Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се става модератор?

Кой става повече за модератор 54 гласували потребители

1. 1. Кой става повече за модератор?

• FodoR
      5%
      3
    • moka333
      11%
      6
    • да хванеш единия и да го хвърлиш по другия
      83%
      45

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ами май детето сака да става мадоратор и да раздава правосъдие... :biggrin:

Публикувано изображение

Нещо не рАЗБРАХ клипчето
  • Отговори 101
  • Прегледи 11,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На подобно нещо как иначе да реагира човек. Не, според мен го няма толкова време, защото е зает с подготовката на документите за кандидатстване. Проблем ще му е само шофьорската книжка, защото

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Седят трима в една лодка и ловят риба. Единият поглежда замечтано слънцето и въздъхва: -Слънцето залязва. Вторият поглежда хоризонта и допълва: -Откога не съм виждал такъв красив залез.

• Нали затова взима заплата, да виси по цял ден и да разбира от всичко Тая тема от самото начало е излишна, но ми беше интересно какво кара автора и да я пусне. Трябва още да кандидатстваш

Да уточния че това не е клип.

Добре де от изображението - *.gif

хЙАДЕ МОЛЯВИ ИЗТРИЙТЕ Я

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

Добре де от изображението - *.gif

хЙАДЕ МОЛЯВИ ИЗТРИЙТЕ Я

Кое да изтрием? Темата ли? Ако става на въпрос за нея, не съм съгласен. Пишем глупости и после молим модераторите да ни ги трият. Всеки трябва да мисли преди да пише :rolleyes:

А и като каза преди малко, че знаеш правилата, май си пропуснал да обърнеш внимание на това:

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница, само с главни букви или със заместени символи вместо Ч-4, Ш-6 и т.н. се изтриват без предупреждение.

Кое да изтрием? Темата ли? Ако става на въпрос за нея, не съм съгласен. Пишем глупости и после молим модераторите да ни ги трият. Всеки трябва да мисли преди да пише :rolleyes:

А и като каза преди малко, че знаеш правилата, май си пропуснал да обърнеш внимание на това:

оКЕЙ

ахиахиахи хммм не се сещам дали си участвал в нея но не ставаше дума за теб - или пък ставаше...кой да помни : то не бяха кебапчета по избори, печени прасенца, мотивационни писма и автобиографии ава ако е толкова голям шукар да си модератор и аз да са пробвам уа?

Трябва още да кандидатстваш за поста в писмен вид с мотивационно писмо, автобиография, копие на личната карта, акта за раждане и да имаш задължително Д+Е категории в книжката си. Последното е в случай, че екипа решим да отидем някъде заедно, да може да караш рейса.

Йови - голямо чувство за хумор имаш :speak:

А по темата - онази тема е оставихте сега нова почвате :yanim:

ихихихх

тая тема почва да прилича на една друга

с един друг герой на Толкин

а първи април е далече

Спокойно , март ще я отворя другата.

а дано

тоя път ще се подготва от рано и сериозно тта и аз да участвувам

Йови - голямо чувство за хумор имаш :yanim:

А по темата - онази тема е оставихте сега нова почвате :P

На подобно нещо как иначе да реагира човек. :P

Бедното дете! Взели сте му страха. :yanim:

Май сега вместо модератори сънува ужасии. ;)

Не, според мен го няма толкова време, защото е зает с подготовката на документите за кандидатстване. Проблем ще му е само шофьорската книжка, защото е малък, но пък за сметка на това ще му дадем други задължения - все някой трябва да носи бирата, да купува кебапчетата и да върти чевермето... Търсим и друг модератор, който да се грижи за правилната ни религиозна ориентираност. Ако се сещате за някой подходящ, приемаме предложения :wub:

И какво сега ако искам да стана модератор какво да правя? ;д

П.П: мързи ме да чета по-горните постове адски изморен съм, ако може някой в един пост да ми обясни на кратко

А до март тази ли мислиш да я поддържаш?

Йови, тва за религиозността го остави, ша земе да ни убеди че сме мусулмани и кво праим после? Нема свинско, нема винско....

Дай да караме само с шишчетата и бирата

П.П: мързи ме да чета по-горните постове адски изморен съм, ако може някой в един пост да ми обясни на кратко

Най-сигурния начин е да пуснеш тема и напишеш 350 поста в нея! :P

Фънки, четене му е майката.... А и ти си много несериозен :P

А до март тази ли мислиш да я поддържаш?

Йови, тва за религиозността го остави, ша земе да ни убеди че сме мусулмани и кво праим после? Нема свинско, нема винско....

Дай да караме само с шишчетата и бирата

Не се знае...я камилата, я камиларя. Току виж стане първи на бирата и кебапчетата. Ако обаче не успеем да го "заразим", тежко на женската част от екипа. Представям си Madona с кърпа на главата :P

Не се знае...я камилата, я камиларя. Току виж стане първи на бирата и кебапчетата. Ако обаче не успеем да го "заразим", тежко на женската част от екипа. Представям си Madona с кърпа на главата :P

Тъй де, и и менно женската част ще ни изяде ушите. А и с тези шамии :yanim:

Аз държа на цялостно - с яшмак и фередже да е покрита ;) Какви са тия шамии - разврат само цари при вас !

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Аз държа на цялостно - с яшмак и фередже да е покрита ;)

Какви са тия шамии - разврат само цари при вас !

Йови, ей го бе, за кво ще търсиш някое младо, Док ще ни облъчва религиозно...

Док, като ги гледам чехкините си мечтая да бяха с фереджета....

Ако отиде в празни приказки и забава, да ,но ако си остане тук..пак да ;) !Ама проблема е че сега си имам конкуренция...Но сега резултатът е:

3:0

За мен.Защото той има 3 банана доколкото разбрах.

Ако отиде в празни приказки и забава, да ,но ако си остане тук..пак да ;) !Ама проблема е че сега си имам конкуренция...Но сега резултатът е:

3:0

За мен.Защото той има 3 банана доколкото разбрах.

Ако обещаеш че няма да ми закриеш темата която толкова много те дразни -веднага ставаш модератор! Е вече водиш с 4 на 0 http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.