Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 10

Featured Replies

Изпратен на касперски,авира,аваст,есет,и комодо. :)

Страшна опция е това сканиране нямам търпение за финала!

hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=d950d75adbfe1ed775b9b6157c808319

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=846fe9f414658c8365a534124146fa96e00b53a97c5cce3189f922a34b7c2653-1281872008

При разархивиране

Изпратен на аваст,комодо,касперски и есет.

:cool:

Редактирано от dimitrov09 (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 63,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• *Пламен*
    *Пламен*

Защото заразените файлове са повече от един. Ами, ако са поотделно? Нали целта е да се подпомогне на антивирусните.

• Явно не си схванал идеята на тази тема?! Прочети първи пост за да ти стане ясно! Показваме евристично засичане с една единствена цел да ни улесни и да ни ориентира кое да пращаме за анализ и кое не,

• Не се засича от Касперски - праща се. Обаче нещо - http://www.virustotal.com/analisis/9abc1ee363109e5127f6a81cc8091c3715d91bac43f52a74d8aa38bf6673198b-1280254871 Result: 0/42 (0%)

Публикувани изображения

hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=39ec1740db13d9627be56a9f577f91b9

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=364a87c18004a08526780c057e41fb4ebea8a148ae7cbd7bcb5a754f5f5f8c43-1281874235

Сега ще тествам Комодо с тая гад !

При директно стартиране изкачи черен екран. При принудителен рестарт няма никакви поражения. Жалки опити да променя и записва :wors:

Фейк hййp://www.skatafka.com/download.php?file=49cb6c9a25540e3c602582aa3fb73447

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=27553771107f180896162976790c5f159968a3773a3d7c991c6a4bf18e7b7684-1281866305

Градски ти си за MBAM

Действително не се засича,но файла няма да го пращам във форума им. Имаш регистрация там и знаеш мнението ми.

Този антивирус 2010 нещо не е наред файла според мене. Спрях защитата на Касперски,антивирусите,контрола на програмите,спрях проактивната защита и файла не ще да отлепи. :sausage: Затворих и Касапа и какво ми беше учудването,като видях че и този прави някакви жалки опити да зарежда но нищо неу се случи. Писна ми предпочитам да си гледам филмче. Ако искаш стартирай го и дай във форума всички дропнати файлове.

clonnning качи ли и ти файловете във МВАМ?

Знаеш ли кое ме кефи пък мен?Сега го пуснах в SB, поиска връзка с интернет и му позволих.Кефи ме, че мога да го наблюдавам как се гърчи, "мислейки" си, че е в реална среда.:Д

Ето го тук, непрекъснато създава нови и нови .exe-та:

По добре помогнете на хората. Решението си е ваше. :cookies:

Аз пращам на Symantec защото не виждам друг да го прави и ще ида и във форума на МБАМ с удоволствие стига да се сетя каква ми беше паролата :wors:

По добре помогнете на хората. Решението си е ваше. :)

Как да им помогна?Онуй нещо създава непрекъснато .exe-та, но винаги на мястото на предишното.Демек-замества ги.Създава и един .dat файл в директорията, където се стартира.Това е.Мога да ги кача във форума на MBAM, но предполагам, че вече са наясно.:)

Аз пращам на Symantec защото не виждам друг да го прави и ще ида и във форума на МБАМ с удоволствие стига да се сетя каква ми беше паролата :)

Забравена парола :)

http://forums.malwarebytes.org/index.php?act=Reg&CODE=10

Как да им помогна?Онуй нещо създава непрекъснато .exe-та, но винаги на мястото на предишното.Демек-замества ги.Създава и един .dat файл в директорията, където се стартира.Това е.Мога да ги кача във форума на MBAM, но предполагам, че вече са наясно.:)

Наясно са но не пречи

пп. Всеки сам си решава. Помагайки им сега утре може да се спасиш ТИ :)

Пратени или не аз пак ги пращам - на някои пише, че вече са изпратениа а на някои излиза, че аз за пръв път ги качвам хм....

1c912dab51e05a98.jpg

Настройките ми за непознатите изпълними файлове са " :

4408a885bbb6891c.jpg

CIS 5 BETA с тази настройка блокира абсолютно всички пропуснати от антивируса файлове по-горе.....

