Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мощен компютър "зацепва"

Featured Replies

Компютърт е нов с голяма RAM и ROM памет. Периодично зацепва като на екрана текста се леко разкривява, преминаването от програма към програма е невъзможно. И това при положение, че не ползвам някакви сложни програми. Свързан е в локална мрежа с още други два компа. При такова блокиране се появяват малки снежинки по целия монитор. Интересувам се за възможна причина за това чудо.

Кажи му точните параметри,модел и т.н .Така е почти невъзможно да се помогне.

Операционна система, драйверите инсталирани ли са ?

Компютърт е нов с голяма RAM и ROM памет. Периодично зацепва като на екрана текста се леко разкривява, преминаването от програма към програма е невъзможно. И това при положение, че не ползвам някакви сложни програми. Свързан е в локална мрежа с още други два компа. При такова блокиране се появяват малки снежинки по целия монитор. Интересувам се за възможна причина за това чудо.

Със тая информация няма как да ти помогнат от каде да знам аз на мощен комп какво имаш представа кажи си дъното процесора за да ти помогнат

Снежинки ... eek.gif , какви са температурите ... най - вече на видеокартата !

• Автор

Компютърът е Intel® Core 2Duo CPU E 7500 @ 2,93 GHz 3,50 GB RAM Windows XP SP2

Компютърът е Intel® Core 2Duo CPU E 7500 @ 2,93 GHz 3,50 GB RAM Windows XP SP2

А видеокартата каква е , инсталирал ли си й драйвера ?

Компютърът е Intel® Core™ 2Duo CPU E 7500 @ 2,93 GHz 3,50 GB RAM Windows XP SP2

Вече не се поддържа. Препоръчва се ъпгрейд до SP3 с цел коректна работа с новите версии на софтуера. Провери в Мениджъра на задачи кой процес товари процесора. Мяза на възможност от блок заради действието на два активни антивирусни продукта, но от гледането на боб толкова.

Има и тескт в бяло.^

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Вече не се поддържа. Препоръчва се ъпгрейд до SP3 с цел коректна работа с новите версии на софтуера. Провери в Мениджъра на задачи кой процес товари процесора. Мяза на възможност от блок заради действието на два активни антивирусни продукта, но от гледането на боб толкова.

Има и тескт в бяло.^

Както те помолиха вече кажи си температурите на компонентите в компютъра.

• Автор

Както те помолиха вече кажи си температурите на компонентите в компютъра.

Една от температурите е 64 градуса, а другите са около 33

На кое е 64 градуса ... на месото в хладилника ;) !

Виж прочети тази тема и ще ни помогнеш доста като кажеш подробно с какви компоненти разполагаш и какви са им температурите http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=152629

• Автор

NVIDIA GEL Force 8600 GT GPU Core - 64 градуса

Използвам програмата CPUID HWMonitor

Мерси за Everest

NVIDIA GEL Force 8600 GT GPU Core - 64 градуса

Използвам програмата CPUID HWMonitor

Мерси за Everest

Е като е "мерси за Еверест" отвори я тая програма и вътре пише какви са ти харда,оперативната памет,процесора,видеокартата,дънната платка и за всички компоненти пише каква им е температурата!Нещо такова: http://www.vistax64.com/attachments/software/10793d1236966708-good-program-monitor-temps-everest-temp.jpg Отвори си кутията и виж какво ти е захранването(освен ако не е гаранционен компютора)!Като разбереш всички тия неща,напиши ги тук,та да могат хората да ти помогнат!

ПП:сбърках минуса с плюс....

Редактирано от gniasanie (преглед на промените)

plamakoo десет човека преди мен са те питали какъв ти е компютъра ама ти си знаеш твоето, мълчиш като риба.Криза е, боба го изядохме кристалната топка изчезна.

А сега като добро момче вземи да инсталираш Еверест и кажи с какъв хардуер разполагаш.После направи един скрииншот на температурите.

Много хора пуска теми с молба за помощ, но не дават никаква информация за компютъра си и тук трябва да започне едно разпитване на дълго и на широко за целият хардуер, инсталиран софтур и т.н. докато се достигне същината на проблема. Пример за лоша тема:

Заглавие: Проблем с компютъра.

Пост:

или

Тема:проблем с компютъра:

Пост:

Проблемите започнаха онзи ден съсвсм внезапно докато играех и от тогава е все така(или пък: и преди ми е правело този проблем, но доста рядко а от вчера е постоянно) С други програми нямам проблем(или имам едикви си проблеми)

Ако не сте наясно с хардуера в компютъра може да използвате програмки от рода на Everest, която ще ви даде подробна информация за компютъра и дори може да генерира бърз списък на целият ви наличен хардуер и софтуер откъдето можете да извадите необходимите данни.

п.п Нвидиа 8600 и нов компютър някак си не ми се връзва това видео е на 3години някъде.

plamakoo десет човека преди мен са те питали какъв ти е компютъра ама ти си знаеш твоето, мълчиш като риба.Криза е, боба го изядохме кристалната топка изчезна.

А сега като добро момче вземи да инсталираш Еверест и кажи с какъв хардуер разполагаш.После направи един скрииншот на температурите.

Тема:проблем с компютъра:

Пост:

Проблемите започнаха онзи ден съсвсм внезапно докато играех и от тогава е все така(или пък: и преди ми е правело този проблем, но доста рядко а от вчера е постоянно) С други програми нямам проблем(или имам едикви си проблеми)

Ако не сте наясно с хардуера в компютъра може да използвате програмки от рода на Everest, която ще ви даде подробна информация за компютъра и дори може да генерира бърз списък на целият ви наличен хардуер и софтуер откъдето можете да извадите необходимите данни.

п.п Нвидиа 8600 и нов компютър някак си не ми се връзва това видео е на 3години някъде.

Връзва се, това е "нов" компютър за бон и половина!

Няма що-мощен преди време:whist: И е с SP2 ,чиято поддръжка практически спря:yanim: Отивай на SP3 и защо на тази ,,мощна" машина не слоижиш 7 ? Иначе няма начин да ти се помогне с общите приказки,които казваш:)

[quote name='ПетьоСтоянов' date='15 юни 2010 - 17:31

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.