Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Полицията издирва 7-годишно момче !

Featured Replies

Полицията издирва 7-годишно момче !

0000090121-article.jpg

Столичната полиция издирва 7-годишния Веселин Димитров Игнатов, с последен адрес в Нови Искър, съобщиха от МВР.

Детето е напуснало дома си в 11 часа на 27 април и оттогава е в неизвестност.

Веселин е висок около 130 см, със светлокестенява къса коса.

Носел е синьо шушляково яке, долнище на червен анцунг, сива блуза и бежови обувки.

МВР моли гражданите, които имат информация за детето, да сигнализират на тел: 166, 112, 9820838, 9826034 или в най-близкото районно управление.

dnes.bg

дано го намерят живо и здраво !

Пак ли изчезнало дете,с предишното какво стана,намериха ли го? sad.gif

• Автор

Нищо не съм чул по старият случай ... Дано Господ бди над него ... Да го намерят живо и здраво !!!

Малките деца са беззащитни. Не трябва да се допуска да се разхождат или остават сами.

Щом не са го намерили до няколко часа, вероятността да е станало нещо лошо е голяма.

Дано се заблуждавам! sad.gif

Току-щи съобщиха, че детето е с аутизъм! Много е вероятно просто да е намерило нещо, което му напомня близки неща, да се е заблудило...Надявам се да го открият!

• Автор

Дали сте виждали това момченце?

0000090567-article.jpg

Родителите на изчезналия Веселин призовават за помощ

Родителите на изчезналия Веселин и МВР призоваха обществото за информация за местонахождението на детето.

7-годишният Веселин е в неизвестност от 27 април. Момчето е от София, с последен адрес в Нови Искър.

Веселин е висок около 130 сантиметра, със светлокестенява, къса коса.

Бил е облечен със синьо шушляково яке, червено долнище на анцуг, сива блуза и обут с бежови обувки.

Момчето страда от аутизъм. На пресконференция днес СДВР неговата майка Благомира Игнатова го описа като много контактен, въпреки че не може да говори, и способен да тръгне с всеки непознат.

Също така тя предупреди, че той нямал навика да се оглежда, когато пресича улиците, тъй като не е свикнал да излиза без придружител.

На външен вид детето не изглежда по-различно от останалите му връстници и е възможно да не се забележи проблемът му, каза още Благомира Игнатова.

Според различни информации детето е било забелязано на различни места, като най-вероятно за последно е било видяно да се качва в автобус в района на село Кътина, Софийско.

Досега за него са подадени множество сигнали, според които той е бил забелязван на пазар "Илиянци" с две жени, че си е играл с момиче в село Джурово, че е бил в сладкарница на ул. "Цар Борис" и "Пиротска" в София и др.

От издирването му обаче засега няма резултат.

Зам.-министърът на вътрешните работи Павлин Димитров обеща, че всеки подаден сигнал ще бъде проверен, и призова всеки, който може, да помогне максимално на разследването.

dnes.bg

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Автор

Снощи майката и бащата на детето , бяха гости в " Шоуто на Слави " . Покъртителна история ... срам , не срам ... накрая и на мен ми се насълзиха очите ... Горката майка !

те и в шоуто на иванчо и андрейчо бяха, но...

хайде къде са ясновидците?

ох забравих, те без пари не гледат:)

сумати полицаи уж работят по случая, но като знам как работят

въртят волана и гледат да влезнат в някое заведение да се свалят с мацките:)

обсъждат си сивото ежедневие, разправят си вицове, разправят си за бройките и разни др. тъпотии...

знам аз как се работи в тези служби:))))))))))))))

ако е за търсене в нета ще ни намерят,ами да бе тука сме пишем си, че и профили със снимките си слагаме и града сме си написали

к'во да се крием не сме мишки я...

ако беше намерено от добри хора, те вече биха го завели в най-близкото рпу

не забравяйте, че в тази вече покварена страна има "хора" занимаващи се с търговия на човешки органи!!!

пазете децата си,пазете и децата на другите!

да се надяваме, че ще ги намерят живи тез' дечица...

то всяка год. си изчезват около 50 , но повечето ги намират... не намерените се броят на пръсти,ама ей на нема ги:(

• Автор

brigante , когато прочетох новината в информационните сайтове , само за секунда си представих ако съм на майката и бащата на детето ... Щях да се побъркам от мъка .

Направих темата от гледна точка , всеки който я прочете да види снимката на детето , види го някаде в неговият град , да помогне .

Дано го намерят живо и здраво !

в някво село нови хан

стара къща

• Автор

в някво село нови хан

стара къща

eek.gif Какво значи това ... Виждал си детето живо ... Кога ???

в някво село нови хан

стара къща

Фигурирай в кой край на селото и как изглежда къщата и иди до най-близкото РПУ.

