Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интернета ми спира, когато започна да ъплоудвам

Featured Replies

Всеки път, когато започна да качвам нещо в същата секунда ми спира интернета (на Кейбълтел съм) и не се оправя докато не рестартирам компютъра. Обадих се да ги питам, но казаха, че от тяхна страна няма проблем... Имате ли идея от какво може да е?

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

С коя програма си ? Ако си с uTorrent ето как : Даваш на "Опции">"Настройки">"Лимит" и намаляш до толкова колкото да не ти спира интернета :)

• Автор

С коя програма си ? Ако си с uTorrent ето как : Даваш на "Опции">"Настройки">"Лимит" и намаляш до толкова колкото да не ти спира интернета ;)

С uTorrent съм, да, но не я използвам за да кача файла.

Ето какво правя:

Понеже искам д кача нещо в MovShate.net отивам там, давам на BROWSE избирам файла и давам UPLOAD но ми показва че скоростта ми е нула, а аз вече няколко пъти я сменях, и така си стои.

С uTorrent съм, да, но не я използвам за да кача файла.

Ето какво правя:

Понеже искам д кача нещо в MovShate.net отивам там, давам на BROWSE избирам файла и давам UPLOAD но ми показва че скоростта ми е нула, а аз вече няколко пъти я сменях, и така си стои.

Ако си с ХР си отвори броя на кънекциите, които са ограничени програмно до само 10. С тази програма:

Предполагам ви е известно вече, че поради ред причини фабрично Windows XP има заложено ограничение на едновременните връзки с Интернет. Това е mico$oft-ското "инженерно" решение да се преборят с вирусите и да защитят поне малко хилавата си операционна система.

Това ограничение по подразбиране е 10 half-open TCP връзки, като при достигането им зареждането на страници и всякаква друга мрежова активност става много бавно и тромаво. Ако ползвате торенти - почти сигурно е, че постоянно ще сте на границата и нета ви няма да е особено пъргав.

Предлагам ви универсално решение - TCP patcher, съвместим е с всички версии и сървиз пакове на XP. Стартирайте го и настройте Memory limit, ако искате - можете и да пачнете мрежовия драйвер tcpip.sys със съотвените настройки.

Ако настройвате само memory limit-а, не е необходимо да рестартирате машината - ефекта се вижда и усеща веднага.

Важно! NOD32 v.3 с дефиниции преди 18.12.2008г. разпознава пачера като Win32/Rootkit.Agent.NHN - няма никакъв вирус и нищо зловредно в програмата.

Можете да настройвате лимита при всяко стартиране на програмата, или да си инсталирате виртуален драйвер, който ще се зарежда като част от операционната система и ще прави автоматично настройката при всяко стартиране на машината.

Надявам се да съм ви бил полезен.

Тук се показва къде се настройва броя кънекции(връзки) както и нормалният им брой,(който аз използувам), но тъй като има причини Ви съветвам да настроите броя връзки на 255!

• Автор

Ако си с ХР си отвори броя на кънекциите, които са ограничени програмно до само 10. С тази програма:

Предполагам ви е известно вече, че поради ред причини фабрично Windows XP има заложено ограничение на едновременните връзки с Интернет. Това е mico$oft-ското "инженерно" решение да се преборят с вирусите и да защитят поне малко хилавата си операционна система.

Това ограничение по подразбиране е 10 half-open TCP връзки, като при достигането им зареждането на страници и всякаква друга мрежова активност става много бавно и тромаво. Ако ползвате торенти - почти сигурно е, че постоянно ще сте на границата и нета ви няма да е особено пъргав.

Предлагам ви универсално решение - TCP patcher, съвместим е с всички версии и сървиз пакове на XP. Стартирайте го и настройте Memory limit, ако искате - можете и да пачнете мрежовия драйвер tcpip.sys със съотвените настройки.

Ако настройвате само memory limit-а, не е необходимо да рестартирате машината - ефекта се вижда и усеща веднага.

Важно! NOD32 v.3 с дефиниции преди 18.12.2008г. разпознава пачера като Win32/Rootkit.Agent.NHN - няма никакъв вирус и нищо зловредно в програмата.

Можете да настройвате лимита при всяко стартиране на програмата, или да си инсталирате виртуален драйвер, който ще се зарежда като част от операционната система и ще прави автоматично настройката при всяко стартиране на машината.

Надявам се да съм ви бил полезен.

Тук се показва къде се настройва броя кънекции(връзки) както и нормалният им брой,(който аз използувам), но тъй като има причини Ви съветвам да настроите броя връзки на 255!

И това направих, но пак без резултат...

И това направих, но пак без резултат...

Смени доставчика или поне иди в офиса и лично им задай няколко неудобни въпроса - от Близо(о), с юмрук под брадичката. За клаузите от договора печатани със ситния шрифт на страницата която не ти беше представена, които са пропуснали да изяснят и за качеството на достъпа(съотношение download/upload), което не е осъществено по начин позволяващ да се възползуваш от това, за което плащаш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.