Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся конвертор за видео

Featured Replies

искам да си правя филми за телефона ми LG GD510 Pop ,но немога да намеря програма която да конвертира във формат който да го чете телефона ми.... значи тегля филм от замунда (такъв готов за телефон) и телефона ми го възпроизвежда но когато аз си прая мп4 фаил.... не го чете и общо взето търся друг конвертор и ще е хубаво и да може аз да задавам резолюцията защото моята не е 240х320 а е 240х400

# Размер: 240 x 400 пиксела.

Възпроизвежда Видео: MP4, ,H.264, H.263.

Характеристики на телефончето

искам да си правя филми за телефона ми LG GD510 Pop ,но немога да намеря програма която да конвертира във формат който да го чете телефона ми.... значи тегля филм от замунда (такъв готов за телефон) и телефона ми го възпроизвежда но когато аз си прая мп4 фаил.... не го чете и общо взето търся друг конвертор и ще е хубаво и да може аз да задавам резолюцията защото моята не е 240х320 а е 240х400

Потърси PocketDivXEncoder

• Автор

Потърси PocketDivXEncoder

Ми да намерих пробвах но програмата прави Avi файлове.....

Format Factory !

Това е програмата аз имам телефон с резолюция 360x640 и ми върши работа доволен съм от програмата !

• Автор

Format Factory !

Това е програмата аз имам телефон с резолюция 360x640 и ми върши работа доволен съм от програмата !

Окей сега ще опитам и аз :rolleyes:

Може да ползваш и този online медиа конвертор:

media-convert.com/

• Автор

Format Factory НАЙСТИНА ТОВА Е ИДЕАЛНАТА ПРОГРАМА МЕРСИ :rolleyes: Темата е приключена :)

Окей сега ще опитам и аз :rolleyes:

Влизаш в програмта и по от ляво даваш "Всички към мобилни устройства" появява ти се прозорец и пак по от ляво си избери резолюция 400х240 първо ще пробваш на синята лентичка ако не ти тръгне на оранжевата и ако не ти тръгне на нея на зелената би трябвало да ти тръгне клипчето. Като си избереш резолюцията даваш по отдясно "OK" след това с влачене слагаш клипчето като го сложиш даваш отново "OK" и вече би трябвало да ти се появи началния прозорец който беше още отначало по горе ще забележиш че пише "Старт" щракаш върху него и то би трябвало да почне да се конвертира.

Източник eminem_vr

Брат, пии си водица директо от извора... Потърси за Any Video Convertor или за Total Video Converter но и Xilisoft също става. И програмките си имат и опции за правенето на тази резолюция която ти трябва. Имат си и опции за настройване на всякакви кодеци :P.

Успех :lol6:. И дано съм ти бил полезен. Доста доволен ще останеш от програмите.

• Автор

Брат, пии си водица директо от извора... Потърси за Any Video Convertor или за Total Video Converter но и Xilisoft също става. И програмките си имат и опции за правенето на тази резолюция която ти трябва. Имат си и опции за настройване на всякакви кодеци :).

Успех :angry:. И дано съм ти бил полезен. Доста доволен ще останеш от програмите.

Както казах по горе Format Factory ми свърши чудесна работа :speak:

Ааа добре :biggrin:.

Радвам се че си намерил решение на проблема. Той хорума е за това :biggrin:.

телефонът ми чете същите формати като твоя, но резолюцията му е различна от твоята. Препоръчвам ти MediaCoder

• Автор

Искам да попитам на програмата Format Factory как да направя субтитрите да са нормални .... смисъл на мен сега субс ми стават много гадно между всяка буква има интервал и е много дразнещо и трудно да четеш ... таааа може ли да се регулират субтитрите и ако може как ?

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Искам да попитам на програмата Format Factory как да направя субтитрите да са нормални .... смисъл на мен сега субс ми стават много гадно между всяка буква има интервал и е много дразнещо и трудно да четеш ... таааа може ли да се регулират субтитрите и ако може как ?

????????????????

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.