Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля кажете какво мислите за конфигураци

Featured Replies

Здравейте искам да попитам дали тази конфигурация става за играене на MMORPG Games (world of warcraft Mu online Counte strike 1.6 и т.н) http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd&productId=19934 А ако ли не ще ви помоля да ми кажете възможно най-добрата конфигурация за цена до 350-400 лева :angry:

Благодаря ви предварително !

П.с. Извинявам се за правописните грешки имам слаб 2 по български език.

Barebone - няма процесор, RAM и хард диск. Демек за нищо не става. За 350-400лв. ако искаш да играеш игри само втора ръка може да намериш. То стана почти невъзможно и офис машина да сглобиш за 400лв. какво остава за комп за игри.

Здравейте искам да попитам дали тази конфигурация става за играене на MMORPG Games (world of warcraft Mu online Counte strike 1.6 и т.н) http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd&productId=19934 А ако ли не ще ви помоля да ми кажете възможно най-добрата конфигурация за цена до 350-400 лева :angry:

Благодаря ви предварително !

П.с. Извинявам се за правописните грешки имам слаб 2 по български език hxahxhaxhah

Играта WOW е един вид тест за видео карти. Така че само за картата ще ти стигнат парите. Останалото ще трябва да събираш от друг фонд.

Играта WOW е един вид тест за видео карти. Така че само за картата ще ти стигнат парите. Останалото ще трябва да събираш от друг фонд.

Хммм точно играта WoW би тръгнала и на iPhone или всеки друг смартфон,всичко зависи как искаш да я играеш.Ако е само за подкарването тръгва и на старата ми щайга примерно - Атлон ХР 2000,нВидиа 5900 ХТ и 1280 РАМ....Проблемът при нея е процесорът,защото енджина все още го използва за рендерване на шейдърите.

Ако я набузиш със конзолните модове за по-добри ефекти смазва и сегашната ми система на 1280х1024 във масови сцени с 25 човека в райд.Кадрите падат от около 280 до 40 в битка.

Хммм точно играта WoW би тръгнала и на iPhone или всеки друг смартфон,всичко зависи как искаш да я играеш.Ако е само за подкарването тръгва и на старата ми щайга примерно - Атлон ХР 2000,нВидиа 5900 ХТ и 1280 РАМ....Проблемът при нея е процесорът,защото енджина все още го използва за рендерване на шейдърите.

Ако я набузиш със конзолните модове за по-добри ефекти смазва и сегашната ми система на 1280х1024 във масови сцени с 25 човека в райд.Кадрите падат от около 280 до 40 в битка.

Точно за масовите сцени ми беше думата, но мисля, че там основен водач е видеокартата...

Савсем убихте желанието на човека! Той иска да си играе CS не разбрахте ли ;)

Имаш комп в момента сигурен съм :offtopic_s: кажи му характеристиките марките на джаджите и да видим дали може да му се земе нещо. По този начин ще може да вземеш само най-важното а и може и доволен да останеш :angry:

EVEREST <--- Малка програмка ако не я знаеш. Показва що за таратайка имаш :P

• Автор

Не е за хора със слаби сърца ! hxahxahxh :top secret2:

Вид на компютъра :ACPI Uniprocessor PC

Операционна Система : Microsoft Windows XP Professional

Пакет на обновление : Service Pack 2

DirectX 9.0c

Тип централен процесор : AMD Athlon XP, 1150 MHz (11.5 x 100)

Дънна платка : Kobian KVT600X-L (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DDR DIMM, Audio)

Чипсет на дънната платка : VIA VT8377 Apollo KT600

Системна памет : 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)

Видеокарта : RADEON 9200 SERIES (64 MB)

3D-ускорител : ATI Radeon 9200 SE (RV280)

Според мене няма смисъл да се дават много пари като за компютър като не се ползва толкова често. Но според мене най минимума е 500 лв като за след примерно една година да можеш да сложиш нов процесор или външно видео.

GIGABYTE 880GM-UD2H, AMD 880G, DDR III 1800(O.C)/1666/1333, VGA, HDMI, SATA II, RAID, 1394, GLAN, AM3

Athlon II X2 Dual Core 245, 2.9 GHz, 2MB, BOX AM3

KINGSTON 1GB DDR III 1600 HyperX

WD 320GB 7200 8MB SATA II Blue

POINT OF VIEW PSU 400W, 12cm FAN

507лв с оговорката да ползваш старата кутия и записвачка.

А ако си зле със финансите и не ти се дават много пари за комп тогава ето това:

ASROCK A780GM-LE, AMD 780G, DDR II 1066/800/667, VGA, SATA, RAID, GLAN, AM2+

AMD ATHLON64 5200 X2, 2x1MB, AM2, DUAL CORE

ADATA 1GB DDR II 800

WD 320GB 7200 8MB SATA II Blue

POINT OF VIEW PSU 400W, 12cm FAN

401лв от sky.bg

Събуди се и помириши таурена(УоУ) човека ви спомена как му падат кадрите от 280 на 40 при 25 човека битка,сега напраете сметакта при WG(bg) достигащо 120 срещу 120 какво се случва при опит за атака на противнците...та, събери мин 400 лв за видеото и около 300 за процесор и доизграждаи,при УоУ съшо така многоядрените процесори играят голяма роля както казаха по нагоре.Поздрави

Наистина най - удачно ще бъде да събере още към 300 - 400 лева и да ги добави към тези 350 - 400 лева, за да можем да му направим поне нещо по - добричко за 650 - 700 лева, че после да може да си ъпгрейтва.

Точно за масовите сцени ми беше думата, но мисля, че там основен водач е видеокартата...

Грешка,основен водач е процесора при "масови сцени".Видео от сорта на 4670 и по-слаби ще му свършат чудесна работа,ама за тези пари трябва да търси из форумите 2-ра ръка.

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.