Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бар "Синята стрида" с working time 19.00 - 23.59 (част 2)

Featured Replies

Яяяя... Тук имало и бар :clap:

• Отговори 2k
  • Прегледи 89k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може и бармани да се появят, ако хвърлим някой пепелник на пода..

Пак празен бара...:)Не ви разбирам,хора...Дянков прогнозира близък край на кризата,Олд Файермен прогнозира скорошно превръщане на страната ни в средна европейска държава,дори официално обявиха края на пандемията от свински грип...Толкова радост,а бара празен...Направо не ви разбирам,хора...Ми хубаво,самостоятелно веселяща се единица-самостоятелно веселяща се единица...Хей сега си допивам чашата и започвам мексиканска вълна от един човек...

Пак празен бара...:rolleyes:......Хей сега си допивам чашата и започвам мексиканска вълна от един човек...

и аз се включвам !!! Ихааааа !!!

algor , Саше , става брат ... пиеш ... задържаш в устната кухина / все едно че се джибориш / ... правиш вълната ... преглъщаш ... и викаш ... ИХААААаааааа :speak: !

Опитах се да си представя мексиканската вълна от един човек и как в същото време той пие...

Е, олях се целия!

Къде гледаш,раздават ги на входа на бара.

Публикувано изображение

Къде гледаш,раздават ги на входа на бара.

Публикувано изображение

Ти па се благодари, че съм на линия, че както ми казаха в очите само с теб ми е останало да си пиша...

Ако мен ме нема хич не се надявай на отговори от другите.

algor , Саше , става брат ... пиеш ... задържаш в устната кухина / все едно че се джибориш / ... правиш вълната ... преглъщаш ... и викаш ... ИХААААаааааа :speak: !

А кога се уригваш и поемаш мезето?

Ти па се благодари, че съм на линия, че както ми казаха в очите само с теб ми е останало да си пиша...

Ако мен ме нема хич не се надявай на отговори от другите.

Не мезя бе,така си поркам,чистак. :lol6:

То аз затова само на теб пиша!

:speak:

Редактирано от Амбър (преглед на промените)

След вика

" ИХААААаааааа " ... се оглеждаш ... ако никой не те гледа ... бъркаш във вътрешният джоб на якето / задният джоб на късите гащи ... зависи от сезона / ... вадиш домата и отръбваш една мощна хапка ... а за " вригнята " ... хъмммм ... ще му мислим ... ако вкараме и звук от задните части ... малииииии

Бе к'во пиете вие бе?:speak:Я сменете дилъра,ъ-ъ-ъ,тв'а бе,сервитьора исках да кажа... P.S. Я Мадона като си смуче фрешче,как не ги говори такива-седи си,смуче си и си излъчва тихо достойнство...

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Бе к'во пиете вие бе?:eek:Я сменете дилъра,ъ-ъ-ъ,тв'а бе,сервитьора исках да кажа...

P.S. Я Мадона като си смуче фрешче,как не ги говори такива-седи си,смуче си и си излъчва тихо достойнство...

Аз пия Zinnat 500mg.

Иначе и Амбър не говори (освен на мен, де), а относно смученето не мога да взема отношения.

Ханибале, като говоря за уригване си е уригване, баце.

Пърдежите да ги оставим на женската част - все пак уважение си трябва, не мислиш ли?

Тва ти е от възрастта.

Знам, младежо...знам...тъй то ние възрастните хора - забравяме !

А ти кво реши, ще сменяш ли големия голФ :eek: или нейсе...

Знам, младежо...знам...тъй то ние възрастните хора - забравяме !

А ти кво реши, ще сменяш ли големия голФ :eek: или нейсе...

Ти събра ли кинти да го взимаш?

P.S. Я Мадона като си смуче фрешче,как не ги говори такива-седи си,смуче си и си излъчва тихо достойнство...

Ми да, сега ще си направя и едно от червено цвекло, магданоз и целина и срам-не срам ще го изсмуча и него

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

Давай смело...Ама нещо се размириса доста тук,та ще се поразходя на чист въздух зад кочината...

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Ми да, сега ще си направя и едно от червено цвекло, магданоз и целина и срам-не срам ще го изсмуча и него

с извинение Публикувано изображение щото :down: цвекло, **** и целина , а градус няма ли да сложим ???

Още се напъвам да му се не види...ама за такъв гОлЕм голф...ще смогна за вноската :down:

Нали взимаш сериозна заплата - тия 2500 евро месечно трябва да ги харчиш, а не да ги събираш...

Давай смело...Ама нещо се размириса доста тук,та ще се поразходя на чист въздух зад кочината...

Споко де - излезнах да си грухтя навън.

с извинение Публикувано изображение щото :nono: цвекло, **** и целина , а градус няма ли да сложим ???

Ммм, алкохолът нещо не ми понася в жегите, става ми още по-горещо като пийна малко и почвам да беснея :speak: ..

А от сокчетата няма какво да ми стане, освен още повече да ми се повиши либидото, ама това няма аз да го мисля :down: ..Иначе да-този фреш има вкус на почва( ако не си пил..няма да ти хареса, гарантирам)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.