Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С кой съфорумец/съфорумка бихте искали да правите секс? :D част 2

Featured Replies

..... Всички тук искат ...."Smokie - Living Next Door To Alice"....-аз  :no-no: 

Наистина ли има такава песен

Много ми харесва !!! Къде казах че не ми харесва и къде споменах да се забъркваш с мен !!!? Обикновено аз съм този който се забърква но знам ли ... току виж са ме забъркали на някъде в тарапаната !

много често ли се забъркваш в неприятности във форума?

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 59,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вече няма такава песен... :ohmy:.

За забъркването,...-не. 

-Само в тези ли теми пишете, други интересуват ли ви(от форума)?

Редактирано от 67ZZZ (преглед на промените)

много често ли се забъркваш в неприятности във форума?

Изобщо ! Аз не го вземам на много на сериозно форума че да се забърквам в неприятности ! Но в реалния живот доста често се забърквам.

Водната дали е свободна?

Изобщо ! Аз не го вземам на много на сериозно форума че да се забърквам в неприятности ! Но в реалния живот доста често се забърквам.

щом нямаш право на аватар, значи доста често се набъркваш?

как беше там (в един от вариантите) ...who the fuck is Alice.... :)

Сигурно ще стигнем и до там, но е рано още ;)

щом нямаш право на аватар, значи доста често се набъркваш?

Е ти си направо за бисерите ! Уф успокоих се значи ! Утре ако искаш заради теб ще си сложа друга картинка че съм форумец мечта и те чакам на лични ха ха !

п.п Кажи ми само че това от твоя аватар си ти и ме остави в безсънни нощи в мислене по теб !

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Е ти си направо за бисерите ! Уф успокоих се значи ! Утре ако искаш заради теб ще си сложа друга картинка че съм форумец мечта и те чакам на лични ха ха !

Ама и името си смени приятелю Изабел 1 , (че аз не разбрах че си мъж) и ти хвърлих лявото си око...

И аз го помислих за жена, затова се отнесох по ядно с него..

Ама и името си смени приятелю Изабел 1 , (че аз не разбрах че си мъж) и ти хвърлих лявото си око...

Слушай сега ! Регнах се в тоя форум да си търся покана за демонийд и ползвах името на една стара любов че нали мъжете са много услужливи към нежните създания и да реша проблема от раз. Но така си и остана и ... и не ми трябва да го сменям !

Отива ти, Вярно. Нека си ти е така, тамммм .... То Демоноида не го ли затвориха? Аз имах регистрация, но нещо се загуби...? 

П.П.

В профила Ти пише че си се родил 2006г.? Па, аз обувки не съм си купувал от по-отдавна... 

Редактирано от 67ZZZ (преглед на промените)

Не съм казала че е като за мен, просто ако жена го беше написала, щеше да е лицемерно...

Отива ти, Вярно. Нека си ти е така, тамммм .... То Демоноида не го ли затвориха? Аз имах регистрация, но нещо се загуби...? 

П.П.

В профила Ти пише че си се родил 2006г.? Па, аз обувки не съм си купувал от по-отдавна... 

Тогава когато се регнах, потребителя трябваше да е с долен минимум във възрастта на една година, от тогава не съм го променял! Щом съм писал 2006 значи съм вече 6та година във форума (от 2007).

Представяш ли си 6 години без секс със съфорумка !!! Вече е крайно време да развалим тази магия !

Докато ме нямаше и сте почнали да спамите, да се върнем на въпроса, т.е. даваъте по същество.

И къде по дяволите изчезна Алис?!?

Водната дали е свободна?

Силно се надявам, че не става дума за мен  :clown:

• Автор

Свободата се крепеше на върха на нещо си...

По-добре вземи друг цитат: свободата, Санчо, е най-великия дар, даден на човека

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.