Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Замесиха съпруга на Цачева в приватизацията на ”Булгартабак”

Featured Replies

Парламентарният председател Цецка Цачева отхвърли твърденията, че съпругът й се занимава с приватизацията на "Булгартабак".

a_179f73.jpg

Цецка Цачева обяви, че се изпада в битовизми

сн. БГНЕС

По-рано днес пред Нова телевизия царистът Владимир Каролев каза, че съпругът й Румен Данговски се е преместил в София и ще отговаря за раздържавяването на холдинга. Няколко часа след това Цачева уточни пред журналисти в парламента, че мъжът й работи в предприятието, но няма общо с приватизацията.

"Съпругът ми работи по трудово правоотношение, за което не се изисква конкурсна процедура по назначаването. Категорично няма отношение към приватизацията на "Булгартабак", тъй като не заема ръководен пост, дори не е на ниво началник на някакво звено или служба, отдел или дирекция. Не знам каква е структурата на холдинга като щатно разписание", категорична бе парламентарната шефка, цитирана от Дарик радио.

По думите й той се занимавал с узаконяване на недвижими имоти на "Булгартабак", които нямат акт 16 и не са въведени в експлоатация.

"В момента е в командировка по оправяне документите на тези имоти, които са свързани с приватизацията. Категорично няма конфликт на интереси, от него нищо не зависи, тъй като той не е на такъв пост, на който може да взема управленчески решение", каза още Цачева.

Тя добави, че мъжът й е завършил Братиславския технически университет и по професия е инженер-архитект.

"Когато дойдох в София, с мен дойде цялото ми семейство. Нормално е съпругът ми да си потърси работа", отговори тя на въпрос как е получил мъжът й работата в дружеството. После обясни, че той не е търсил работа в "държавни структури, министерства, институции, които ползват публични средства и публичен ресурс", пише "Медиапул".

"Ясно е, че когато един от съпрузите е ангажиран не 24, а 168 часа в седмицата - за мен става въпрос, при наличието на непълнолетен член на семейството, някой трябва да полага и грижи за това семейство в чисто битов план и е нормално съпругът ми да потърси работа на обикновено работно време, така че поне вечерите да бъде вкъщи. Оттук нататък изпадаме в битовизми, които са въпрос на ваш коментар", завърши Цецка Цачева.

news.dir.bg

Сладък е меда,веднъж влезеш ли в кацата-излизане няма

:yanim:

Сладък е меда,веднъж влезеш ли в кацата-излизане няма

:)

Докато не те ожили някой

след това и да излизаш файда няма. :yanim::yanim:

Редактирано от novobranec (преглед на промените)

такива смръдливи чорапи няма да нахранят мъртъвците с петолъчки в мозъците.

Бойко не пипай комунетата, те ще си пукнат сами (от мъка) :yanim:

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

Съгласен, всичко е позабравено (дали) старо. Тея толкова некадърни дали в мазането на лъжите си. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.