Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нещо УИн-а се побърка и след рестарт загубих файлове

Featured Replies

Рестартирам си аз компютъра и ми се показва "конфигурирам работния плот".Учудих се и когато зареди гледам гнусен аеро стил :), след което поглеждам към иконите, и те нек'ви огромни.Прегледах си аз нещата и папките от работния ми плот липсват.Пускам firefox-a ама и той сякакви настройки и плугини ги няма...Това е със всички програми.Със седмоца х64 съм.Имате ли идея как да си въстановя данните?

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

Рестартирам си аз компютъра и ми се показва "конфигурирам работния плот".Учудих се и когато зареди гледам гнусен аеро стил :), след което поглеждам към иконите, и те нек'ви огромни.Прегледах си аз нещата и папките от работния ми плот липсват.Пускам firefox-a ама и той сякакви настройки и плугини ги няма...Това е със всички програми.Със седмоца х64 съм.Имате ли идея как да си въстановя данните?

Хакера що не си си направил имидж с Акронис а ами само глупости вършиш :) Е сега ти взеха компа ваште ;)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Каква глупост съм направил?Прост рестарт не би трябвало да върши това...Може би просто това е доказателство че работя със windows...

Добавка:Какъв хекер?Аз не съм хакер.

...

Редактирано от Гост
коментар извън темата (преглед на промените)

• Автор

ееех sad.gif не може...Забранено ми е да си го слагам.

ееех sad.gif не може...Забранено ми е да си го слагам.

изчакай да излязат, нали така съветваш :)

спомни си последно инсталираните програми, както и къде си барникал, може да е от помощ...

• Автор

Ами проверявах си дисковете защото имам няколко буутващи(без име) и този се оказа такъва за ХР.Зареди се и отказах инсталацията.

Ами проверявах си дисковете защото имам няколко буутващи(без име) и този се оказа такъва за ХР.Зареди се и отказах инсталацията.

Отвори папката Users и виж дали няма някой профил със странно име

• Автор

Да, благодаря ти!Името с което си беше преди да го преименувам към фодор - Compaq cq61-410sp .Обаче това с програмите как да го оправя?

Да, благодаря ти!Името с което си беше преди да го преименувам към фодор - Compaq cq61-410sp .Обаче това с програмите как да го оправя?

Провери за всеки случай в Program Files

• Автор

Ами там са си, но настройките и добавките ги няма(лисицата) другите са си без настрйките.Защо де факто се случо това?

Не винаги при инсталация програмите стават достъпни за всички потербителски профили. Съвсем нормално е при смяна на потребител настройките да са нулирание т.е. както са при нова инсталация. Ако наистина си променил потребителя с който се логваш (извинявам се ако не съм доразбрал) влез пак със стария, ако все още го има - там всичко ще си е както си е било.

С две думи - ако си се логнал с нов потребител - все едно имаш току що инсталирана ОС. :speak:

Ами там са си, но настройките и добавките ги няма(лисицата) другите са си без настрйките.Защо де факто се случо това?

Не знам, вероятно инсталатора е вдигнал някакъв флаг за създаване на нов профил. А ако копираш информацията от стария си профил в новия вероятно настройките на програмите (поне повечето) ще се възстановят

• Автор

Не, не съм се логнал с нов потребител.

Благодаря ти капитане :speak:!

...

С две думи - ако си се логнал с нов потребител - все едно имаш току що инсталирана ОС. :cool:

Това не е вярно, защото повечето от програмите ще са си налице, но в състояние " току що инсталирана". Освен това настройката на виртуални памети, услуги и т.н. ще си ги има и то старите!

Не, не съм се логнал с нов потребител.

Благодаря ти капитане :speak:!

Няма защо :)

Не се изразих правилно - имах предвид специфичните потребителски настройки. Десктоп, икони на него и т.н. :speak:

Редактирано от mmk1980 (преглед на промените)

Не се изразих правилно - имах предвид специфичните потребителски настройки. Десктоп, икони на него и т.н. :speak:

Да, за това е така :cool:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.