

Конфигурацията ми е следната-Amd Athlon 64 x2 4200+;дъно:Gigabyte ga-m56s-s3;видео:Gigabyte 9600 gt 512mb ddr3; RAM 2 gb; Windows XP SP3.Проблемът е ,че компютърът забива, когато играя Football manager 2010 и по-рядко когато работя с Photoshop cs2 и никога когато играя друга игра или като правя нещо друго.Появява се едноцветен екран(според преобладаващия цвят на екрана преди да забие).Проблемът започна да се появява след като смених видео картата,със старата 7300 гт нямаше такъв проблем.Сменявах драйвари и Windowsa смених и нищо не помогна.Ако имате някакви идеи мерси предварително.

Ами флашни (обнови) си биоса сложи най новaта версия.Аз имах такъв проблем и по такъв начин се оправи.

Един тест за стабилност на видео картата да пуснеш за 20-30 минути ?

Аз използвам това -> FurMark

Поздрави.

• Автор

Пуснах теста за стабилност на картата всичко е о.к.Докато за БИОС-а още не съм го флашнал, но и това ще опитам.Мерси за помоща.Дано да стане, че е досаден проблем.

флашване на БИОС ако се слага нов проц и има нужда от това , за смяна на видео не се прави.

провери пак дали си сложил правилните драйвъри

Това, че забива само, когато играеш ФМ2010 или използваш Фотошоп, ме навежда на мисълта, че проблемът може да не е във видеокартата. Като начало пробвай други драйвери за нея. Ако не се оправи, пусни Приме95, теста за стабилност на Еверест, мемтест (под ДОС и под Уиндоус)... Огледай за подути кондензатори. А захранването какво е? И след като забие рестартира ли се? Ако има с какво да снимаш, качи некоя снимка да видим как изглежда :whist:

• Автор

Не се рестартира само забива и стои така с едноцветен екран прегледах кондензаторите не са подути,а с дравари не става пробвал съм много различни драивери за тая карта.Захранването е кодаген 400 вата.Скоро го смених,със старото пак правеше така.Пуснах и тестовете не намери грешки.

Редактирано от killy (преглед на промените)

Тоя Codegen идва слаб ми се струва. Пробвай да смениш слота на картата, имаш два PCIe слота. Също така какъв Уин ползваш? Ако е някой 64 битов е напълно възможно и от това да е (стига да не е седмица де). Огледай за раздути или протекли кондензатори по видео картата и дънната платка. Провери си радиатора на процесора дали не е задръстен с прах. Огледай работните температури (с Еверест) и сравни с максималните допустими на видеото и процесора. И ако имаш Cool'n'Quiet препоръчвам да го изключиш (лично мнение).

П.С. Игнорирай съвета за смяна на слота. От недоглеждане е.

Редактирано от Frankie (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.