Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бар "Синята стрида" с working time 19.00 - 23.59 (част 2)

Featured Replies

Е че съм стара - стара съм, ама чак пък толкова. Само из главата са.

• Отговори 2k
  • Прегледи 89k
  • Създадено
  • Последен отговор

Как сте, един Jack Изчезвациум, аре чао, ми случва се , арре :cool:

Как сте, един Jack

Изчезвациум, аре чао, ми случва се , арре :cool:

Ти май си ударила няколко преди да влезеш :cool:

дА , УДАРИХ НЯКОЛКО КАТО ТЕБ , СОРИ , НЕ БЕШЕ ПРИЯТНО , БЯХА ГРОЗНИ

дА , УДАРИХ НЯКОЛКО КАТО ТЕБ , СОРИ , НЕ БЕШЕ ПРИЯТНО , БЯХА ГРОЗНИ

Аз не съм почвала още..а и уиски не пия..карам я скромно на бира, ама след 22:00

А, няма нужда от охрана чак, колежката явно не схвана хуморът ми...изчезвам докато не ме е цапардосала по главата с китарата си... :hush: Тъпото е, че други хора отнесоха в темата минуси покрай мен, но ги оправихме.. ;)

НЯМА , просто дадени хора преекспонират елементарни неща :speak:

А, няма нужда от охрана чак, колежката явно не схвана хуморът ми...изчезвам докато не ме е цапардосала по главата с китарата си... :hush:

Тъпото е, че други хора отнесоха в темата минуси покрай мен, но ги оправихме.. ;)

НЕ се сърди < но вие сте за диагноза с тез цифрички < ми възрастни хора < не е нормално плюсчета < минусчета :eek:

НЯМА , просто дадени хора преекспонират елементарни неща ;)

НЕ се сърди < но вие сте за диагноза с тез цифрички < ми възрастни хора < не е нормално плюсчета < минусчета :speak:

В този ред на мисли,що ги цъкаш бе,Виви?

Наздраве :hush:

Утре изчезвам, багажът е готов , рано рано , готвя пиле с ориз блллл и фрикасе :hush: за последно ;)

НЯМА , просто дадени хора преекспонират елементарни неща :speak:

НЕ се сърди < но вие сте за диагноза с тез цифрички < ми възрастни хора < не е нормално плюсчета < минусчета :eek:

На теб не мога да се сърдя, все едно да се сърдя на детето си, че е дете и говори детски нещица..

Ай със здраве и приятна почивка там, за където ще пътувате

Наздраве :hush:

наздраве ;)

На теб не мога да се сърдя, все едно да се сърдя на детето си, че е дете и говори детски нещица..

Ай със здраве и приятна почивка там, за където ще пътувате

КраЙно време беше да разбереш прекрасната ми душа и да се постараеш да приличаш на мен

Не знам защо , но последното ти изречение звучи ....ха хаа ха като за последно

Трябва да се въздържаш от такива искрени пожелания , защото не си добра актриса

Записвам си го в тефтерчето... А иначе искрено ме кефи да ми казват какво мога да съм и какво не..амбицират ме, не друго.. :blink: Сега да направя разбор на думите си.."ай със здраве", означава "не мисля повече да се занимавам да ти отговарям, явно говорим различни езици"...останалата част си беше искрена.. Толкоз от мен, сега си отварям бирата, че съм си я заслужила... :ph34r:

Записвам си го в тефтерчето...

А иначе искрено ме кефи да ми казват какво мога да съм и какво не..амбицират ме, не друго.. :no-no:

Сега да направя разбор на думите си.."ай със здраве", означава "не мисля повече да се занимавам да ти отговарям, явно говорим различни езици"...останалата част си беше искрена..

Толкоз от мен, сега си отварям бирата, че съм си я заслужила... :ph34r:

Наздраве и с всяка глътка малко човечност

Наздраве :blink:

Аз не цъкам , дори не се сещам , досега да съм цъкнала два - три пути , и то преди сто години , на теб кой ти каза , че цъкам , моля те , кажи

Наздраве и с всяка глътка малко човечност

Аз не цъкам , дори не се сещам , досега да съм цъкнала два - три пути , и то преди сто години , на теб кой ти каза , че цъкам , моля те , кажи

:ph34r::blink: Виви,незнам какво пийваш,но май ще те товарят в багажника. :no-no:

Лично аз оправих минус от теб,на Мадона. :ph34r:

Публикувано изображение

Тези на Алгор да фотна ли?

:ph34r::blink: Виви,незнам какво пийваш,но май ще те товарят в багажника. :no-no:

Лично аз оправих минус от теб,на Мадона. :ph34r:

Как се оправят минуси и защо и дали имаш право ?

Смятам да се се обърна към модератор

Гледай теб да не те стоварят пред ко,,,те

:blink::speak: Виви,незнам какво пийваш,но май ще те товарят в багажника. :)

Лично аз оправих минус от теб,на Мадона. :lol6:

Публикувано изображение

Тези на Алгор да фотна ли?

Да , докажи , че аз съм им сложила минусчета , аз категорично отричам . защото това е под моето достойнство, аре давай :P

Как се оправят минуси и защо и дали имаш право ?

Смятам да се се обърна към модератор

Гледай теб да не те стоварят пред ко,,,те

Да , докажи , че аз съм им сложила минусчета , аз категорично отричам . защото това е под моето достойнство, аре давай :P

:whist::blink::lol6: Под кое? :lol6:

По-бетер от малки деца сте! :angry:

Ти, пък! Капитанът е виновен - отворил е заведение и го е оставил на самотек :)))

Ти, пък! Капитанът е виновен - отворил е заведение и го е оставил на самотек :P))

Едно време имаше бармани тук... а сега само гледате и чакате женски бой :lol6: .. как няма да стават детски работи, те куклите току така не се делят лесно :lol6:

Редактирано от Numenor (преглед на промените)

Едно време имаше бармани тук... а сега само гледате и чакате женски бой :ph34r: .. как няма да стават детски работи, те куклите току така не се делят лесно :baby:

И едно време и сега, само хвърлям по един поглед пред Публикувано изображение Нали алкохол не близвам... :ph34r:

Абе да не е затворено,заради снощното сбиване?Или барът е фалирал,заради кризата?Бе обявявайте ги тези работи,знаете ли колко път блъсках от хардуерната секция до тук...:clap:

Допивам си самотно последни глътки... Слава богу,че е празно защото ми е 2 питие:cool:...Никой няма да види как залитам ,като си тъгвам...:)

Какво ти пука кой какво мисли за теб,когато ти знаеш,какво си.Не знам за теб,но мен именно алкохола ме спасява от това,което мисля за себе си...

Какво ти пука кой какво мисли за теб,когато ти знаеш,какво си.Не знам за теб,но мен именно алкохола ме спасява от това,което мисля за себе си...

Това прочетено сутрин с кафето звучи тъжно...:eek:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.