Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми принер до 170лв

Featured Replies

Ако искаш мога да ти дам един BROTHER MFC 580 който почти не е работил.Купих го за офис дето не се състоя :P Можем да се договорим за цена.

Е това е принтера цъкни

Не знам обаче дали това е най добрата цена!!!

Иначе принтера е железен, ако искаш да печатиш снимки - това е най-доброто решение според мен

:clap:

Редактирано от barkly (преглед на промените)

Какво ви е мнението за неоригиналните консумативи за Brother DCP-115C-дали няма да засъхнат дюзите.Забелязах че оригиналните мастила се размазват от водата.Неоригиналните дали издържат?Става въпрос за тези: http://www.konsumativi.com/index.php?cat_i...D%E8%F6%E8'

Какво ви е мнението за неоригиналните консумативи за Brother DCP-115C-дали няма да засъхнат дюзите.Забелязах че оригиналните мастила се размазват от водата.Неоригиналните дали издържат?Става въпрос за тези: http://www.konsumativi.com/index.php?cat_i...D%E8%F6%E8'

Аз бих Ви отговорил на въпроса, но ще направя допълнителна консултация с много добър специалист в тая облас и тогава. Ако отговарям лично - то по добре е, да си ползвате оригиналните мастила, за да не се налага смяна на глава.

Здавейте!!Решил съм да си купувам принтер за домашна употреба. Желанието ми е да е й цветен така че лазерните принтери отпадат в този случай. Спрял съм се на този модел --> цък <--- ,но се надявам и вие да ми препоръчате нещичко.Мерси предварително.

миналата година си зех цветен + скенер и копир 3в1 от МЕТРО за 150 лева и си заслужава :)

HP pcs 1215 e модела :nono:

Конкретезираите с модели на марките които предлагате... да си сравни материалите консумативите и всичко останало...и сам да види че Ксерокс са си Ксерокс... :speak:

Само дето нямат мастилено струен принтер в продажба от бая време! biggrin.gif

Иначе по сервизите е пълно със Ксерокс - да много са добри в това отношение. angry.gif

Само дето нямат мастилено струен принтер в продажба от бая време! biggrin.gif

Иначе по сервизите е пълно със Ксерокс - да много са добри в това отношение. angry.gif

Сервизите навред по света са затова! Да се ремонтира техниката. Няма нищо вечно и не бъди пристрастен към определена фирма. Дай си мнението ако си в такъв сервиз и ще помогнеш повече, отколкото сега. Прочети за какво се коментира първо и отговаряй, ако можеш. Ако не знаеш - не се излагай!

Не мисля, че някой си купува техника с презумцията да ходи да се разправя по сервизите с нея,

по-логично е да търсиш нещо което се е доказало с качествата си а не със сервизната база. :) ,

Иначе ако поразгледаш по нагоре аз мойто мнение по темата съм го дал.

Мога и да го подкрепя с факти:

1. Резолюция на печат 9600 x 2400 dpi

2. 5-цветна сиситема с микро дюзи, FINE, размер на капката 1pl - свършва ти единият цвят и сменяш само него не цялата касета ако е трицветна.

3. Мастилата - CLI-8Bk - черно - 1650 стр.@5% плътност на покритието за около 20-22лв с ддс

CLI-8C,CLI-8M, CLI-8Y - Color - 430 стр.@5% плътност на покритието за около 20-22лв с ддс

има също така съвместими неоргинални мастила на Фулмарк за по 5-6лв със същото качество(горе-долу).

4.Работи с всички видове фото хартия

А за мнението ми за Ксерокс - изобщо не е пристрасно, просто всяка жаба да си знае гьола - нямат принтер от тоя клас :)

Определено НР-то.

Canon LBP 2900 мисля че и той е на приблизителна цена до 1018.

Аз ти препоръчвам Canon или Epson но на последният бързо му свършва мастилото.По - евтино излиза.ако е с отделни глави ( мастилници) за всеки цвят.

Добавям и SAMSUNG,само да не е HP или IBM Lexmark.

• 2 месеца по-късно...
Здавейте!!Решил съм да си купувам принтер за домашна употреба. Желанието ми е да е й цветен така че лазерните принтери отпадат в този случай. Спрял съм се на този модел --> цък <--- ,но се надявам и вие да ми препоръчате нещичко.Мерси предварително.

здрасти аз продавам мастилено-струен принтер НР с цветна глава ако искаш телефона ми е 0884888368 аз съм катето :angry::P

здрасти аз продавам мастилено-струен принтер НР с цветна глава ако искаш телефона ми е 0884888368 аз съм катето :lol6::)

здрасти аз мога да типродам принтер за 50 лв. ХП мастилено-струен цветен :wors: работи си идеално :):ph34r:

• 2 седмици по-късно...

Правила на форума

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение. Форумът е снабден с опция „Режим на клавиатурата“, която е налична под всеки прозорец за ново съобщение или нова тема във форума.

iovi

Пич ти луд ли си по 220лв. Мога да ти намеря единия за 198лв. Иначе принтера е добър, лазерен със скъпи консумативи. Но печата горе долу по 2000 страници с пълен тонер. Може и повече да печата, но казвам приблизително.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.