Ако,този човек brigante знае нещо за детето апелирам да се обади в МВР

• Автор

и аз това призовавам !!! Леле ... можете ли да си представите ако някой от родителите му случайно гледа това !

Понякога се ядосваме че някой пише глупости в нета ... ама ако това което brigante е написал е вярно и може да се намери детето ... !

А ако се базика ... то съдбата гледа ... !!!

Толкова много дни!!!!Ако е истина незабавно трябва да се обади в полицията,незабавно!!!Как може да се бъзика с подобно нещо човек?!Невъзможно е

Ако,този човек brigante знае нещо за детето апелирам да се обади в МВР

По-скоро предполага.

Но въпреки това, трябва да отиде до РПУ.

Доста често, полицията работи с ясновидци.

• Автор

brigante - човека екстрасенс бил ... с Господ говорил ... мен ако питаш ... жив " Сен-сен " бонбонки си ... нямаш сърце ... такива като теб ... хайде да не почвам !!!

• Автор

7-годишният Веселин Игнатов бил укриван умишлено

Детектив твърди, че родителите са готови да платят откуп

"Преценката на професионалисти е, че седемгодишният Веселин Игнатов умишлено е укриван".

Това заяви председателят на Българската асоциация на частните детективи Марин Маринов на съвместна пресконференция с майката и вуйчото на изчезналото дете аутист.

"Вероятността да е укриван е много голяма, тоест има голяма възможност да е извършено престъпление", посочи детективът.

"Не е наша работа да коментираме действията на полицията, нека да направят показна акция и за това дете както с "Наглите", апелира той.

Детективът обяви, че ще бъде обявена и награда.

"Ако хората, които го укриват, целят облага, ще гледаме да им предложим повече пари", каза Маринов.

Той уточни, че има два реални сигнала за изчезналото дете – единият е от провинцията, а другият е от София, но не пожела да даде повече подробности, за да не пречи на разследването.

Вуйчото Симеон Бозуков представи актуализирана информация за детето, за да може то по-лесно да бъде разпознато, защото вече имало случаи на припознаване.

По думите му най-лесно малкият Веселин може да се разпознае по походката – тя наподобява тази на пингвинче, защото Веско е дюстабанлия.

Детето се смее много шумно, предимно гука и не може да формира цели изречения. Косата му е пепеляворуса.

dnes.bg

и аз това призовавам !!! Леле ... можете ли да си представите ако някой от родителите му случайно гледа това !

Понякога се ядосваме че някой пише глупости в нета ... ама ако това което brigante е написал е вярно и може да се намери детето ... !

А ако се базика ... то съдбата гледа ... !!!

Та да помислим малко -ако аз виждах нещо щях да съм в полицията а не да пиша във форуми и да търся евтина сензация и да се излагам -та за такива хора нямам думи ...Ами така може да побърка родителите, защото човек в отчаянието си вярва на какво ли не . Ако го открият благодарение на колегата, който между другото не трябва да казва къде е детето, за да не му се изгубят пак следите лично ще му поискам прошка, а ако не -без коментар- като родител ... :rolleyes:

на доста места (спирки,стълбове и пр) виждам разлепени тези уведомления,дано намерят детенцето.

• Автор

URIEL , ако намерят детето по пророчествата на brigante ... взимам си всички приказки назад ... Ще направя всичко възможно и морална награда да получи ... НО не да ги изплюска така че всички да го видят и да подвие опашка и да се скрие пак в дупката от който е изпълзял ... С Господ говорил ... е г-н brigante ... като застанеш пред него да имаш сили да му кажеш защо излъга една разплакана майка !!!

URIEL , ако намерят детето по пророчествата на brigante ... взимам си всички приказки назад ... Ще направя всичко възможно и морална награда да получи ... НО не да ги изплюска така че всички да го видят и да подвие опашка и да се скрие пак в дупката от който е изпълзял ... С Господ говорил ... е г-н brigante ... като застанеш пред него да имаш сили да му кажеш защо излъга една разплакана майка !!!

Ама ти не ме разбра а и аз цитирах твоя пост затова -исках да се обърна към колегата и да кажа следното -не говори глупости brigante ...Това имам в предвид :rolleyes:

И като родител апелирам -без такива подигравки ... :angry:

Не искам да убивам нечии надежди, но аз лично мисля, че детенцето няма да бъде намерено. Има световна и българска полицейска статистика за такива случаи и за мен лично вече много време мина. Разбира се, надеждата умира последна и не, че не може да стане чудо, но не мисля. Също отдавна не мисля, че детето е изгубено, а по-скоро отвлечено или не знам и аз какво, но всичко е замислено преднамерено.

Дано да не съм прав и ще се радвам да ме опровергае времето и съблитията. И стискам палци да е така...

• Автор

Много си прав брат ... важни са първите 24 часа . А при такова дете ... Дано го намерят ... Живо и здраво ... Да го върнат при родителите му !!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.