Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся най-евтиния нетбук

Featured Replies

Здравейте.

Предложете ми възможно най-евтиния нетбук, който става за „пишеща машина”. Изискванията са ми да има горе-долу удобна клавиатура, издръжлива батерия и да може да работи с Windows, нищо повече.

Искам издръжлива батерия защото ще ползвам машинката в университета, а windows-а е задължителен, защото говорящия софтуер, който ползвам работи само в тази операционна система.

Да речем нещо за около 200 лв.

Благодаря.

• Автор

около 200 лв, не под 200.

Не искам екран с висока резолюция, 300GB хард, 2/3GB рам и т.н. Трябва ми пишеща машина. Няма ли такова нещо?

около 200 лв, не под 200.

Не искам екран с висока резолюция, 300GB хард, 2/3GB рам и т.н. Трябва ми пишеща машина. Няма ли такова нещо?

Само втора ръка или нов със договор към мобилен оператор или закупуване на лизинг, каквото си намериш. Даже на втората употреба се отрази скока на долара, нищо че ги внасят купени на килограм(или по-скоро на тон).

Предлагам ти да си вземеш втора ръка и то марков - ето този IBM R51!

Dell Latidude D610 - също изключително здрав лаптоп,но малко по-скъп.

Редактирано от shanto (преглед на промените)

• Автор

На машините втора ръка ме притеснява батерията. Сигурно ще се наложи да се купува нова, а това качва цената с още 100 лв.

Ще помисля, но май остава варианта с gsm операторите, колкото и да не ми се занимава с тях.

Сега видях в сайта на глобул eee pc за 239 лв. Предполагам това е модела 701 и се съмнявам да го имат в наличност.

Гугъл каза 350лв. чисто нов дел ЦЪК

Може би ако се разровиш повечко ще намериш нещо по-добро просто аз за минутка разгледах в гугъл като написах eee PC :)

Успех...

Варианта с мобилните оператори няма да ти хареса, защото всичките ще те вържат със загробващ договор от две години за най-скъпата им Web услуга и като теглиш чертата ще видиш, че след две години ще си дал към две хилядарки :down: А колко е смотан мобилния им интернет .... не си заслужава, само ако няма никакъв друг вариант.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.