Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С кой съфорумец/съфорумка бихте искали да правите секс? :D част 2

Featured Replies

някакъв сънлив скорпион ти се е паднал :)

Абе то всички жени сте си така. Я ми кажи котка дето нe обича да спи :yanim:
  • Отговори 1,3k
  • Прегледи 58k
  • Създадено
  • Последен отговор

Я ми кажи котка, която не обича да я галят?

няма такава котка :down:

Още я дискутирате тая тема, ей! Интересно ми е каква е успеваемостта на форумджиите - колко от думите са станали реалност :down:

Редактирано от Fifa (преглед на промените)

А,дълбоко невъзпитан съм изобщо,защо в секса да правя изключение-ама това е друга бира...Извоайорствах в темата,любопитен за подробности и ви засичам на две страници да се галите по гръбчета и коремчета...Викам си,само някой има проблеми с вдигането на самолета...

Още я дискутирате тая тема, ей!

Интересно ми е каква е успеваемостта на форумджиите - колко от думите са станали реалност :)

Насън или наяве? :down:

тъй, тъй, всички обичат, къде по коремчето, къде по гръбчето....

...по гушката, по вратлето, пък после едно масажче я на главата и ушенцата, я на стъпалцата... и през цялото време едно досадно мъркане ;)

Ама темата за секс ли беше или за петинг?;)

Научих една нова дума ;) Изглежда интересна...

Със dindi ама тя е омъжена :biggrin: .. Бях и видял преди някой снимки беше мн готина :) :

:) Хах мерси за комплимента :)

аммм ... едно въпросче - какво е менюто за днес, утре и вдругиден, че съм малко свободен? Публикувано изображение

Е,аз и не очаквах реплики от сорта"Ръгай,Тошо,че ме изеде пущината,после ше ма целиваш...",ама ако тръгна на такава артилерийска подготовка,няма да ми останат муниции за офанзивата...:rolleyes:

• Автор

Е,аз и не очаквах реплики от сорта"Ръгай,Тошо,че ме изеде пущината,после ше ма целиваш...",ама ако тръгна на такава артилерийска подготовка,няма да ми останат муниции за офанзивата...:tease:

За това бавно и спокойно/

Криза е,Капитане,а понеже ползвам платен секс,съвета ти е неприложим...Да обявя съвет от теб за неприложим е много трудно за мен,но което се налага,се налага...

• Автор

Криза е,Капитане,а понеже ползвам платен секс,съвета ти е неприложим...Да обявя съвет от теб за неприложим е много трудно за мен,но което се налага,се налага...

Е, вярно, криза... Ми ела тук, те чехкинчетата чакат някой по-така, българин :)

Ми ела тук, те чехкинчетата чакат някой по-така, българин ;)

Е браво бе! Досега си мълча! :)

• Автор

Е браво бе! Досега си мълча! :)

Аз ви проглуших ушите че съм в Чехия и се пренасям в Прага. Ама да има кой да слуша

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Е,не-аз съм националист в секса...Избива ме на сексинтернационализъм,чак след третата водка в интернационална компания...Уверено твърдя,че имаме невероятно хубави жени...Вярно,че става по-лошо,но това е обяснимо-по социалистическо време,най-личният момък се женеше за най-личната мома и на децата беше генетично заложено да са красиви.Сега най-хубавата мома се се подлага на често рискови хирургически интервенции,за да се хареса на петдесетгодишният момък с най-новото BMW и най-големите възможности да и осигури непресъхваща кредитна карта за шопинг.Това е пагубно за генофонда на страната ни.Е ,по една случайност,имам възможността да осигуря на избранницата си същото,но понеже съм помияр,ползвам к'вото,както падне,затова платената любов е една добра възможност за мен.Обаче,толкова петинг ми идва в повече,затова пак сме там,откъдето тръгнахме...И не се заяжданм с теб-дори много те харесвам,но "Платон ми е скъп,но истината ми е по-скъпа"...Усмивки... P.S.Бях написал жеи,вместо жени-непростимо.Извинете,дами...

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Аз ви проглуших ушите че съм в Чехия и се пренасям в Прага. Ама да има кой да слуша

Слушам, слушам, ама си мълчиш, че чехкинките били загорели за БГ продукти, нали? :)

(Или просто в миг на непростимо умопомрачение съм пропуснал момента, в който си го казал.)

Редактирано от mmk1980 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.