Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да направя ТВ-то на монитор

Featured Replies

Здравейте преди седмица ми се прецака монитора и ся е на ремонт.Аз реших да купя кабел и да свържа лсд-то(самсунг) с компа обаче на normal mode след като зареди win-a изписва не се подържа ама като го пусна на safe mode всичко си тръгва даже ся ви пиша от моя комп с лсд-то.Та въпроса ми е защо нямам картина на normal mode.Пробвах да сменя резулюцията и да ресна компа ама пак не стана.

дано сте разбрали и да можете да помогнете ;)

Наи-вероятно е зададена по висока от подържаната резолюция.

• Автор

Наи-вероятно е зададена по висока от подържаната резолюция.

пробвах на сеиф мод да сменя резолюцията ама кат дадох на нормал мод пак изписа "не се подържа"

Опитай като стартираш за Safe Mode със F8, да влезеш вместо там - в "Enable VGA" - ako стартира след това оправяш резолюции и цветове, и честота на опресняване. Ако пак не ще - от "Safe Mode" деинсталирай видеокартата - от Device Manager-a. След като рестартираш трябва да се оправи.

Здравейте преди седмица ми се прецака монитора и ся е на ремонт.Аз реших да купя кабел и да свържа лсд-то(самсунг) с компа обаче на normal mode след като зареди win-a изписва не се подържа ама като го пусна на safe mode всичко си тръгва даже ся ви пиша от моя комп с лсд-то.Та въпроса ми е защо нямам картина на normal mode.Пробвах да сменя резулюцията и да ресна компа ама пак не стана.

дано сте разбрали и да можете да помогнете :cool:

да беше написал какъв модел е телевизора... и херците трябва да са 60... напиши и каква е видеокартата, не всички драйвери поддържат widescreen

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

хора смених резолюцията на 800х640 256colors и вече и на сейф мод не тръгва

Тв-то е самсунг незнам точно какъв модел е не мога да проверя в момента видео картата е GF 5200

ivankrivodol ще пробвам като се прибера благодаря

• Автор

VGA не стана вече нито на сейф нито на нормал мод мога да влизам аз намерих един стар монитор ама цветовете са кат черга

Преинсталирай - като начало със запазване на старата система. Ако не стане - май ще трябва форматиране. Освен това опитай най- напред с Live CD, за да не се окаже някоя хардуерна повреда - например на видеокартата.

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

• Автор

аз намерих един монитор(ходих с компа в съседа :)) и дадох system restore вече върви на safe mode ама на normal пак изписва не се подържа ...

бтв сигурен ли си че няма сичко да се прецака кат деинстална видео картата ?

Редактирано от IzKuFeLiQqQqQ (преглед на промените)

Ако помолиш съседа да ти даде замалко монитора си пробвай да пуснеш компа с два монитора (истинския монитор Primary и Secondary твоя Самсунг) настрой си го както трябва да е и когато рестартираш без Primary монитора би трябвало автоматично вторичния монитор да ти стане първи и да работи с настройките които си му задал.

...бтв сигурен ли си че няма сичко да се прецака кат деинстална видео картата ?

Сигурен съм - правил съм го доста пъти и това не влияе на системата - в смисъл такъв, че след рестарта картата се намира (разпознава) отново, след което ОС зарежда или прост драйвер, или намира стария и го зарежда. Така, че евентуално може да няма промяна, но не и да стане прецакване.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.