Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забравена парола на skype?

Featured Replies

Понеже скайпа ми се вписва автоматично съм си забравил паролата.Пробвах да я възстанова от тук но освен моя си скайп преди време явно съм регистрирал и втори пак със същата поща.И сега се получава така че имам два скайпа с една и съща поща.Когато поискам писмо от горепосочения линк то се отнася за скайпа който не ми трябва.Какво да правя?Ако изтрия втория скайп или ако му задам друга поща дали нещата ще се оправят и изпратеният емаил за възстановяване на паролата ще се отнася за скайпа в които са ми всички абонати?Надявам се обясних добре ситуацията и ме разбрахте.Благодаря предварително на отзовалите се.

Редактирано от Gad_Man (преглед на промените)

• Автор

Разбрах че е вузможно от горния линк да видя всички скайпове регистрирани с пощата ми и от там да избера точно за кой да ми изпратят Password token.Но незнам как става ,дано някой тук да го е правил ;)

аз не мога да се логна в скайпа.нещо става.дава ми несъответствие в ника и паролата.такова чудо не е било

мисля,че скайп ме принуждават да им ползвам последната версия.като се логна в нея всичко е ок,ако пробвам с 2-ката нищо.възможно ли е това?

Ако Вие сте изгубили скайп паролата си, отворете програмата Skype без да сте вписани ! :slap1: После натиснете на "забравена парола" и след като ви се зареди уеб страницата напишете си имейла в "Enter your email address" и като получите съобщението за изгубена парола, от него влезте в " temporary codе" за да не пишете кода за потвърждение. По-нататък от "Skype Name" изберете скайп името си от регистрираните ваши скайп имена за да Ви се възвърне паролата. :) :) :) Под New password и Repeat password напишете новата си парола, която искате да остане за скайпа ви и натиснете "Change password and sign me in" !   :slap1:Готови сте ...    :(

Редактирано от Niken98 ANTIKOV (преглед на промените)

• Автор

Ако Вие сте изгубили скайп паролата си, отворете програмата Skype без да сте вписани ! :wors: После натиснете на "забравена парола" и след като ви се зареди уеб страницата напишете си имейла в "Enter your email address" и като получите съобщението за изгубена парола, от него влезте в " temporary codе" за да не пишете кода за потвърждение. По-нататък от "Skype Name" изберете скайп името си от регистрираните ваши скайп имена за да Ви се възвърне паролата. :) :) :) Под New password и Repeat password напишете новата си парола, която искате да остане за скайпа ви и натиснете "Change password and sign me in" ! :)Готови сте ... ;)

Да но нещо не се получава.Това е опит да сменя паролата на новият си скайп която знам, но и на него не се получава защото можеби емаил адреса ми не е написан на Registered email address.Имали начин да се възобнови паролата през Profile email addres?

24542343.jpg

55904673.jpg

...втория скайп ... ако му задам друга поща дали нещата ще се оправят и изпратеният емаил за възстановяване на паролата ще се отнася за скайпа в които са ми всички абонати?

Звучи логично, опита ли?

А наистина ли може няколко скайпа на една поща, не ти ли изписа, че е заета?

Ако Вие сте изгубили скайп паролата си, отворете програмата Skype без да сте вписани ! :down: После натиснете на "забравена парола" и след като ви се зареди уеб страницата напишете си имейла в "Enter your email address" и като получите съобщението за изгубена парола, от него влезте в " temporary codе" за да не пишете кода за потвърждение. По-нататък от "Skype Name" изберете скайп името си от регистрираните ваши скайп имена за да Ви се възвърне паролата. :mad::clap::) Под New password и Repeat password напишете новата си парола, която искате да остане за скайпа ви и натиснете "Change password and sign me in" ! :PГотови сте ... :hush:

Ако може да ми кажте защо се получава така : Правя всичко което трябва но когато стига до нанасянето на новата парола всичко се проваля.Исписва ми - An internal error occurred. - и от там на татък не знам какво да правя.И също искам да кажа,че имам няколко skype на тази поща..но мисля че това няма значение,защото аз си избирам skype на който искам да промня паролата.. И също така искам да кажа,че се опасявам за хакване на паролата ми..защото както си седях и изведнъж се отписах и ми пишеше,че паролата ми е сменена..пак тя не беше изобщо лесна,там са ми всички те абонати..Ако може да ми помогнете..Благодаря Ви предварително :) !

НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИНФОРМАЦИЯТА ВИ Е ПОЛЕЗНА, НО АЗ СЪМ ГО ПРОБВАЛ МНОГО ПЪТИ И Е СТАВАЛО !;):rolleyes::rolleyes:

• Автор

А някой знае ли как мога да разбера паролата си чрез втората поща "Profile email addres" ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.