Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изключване на компютъра от клавиатурата

Featured Replies

На клавиатурата марка Pleomax имам бутон за изключване на захранването,но като го натисна компютъра не се изключва.Как да направя така,че да се изключва.Предишната клавиатура беше Delux и на нея имаше бутон Power,от който можех да изключвам комрютъра.

На клавиатурата марка Pleomax имам бутон за изключване на захранването,но като го натисна компютъра не се изключва.Как да направя така,че да се изключва.Предишната клавиатура беше Delux и на нея имаше бутон Power,от който можех да изключвам комрютъра.

Драйвери за клавиатурата

Може и като натиснеш не един,а три бутона.

Windows бутона -> след това буквата "U" -> и после или пак "U" или натискаш Enter. (като погледнеш ще разбереш кое от двете)

Аз така си гася моя за 2 сек.

• Автор

Драйвери за клавиатурата

Клавиатурата се продава без драйвери.На предишната също не бях инсталирал драйвери,но гасеше компютъра.

Клавиатурата се продава без драйвери.На предишната също не бях инсталирал драйвери,но гасеше компютъра.

Това означава че предишната се е поддържала от операционната система, а възможностит на новата - не

тоя метод за изключване е нож две остриета - особенно като играеш игра... толкова ли ти е далеч кутията, че като не ти се цъка с мишката, да направиш shutdown от нейния power button?

Твоята клавиатура няма ли допълнителен функционален клавиш("Fn")? Натискаш клавиша едновременно с функционалният бутон, за да стане номера.

Потърси клавиша, защото не вярвам всичко да може да става само с натискането на един, единствен бутон, най-малкото защото може да се натисне погрешка.

• Автор

Другия вариант е да разрешиш функцията от BIOS-а

Как да го направя това.Биосът ми е Phoenix - Award v6.00PG

Провери на сайта на производителя за драйвери. От липса на драйвери е това. В диспечера на устройства разпознава ли се правилно клавиатурата. Забрания от там и направи ново сканиране на хардуера.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.