Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Геймърски лаптоп до 1500 лв

Препоръчан отговор

Правя нова тема, защото някой ми бе казал, че така ще е по-добре.

Сега по въпроса. Искам геимърски лаптоп.

Процесор - задължително Интел

Видео - желателно е да е АТИ

Рам - от 4 нагоре.

Ами общо взето това е. Искам да поясня, че искам GTA 4 да го играя на high settings. Очаквам мнения. Благодаря предварително. :rolleyes:

Редактирано от forgetit (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А ти знаеш ли че геймърските лаптопи започват от 3000-3500лв. нагоре...

За тея пари най-много.. Acer Aspire 5740G

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Геймърски лаптоп...1500 лв...GTA4...max settings. Forgetit :rolleyes::);) За тези пари ще си вземеш сносна машинка, но забрави за гейминг на високи настройки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За сметка на това може да си вземеш доста прилична настолна машина, която има куп предимства пред лаптоп.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, знам че мога да си взема хубав настолен компютър, но аз искам да е лаптоп.Ами все пак ще взема под внимание отговорите ви и може малко да увелича цената, но ще видим.Благодаря ви за отговорите! :rolleyes:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако просто защото ти харесват лаптопите @!Х“!@?@!Х“!@?:rolleyes:, като човек които работи на лаптоп от 2 години бих ти казал ,че откакто имам настолен не искам да припаря до лаптопа!Това нещо загрява , не може да се ъпгрейдва...Ако искаш една хубава машинка може с 1500 да си вземеш такава с intel core i7 ,а ама не защото лаптопа има батерия или нещо си там.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако просто защото ти харесват лаптопите @!Х"!@?@!Х"!@?:rolleyes:, като човек които работи на лаптоп от 2 години бих ти казал ,че откакто имам настолен не искам да припаря до лаптопа!Това нещо загрява , не може да се ъпгрейдва...Ако искаш една хубава машинка може с 1500 да си вземеш такава с intel core i7 ,а ама не защото лаптопа има батерия или нещо си там.

Ами, като купувате лаптоп без да го използвате нормално е да не харесвате!!

Лаптопа е УДОБЕН при местене, т.е. ако ходите някъде на 100 км ще вземете PC, не мисля. Но ако сте с лаптоп, защо да не го вземете.

Т.е. към автора, ако ви трябва лаптоп то за тези пари ще играете исканата игра на med примерно.

Ако не ви трябва вземете PC.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...