Тогава щом излиза така явно файлове от тук не се пращат а само се говори !

Наясно са но не пречи

пп. Всеки сам си решава. Помагайки им сега утре може да се спасиш ТИ :)

Не, че няма да се оправя и сам, но нищо не ми пречи да го направя.Та, направих го вече, но качих самия инсталатор, с обяснение, вместо да качвам файловете, които създава после.Това, мисля, че могат да го направят и те.:))

Настройките ми за непознатите изпълними файлове са " :

4408a885bbb6891c.jpg

CIS 5 BETA с тази настройка блокира абсолютно всички пропуснати от антивируса файлове по-горе.....

Дали съм грешка,но това май го има във версия 2010 на KIS :) Учат се - браво :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Аз повече нямам какво да кажа ...

Аз повече нямам какво да кажа ...

Това, по повод на какво го казваш?Поне обясни, за да не си вадим грешни заключения.:)

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Това, по повод на какво го казваш?Поне обясни, за да не си вадим грешни заключения.:)

На теб ти изпратих лично съобщение а това го казвам по повод че някой хора твърдят че пращат а не е така !

На теб ти изпратих лично съобщение а това го казвам по повод че някой хора твърдят че пращат а не е така !

Аз ти отговорих, а ти не си късай нервите за всичко.:)) :)

Пратен на всички дето не го ловят -ама наистина е пратен :cool:

42 лаборатории са това :blink:

Скъсах се да пиша ама поне един файл да знам че е пратен ...

hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=b665dd6defbad38f66b4a5e72629cf4e

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5d0893f9122faf291d78c519100b958dd39e285bd5b6146629411856aae02233-1281891135

• Автор

От това което виждам тук в темата,че някой много бързо и редовно праща файлове до Comodo,така,че за него не бери грижа.

Също не бери грижа за Kaspersky и Avast! ,от там нататък е мътна индия за мен кой накъде праща и дали го прави,то си е негов проблем и хич да не ти дреме!

Пратен на всички дето не го ловят -ама наистина е пратен :cool:

Смисъл? Предишните файлове не са били пращани ли?

Редактирано от mbam (преглед на промените)

Пратен на всички дето не го ловят -ама наистина е пратен :)

Даваш тук файловете който иска да ги праща.

пп. Давай имената и данните,че така спокойно могат да се дублират файловете. И тази скатафка е вече в чеРният списък.

Слагайте им пароли на тия файлове,че ще се заразят маса хора и полза от темата никаква :cool:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Даваш тук файловете който иска да ги праща.

пп. Давай имената и данните,че така спокойно могат да се дублират файловете. И тази скатафка е вече в чеРният списък.

Слагайте им пароли на тия файлове,че ще се заразят маса хора и полза от темата никаква :blink:

Добре ще им слагам пароли -ама да е няква дето само ние да си я знаем иначе какъв е смисъла ?Като знаят паролата пак могат да си направят беля :cool:

Слагайте им пароли на тия файлове,че ще се заразят маса хора и полза от темата никаква :blink:

Е, който е решил да се прави на хакер с backdoor crypter-ите и троянците, естеснвето, че ще стане бот на някой.

Слагаме си нашата парола в такъв случай която слагахме и на архивите при сканиранията !

Който не я знае да ми пише на лични!

Кофтито е, че не ми дава да качвам архиви с парола в mediashare.

edit: Ще ги качвам в DOX.bg

Ето и първия файл с паролата:

Crypter/Backdoor

http://dox.bg/files/dw?a=c66a66b455

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8900d302bc4d708bdae50f4306f4fca0d4b7dcf6d5c5d4aaed5c33b0cbf04d48-1281891308

!!!ВАЖНО!!! Пращайте целия архив на антивирусните компании, както и на останалите Crypter-и, троянци, бекдоор-и и т.н.

Аз изпращам файлове само на аваст,авира,комодо,каспрески и ЕСЕТ.

На другите лаборатории някой праща ли ? :yanim:

• Автор

Аз изпращам файлове само на аваст.....

На Avast! къде ги пращаш?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.