Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да ти обърне внимание?

Featured Replies

Винаги съм искола да попитам какво правят другите жени ако срешнат определен тип мъж и ако все пак го харесат, как го задържат? А по точно от онези момчета дето излизат с доста момичета,знаят как да си поискат, мислят се за велики...Какво правите ако вие попаднете на таково момче има ли начин да го накараш да тича след теб образна козано или да му покажеше, че не е толкова велик?

Винаги съм искола да попитам какво правят другите жени ако срешнат определен тип мъж и ако все пак го харесат, как го задържат? А по точно от онези момчета дето излизат с доста момичета,знаят как да си поискат, мислят се за велики...Какво правите ако вие попаднете на таково момче има ли начин да го накараш да тича след теб образна козано или да му покажеше, че не е толкова велик?

ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, трябва да направиш нещо което никога не си правил...

Аз с такъв човек не бих се занимавала - пълна загуба на нерви и време е!Само един човек с комплекси може да се смята за велик.За какво ти е такъв?!

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Искам да разбера защо е такъв и защо трябва да се държи тока, ужасно ми е интересно , не съм срещала до сега подобен човек. Мисля че го прави от страх да не бъде наранен, хапе преди да го ухапят или все едно си отмъщава на жените за нещо...

Иначе може би съвета да не губя време и нерви за това нещо е много точен.

Намери си някой друг ,по скромен няма да сбъркаш :)

Точно такива познавам много,гледат лъскавите колици, от висок клас жени "фукли"(така се изразих незнайно защо).Рано или късно им обръщат гръб с две думи за*бават го.По-късно им идва на акъла да си фанат скромно момиче :) ама вече късно...........

Искам да разбера защо е такъв и защо трябва да се държи тока, ужасно ми е интересно , не съм срещала до сега подобен човек. Мисля че го прави от страх да не бъде наранен, хапе преди да го ухапят или все едно си отмъщава на жените за нещо...

Иначе може би съвета да не губя време и нерви за това нещо е много точен.

Я не се мъчи с тоя комплексар,няма да се промени,повярвай ми-

а има толкова ценни и свестни

:ph34r:

Според мен отговора на първия ти въпроса е лесен...след като тича след много жени ,много вероятно е да се затича и след теб.После обаче малко се обърках,тича след жените но и ги наранява ли?А може би ,съвсем не е такъв за какъвто го мислиш и виждаш само външните прояви и да има нужда от точно теб.

• 2 месеца по-късно...

Дами отговора е прост! Четете Men.bg там пише какво искат мъжете :D:lol6:

:cool: Всички мъже ли искат едни и същи неща?!

:cool: Всички мъже ли искат едни и същи неща?!

Ами аз искам лъскава кола и секси приятелка! Мисля, че повечето искат това! :lol6:

Ами аз искам лъскава кола и секси приятелка! Мисля, че повечето искат това! :cool:

Заради годините ти така мислиш :lol6: Когато пораснеш, може би ще погледнеш по друг начин на живота.

Мъж, който има всяка се задържа само по един начин като му се правиш на недостъпна- докато не му се дадеш и не му станеш безинтересна. Та съм съгласна-не се занимавай . :cool:

И не разчитай на това, че е готин човек пък бил наранен дрън-дрън, пичът си гледа кефа.

Нека да успокоим девойката с една мисъл на Roseanne Barr...а тя гласи:

The quickest way to a man's heart is trough his chest. :rolleyes:

Мъж, който има всяка се задържа само по един начин като му се правиш на недостъпна- докато не му се дадеш и не му станеш безинтересна. Та съм съгласна-не се занимавай . :rolleyes:

И не разчитай на това, че е готин човек пък бил наранен дрън-дрън, пичът си гледа кефа.

Така е!И никога,когато срещнеш подобен тип мъж,не мисли защо е такъв и че някога ще можеш да го промениш.Просто бягай!

"Вълкът козината си мени,нрава не."

Ами аз искам лъскава кола и секси приятелка! Мисля, че повечето искат това! :)

Аз бих отказъл колата, за сметка на повечко секси приятелки :)

...The quickest way to a man's heart is trough his chest. :ph34r:

Някаква агресия проличава тук...

Някаква агресия проличава тук...

Естествено, това е мисъл на жена, но според мен си е поиграла с думите повече, отколкото с мъжките сърца :)

Един мъж какво иска пари, секси жени,лъскави коли и т.н ;)

Айде сега да не се излагам повече :cool: .

Една жена какво иска от един мъж да му вземе паричките да му кара мерцедесите ей такива руси п**ки всеки ден гледам .Оня ден като бях в колата на 1 приятел 2 мадами(руса и чернокоса)качилиса в 1 мерцедес с Варненска регистрация все едно за първи път сядат за волан,ние спряхме на стопа онея на главен път нит мигачи подават нито нищо замалко щяха да ни ужулят страничните огледала :) ,че си спират насредата на главния път как не ги удари някой тир незнам :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.