Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направя металотърсач

Featured Replies

Здравейте някой знае ли как мога да си направя металотърсач или да ми даде схема или да ми напише матерялите които ще са ми нужни.Удари ме кризата и сега не мога да си купя.ПЛС пишете http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif трябва ми скоро.Благодаря предварително ;)

Малко първобитна версия :-)))) Ще кажеш после дали върши работа. В линковете отстрани има и други версии.

Редактирано от bluelight (преглед на промените)

• Автор

Бреи и при иманярите ли се усеща криза !

Не съм иманяр просто тва ми е хобито колекционирам и търся през свободното си време досега не съм намерил нищо

Малко първобитна версия :-)))) Ще кажеш после дали върши работа.

В линковете отстрани има и други версии.

И аз съм го гледал това клипче,но задалжително ли трябва AM радио?Ако знаеш каде се продава защото търсих,но не намерих каде се продава.Някой да пише ако знае

Редактирано от t0rress (преглед на промените)

Здравейте някой знае ли как мога да си направя металотърсач

За тази работа доста книги ще трябва да прочетеш.

• Автор

За тази работа доста книги ще трябва да прочетеш.

ако можеш да ми кажеш кои.аз намерих това

http://mitkohp.hit.bg/metaldetector2.html ама фаиловете са на руски и ще трябва да превеждам с гугъл :cool: ама със сигорнос ще преведе грешно :)

Здравейте някой знае ли как мога да си направя металотърсач или да ми даде схема или да ми напише матерялите които ще са ми нужни.Удари ме кризата и сега не мога да си купя.ПЛС пишете http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif трябва ми скоро.Благодаря предварително :)

Ако си направиш сам и бирена капачка няма да засечеш,това не е /баница/все пак-моите почитания но...............така си е

ако можеш да ми кажеш кои.аз намерих това

http://mitkohp.hit.bg/metaldetector2.html ама фаиловете са на руски и ще трябва да превеждам с гугъл :) ама със сигорнос ще преведе грешно :shake_puter:

Мда и тук може да си намериш нещо за четене. :brick wall:

• 2 години по-късно...

Не съм иманяр просто тва ми е хобито колекционирам и търся през свободното си време досега не съм намерил нищо

И аз съм го гледал това клипче,но задалжително ли трябва AM радио?Ако знаеш каде се продава защото търсих,но не намерих каде се продава.Някой да пише ако знае

Не се хаби да търсиш такова радио! Изпробвах го и наистина радиото засича сигнала на калкулатора, само дето не реагира на метал ... :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.