Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бар "Синята стрида" с working time 19.00 - 23.59 (част 2)

Featured Replies

Шефче, има ли много народ в оня хотел, дето умират от инфаркт? Метна ли едно око одеве...

• Отговори 2k
  • Прегледи 91,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ше ме накараш да запаля пърпоретката и да дойдем утре да проверим на място...

Аз минах към 19 ч. и не беше чак трагично положението, но си нямам и идея в момента какво е...Това обаче не пречи да се повозите до тука да ми видите големите.....очи :ph34r:

Аз минах към 19 ч. и не беше чак трагично положението, но си нямам и идея в момента какво е...Това обаче не пречи да се повозите до тука да ми видите големите.....очи :hush:

хмм....

да не взема и аз да запаля баба Мазда и да дойда пък от Плеен -че виж Правец си е баш по средата между Плеен и София :ph34r:

хмм....

да не взема и аз да запаля баба Мазда и да дойда пък от Плеен -че виж Правец си е баш по средата между Плеен и София :hush:

Аре пристигайте, чакам ви :ph34r:

Благодаря Ви,Господине! :whist: Удоволствието да сервирам фреша Ви,беше изцяло мое.Надявам се да ви е било приятно в нашето заведение. :cool: Последното е констатация,щото а мъцнеш нещо напреки,а та строши оня с бухалката на вратата! В журито съм,да обявим кастинг,а?

След такова уточнение направо съм гроб, баси!

Знам само със сигурност, че готвача трябва да е някой от кулинарния раздел.

Мъжете определено готвят по-добре от жените, но пък ако ще дегустираме ще си станем по 300 кила напрао... Публикувано изображение

Чакай сега,да уточним това бар ли ще е или кръчма?Дърт готвач ли търсим или барманка на 20 години с четири години стаж? :whist:

Наздраве, днес съм на сокче :whist: полагаемата порция от бира я приех в ранния следобед.

Аз съм на вода.Ти и Алгор на сок.Пиячите ги няма.Направо сме екип за млечен бар.

Дърт готвач ли търсим или барманка на 20 години с четири години стаж? :whist:

Предпочитам второто с опита на първото. :cool:

Иначе бар, бар, ама народа освен жаден е и гладен.

Ние трябва да събираме кинти от всичко, което може. :baby:

Пускай обявата,няма да обявяваш голяма заплата,щото ще дойдат само мързеливци.

Аз ида да кажа - "Добра вечер"! Пия бира. От късния следобед се въртя в кухнята и готварствам. А докато готварствам си наливам една Болярка.

Аз съм на вода.Ти и Алгор на сок.Пиячите ги няма.Направо сме екип за млечен бар.

Оххх нещъ да пия ...... днес свърших работа рано, и без дасме се уговаряли напълно импровизирано се събрахме една весела компания и като се метнахме с едни бири и едни мезета с кокал и до 17.30 бях леко насвяткан :whist: затова сега сокче а и следващите няколко дни .............

От късния следобед се въртя в кухнята и готварствам.

Ти да не се ожени, бре?!?! :computer2:

Направо сме екип за млечен бар.

Пускай обявата,няма да обявяваш голяма заплата,щото ще дойдат само мързеливци.

Точно щях да питам дали ще се намери коя да ни кърми и се появи кака ти Ръчна... Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.