Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пак същия проблем

Featured Replies

Здравейте.Пак съм аз с моя проблем при игрите.

Ситуацията е следната:Върнаха ми пц-то от сервиза (беше в ремонт) и са ми сменили дъното с MSI K9 agm3.

Пуснах си Counter-Strike:Source и играта още в самото меню започна да ми забива (когато забие забива играта заедно със звукът)на равни интервали от 6 сек в смисъл 6 секунди работи 6 секунди седи зацепнало.Такъв проблем ми прави и при World Of the Warcraft:lichking,NFS:Underground 2,Alkatraz.

Сменях версиите на цс-а ,пацховете на WOW-a ,но без резултат.

Смених си и видеото (защото бях с вградено)с АТИ 4550 Gigabyte 1gb 64 bit

Вярно че конфигурацията ми е малко слаба но пък останалите игри като Call of Duty 4 например го играя на 1024x768 Max graphic и не ми засича а си ми варви по вода.

Моля помогнете с този проблем.

Дънно:MSI K9 agm

Процесор:AMD sempron 3400+ 1800mhz

Видео:ATI 4550 1GB 64 bit

РАМ:2 gb 400 mhz

Хард:Hitachi HCP725025GLAT80

Захранване:350 (но не знам марката му)

При старото дъно проблема го нямаше.

Но не съм сигурен че проблема е в новото защото ми изглежда изрядно

Не съм ти следял предната тема, ама с вграденото видео забива ли? Изтрил ли си драйверите на вградената видеокарта? Някакви проблеми с температурите. Не знам какво са ти отговорили колегите, но аз бих направил пълен преглед, кат почна да разкачам всичко ненужно, докато намеря виновника. Това захранване да не е някъв JNK, Codegen. :huh:

• Автор

За захранването незнам как се казва само знам че отзаде има място за вкл. на захранващия и едно като за изход.

Немога да отворя пц-то защтото е гаранционно ,а от сервиза ми сложиха картата преинсталирал съм го ,но пак си е така.

С вграденото видео си забиваше още като пусна играта ,а с новото мога да играя поне около 5-10 мин когато токущо съм вкл. пц-то преди да започне отново да забива.

А проблем с температурите нямам.

Захранването отзад е като това на снимката.

post-264035-090576600 1273758860_thumb.j

Редактирано от reZst (преглед на промените)

За захранването незнам как се казва само знам че отзаде има място за вкл. на захранващия и едно като за изход.

Немога да отворя пц-то защтото е гаранционно ,а от сервиза ми сложиха картата преинсталирал съм го ,но пак си е така.

С вграденото видео си забиваше още като пусна играта ,а с новото мога да играя поне около 5-10 мин когато токущо съм вкл. пц-то преди да започне отново да забива.

А проблем с температурите нямам.

Захранването отзад е като това на снимката.

ми първо си купи хубаво захранване - на таз конфигурация ще ти свърши работа фортрон 300 вата - струва 44лв... китайските боклуци се познават от далече и по теглото...

http://store2.data.bg/professor/HTML/how_to_choice_good_PSU.htm (по някое време ще взема да го преведа ама кога ще е...)

колкото до засичането - обикновено проблема е софтуерен - драйвер, антивирусна, вирус или некадърно написана програма която се зарежда със стартирането на компа...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Антивирусна нямам ,а за програмата то тожа си го има дори след преинстал.

Съмняват ме драиверите ,но незнам всички ли да ъпдейтна или само на видеото.

Да хубаво е Професоре да го преведеш, езика недознайвам, ама и така горе-долу го докарвам, мерси за линка. :)

Редактирано от MRDari (преглед на промените)

• Автор

Ако някой има други предположения за проблема да ги сподели.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.