Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странни мигания на активен екран в Windows XP

Featured Replies

Здравейте, имам следният проблем в работата. Работя на компютър в мрежа, операционна система Windows ХР. Проблемът е следният - коагто има отворен акивен прозорец, изведнъж без дори да пипам клавиатура, мишка, екрана изсветлява, започва да премигва, става некативен. Първо смених мишката, после сложих нова клавиатура, проблемът изчезваше за няколко часа, после ми казаха да си сменя пач кабела, после да наместя мрежовата карта. Е, нищо не помага. Проблемът е при всяка отворена програма - може да е счетовдната, може като съм отворила пощата, инернет експлорер и т/н. Екрана изсветлява,премигва, сякаш изкача друг прозорец, които не се вижда и след няколко секунди, пак мога да работя.

Здравейте, имам следният проблем в работата. Работя на компютър в мрежа, операционна система Windows ХР. Проблемът е следният - коагто има отворен акивен прозорец, изведнъж без дори да пипам клавиатура, мишка, екрана изсветлява, започва да премигва, става некативен. Първо смених мишката, после сложих нова клавиатура, проблемът изчезваше за няколко часа, после ми казаха да си сменя пач кабела, после да наместя мрежовата карта. Е, нищо не помага. Проблемът е при всяка отворена програма - може да е счетовдната, може като съм отворила пощата, инернет експлорер и т/н. Екрана изсветлява,премигва, сякаш изкача друг прозорец, които не се вижда и след няколко секунди, пак мога да работя.

Здравей,

Сякаш не мога да разбера точно какво имаш предвид под "изсветлява екрана". Изсветлява само прозорецът, който е активен; целият видим екран; мониторът ? Можеш ли да вземеш снимка по време на изсветляването и да я покажеш?

Върху приложения на цял екран (Fullscreen) също ли става това ? Ако не знаеш и нямаш приложение, работещо на цял екран- отвори конзолата

Start -> Run -> "cmd" (без кавичките) -> Enter. След като се появи новият прозорец - натискаш ALT + ENTER.

Поздрави.

ПП.

Най ми намирисва на зловреден софтуер :mad: Сканирай с антивирусната си програма и кажи резултата или най-добре покажи един Hijack лог.

• Автор

Избледнява активният прозорец, сякаш отварям нов прозорец. Така мига около 5 секунди. Имам антивирусна, сканирах компютъра но няма вируси. Не ни се разрешава да ползваме външни носители - дискети, флашки и т.н. Работим в мрежа, но нямаме достъп до Интернет.

не става без интернет

как си сканирал за вируси?

сканирай с ъпдейтнати MBAM и eset online scanner... пусни един process explorer и разгледай процесите (има оппция директно да ги провери с google).

това дето ти става неактивен прозореца (има 1 програмка borgchat - прави го при съобщения по мрежата... или имаш стартиран batch файл (*.bat *.cmd), който стартира някакви команди на заден план... (или в друг акаунт на същия компютър - тоя бъг си го има даже в windows 7 server...)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Уж от София, са ни инсталирали антивирусна! Както казваш сигурно имам стартиран batch файл, който стартира някакви команди на заден план. Но как да го оправя?

Редактирано от eka_sto (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.