Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се става модератор?

Кой става повече за модератор 54 гласували потребители

1. 1. Кой става повече за модератор?

• FodoR
      5%
      3
    • moka333
      11%
      6
    • да хванеш единия и да го хвърлиш по другия
      83%
      45

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Sorry brother ... ама той сам си ги е сложил

само цитирам !

Да, моя грешка, като сам си го е публикувал.. :ph34r:
  • Отговори 101
  • Прегледи 11,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На подобно нещо как иначе да реагира човек. Не, според мен го няма толкова време, защото е зает с подготовката на документите за кандидатстване. Проблем ще му е само шофьорската книжка, защото

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Седят трима в една лодка и ловят риба. Единият поглежда замечтано слънцето и въздъхва: -Слънцето залязва. Вторият поглежда хоризонта и допълва: -Откога не съм виждал такъв красив залез.

• Нали затова взима заплата, да виси по цял ден и да разбира от всичко Тая тема от самото начало е излишна, но ми беше интересно какво кара автора и да я пусне. Трябва още да кандидатстваш

Да, моя грешка, като сам си го е публикувал.. :ph34r:

а да знаеш колко и на какво псувни изядохме аз и колегите от него ... ей така без нищо ... само за спорта ... ама се оправи !

Как се става модератор?

Много ми е любопитно

трябва да си играл на жмичка или на ластик с админа

Като гледам резултатите май искте да ме метнете по фодор и после него върху мен

Като гледам резултатите май искте да ме метнете по фодор и после него върху мен

хах пак навреме се усети де....... :huh::P

Айде аз съм за мока333 понеже действа с "твърда ръка"(:

Публикувано изображение

Въпросче, Ако аз спечеля наистинали ще стана модератор

Май че "да хванеш единия и да го хвърлиш по другия" ще спечели , мисля че темата е за празни приказки.

Аз лично не мога да се задоволя само с единия – и двамата за модератори!

Въпросче,

Ако аз спечеля наистинали ще стана модератор

ако получиш достатъчно гласове в анкетата екипа сигурно ще го вземе под внимание Публикувано изображение

ама все пак аз не съм част от екипа....и просто си споделям

Мока, можеш да ми пратиш автобиография на ЛС, после ще говорим за прасето и ракията :rolleyes:

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Нали модераторите трябва да са цял ден тука а какво е това синманов в девет и полвина не мога да прикача снимка

Абе, ти нямаш ли родители, които да ти спрат интернета?

Не те незнаят как!!

:wors:

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

Въпросче,

Ако аз спечеля наистинали ще стана модератор

Абе, ти нямаш ли родители, които да ти спрат интернета?

HXWAHAXWHAWXAXWHWXHAWHAWXAHWXAXWHXAWHAWXHXAWHXWHXWAHAXWHAWXh просто ме убиваш ;д

Брей, сМока333 изкара предизборна "платформа":http://www.kaldata.c...ost&pid=1719387  :wors: 

"Децата нямат спирачки"  :wors:

Да направя ли такива и аз?Или да си мълча?

Да направя ли такива и аз?Или да си мълча?

Мълчанието е злато :ph34r:

Има няколко условия, за да бъдеш подходящ за модератор в kaldata.com: 1. Трябва да си беден. Ако разполагаш с достатъчно пари, ще имаш около 1001 начина да си прекарваш свободното време значително по-приятно, отколкото да висиш в някакъв форум. 2. Трябва да си некадърен за каквото и да е. Всеки истински професионалист има по-важна и интересна работа от това да чете и редактира по цял ден писаниците на тинейджърите. Идеалният вариант е ако си държавен служител на синекурна длъжност, който по цял ден се драпа по топките и се чуди с какво да си уплътни времето. 3. Трябва да си на ясно с горните два факта, както и че няма никаква вероятност нещата да се променят. Това ще те озлоби и комплексира изключително силно и единствената дребна радост в нещастния ти живот ще остане да раздаваш наказания на хора, които не спазват някакви фиктивни правила. Като ги лишаваш от възможност да изразят мнението си свободно, ще можеш да дадеш воля на натрупаната в теб злоба и омраза към всички, които са нещо повече от теб и за момент ще се почувстваш велик. Поне в собствените си очи. 4. Ако си мъж с алтернативна сексуална ориентация (по народному - съединител) си идеален кандидат за модератор. Разполагаш с достатъчно свободно време, можеш да ровиш из форума дори докато заработваш някой лев по корем в леглото и си изпълнен с желание и ти на свой ред да пре...таковаш... някого :cool: Зная, че първият модератор, който се познае в това описание, ще побърза да изтрие поста ми и да ме банне за винаги по IP ( така е - нищо не боли повече от истината ;) ), но се надявам поне да не се депресира до там, че да посегне на живота си :blink:

Я стига си говорил глупости. Сега си се регистрирал и вече раздаваш правосъдие И наистина могат да те баннат по ип за този пост

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

Отивам ей сега да посегна на живота си. Ужасно много се комплексирах. Не мога да живея така.

Колко килограма си? Да зная ще ми тежиш ли много на съвестта :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.