Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бар "Синята стрида" с working time 19.00 - 23.59 (част 2)

Featured Replies

Изобщо не ми се пие,обаче ако пуснеш нещо готино ще си отворя една бира. :) Сделка или не? :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 91,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз само ще слушам...И без това всички се оплакват, че рядко го правя :D

И правилно, слушкането е вредно.

Мисля да си налея и аз едно малко за начало :)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=2-8n6rTH6Ns&list=PL010C77088EB1C639&index=89&feature=plpp

Изобщо не ми се пие,обаче ако пуснеш нещо готино ще си отворя една бира. :D Сделка или не? :D

Хубаво де-така и така извадих бирата-ще си пусна и музиката...

Пийни, пийни ... Ето и от мен една музика за теб:

Зарязвам ви с песен и по едно от мен :

Тюх, да ти се не види и гаднярския късмет...Дай да звънна и на твоя шеф с две мили думички :D

Виж кво, като си ми приятелче значи вземи звънни на Батков да го е*а и му кажи да ни плати да го е*а

Мерси предварително, ще черпим екипа

:D

Няма ли желаещи за празнуване?Празник е...Вярно,моят празник е малко по-различен,но пък го поливам обилно.То това въздържание трябваше да избие нанякъде. :clown: Водка-голяма.Няколко пъти.А,да-и минерална вода. :) И това.

Поръчай за мен едно малко, ледено, аз ще донеса нещо за хапване от кухнята По телевизора празнуват с някакви хамерикански филми, мисля ние да го направим с по-сериозни и истински неща мдам

Абе телевизия... :clown: Гледам формула едно,чат-пат и новини.Как се празнува с това?М?,както казваше една важна за мен жена в един друг живот. :) Носи ти се питието,ма няма да е малко-на аматьори не сервирам. :D Глезиш се,ама си само две години по-малка от мен. :D

Не се глезя, поръчам по малко, защото ми се стопля, а не обичам леда да ми разрежда питието. По-малка, ама знаеш ли ... песента на моето момче от другия живот :

Вино бяло студено веднага п.п. аз нямам песенни спомени :tongue2:

Публикувано изображение

Така като се замислям понякога, най-хубавите ми спомени са без никаква музика, днес се бях сетила нещо такова дори.

Така като се замислям понякога, най-хубавите ми спомени са без никаква музика, днес се бях сетила нещо такова дори.

все съм се чудила на любовните филми като кажат : "Ах, това е нашата песен!" и се просълзят :ph34r:

Бе, какви песни, каква музика бе ... Музиката е спътник на копнежа, на очакването, на спомените, но не и на самия факт . По този повод ... :ph34r:

Бе, какви песни, каква музика бе ...

Музиката е спътник на копнежа, на очакването, на спомените, но не и на самия факт .

По този повод ... :ph34r:

всъщност, аз мога и без повод :speak:

ай, наздраве!

гледах Черешката на тортата - тия си купонясват здраво :)

гледах Черешката на тортата - тия си купонясват здраво :D

Ахаммм ... еле веднъж гледах епизод с Слабаков и Стенли, направо нямам думи . Домакиня беше една новонашумяла псевдо писателка, та тя не ги издържа и си легна горката, а те си продължиха сериозно наквасени. :):P:lol6:

Ахаммм ... еле веднъж гледах епизод с Слабаков и Стенли, направо нямам думи . Домакиня беше една новонашумяла псевдо писателка, та тя не ги издържа и си легна горката, а те си продължиха сериозно наквасени.

Ваня Щерева беше :) Те нея седмица не изтрезняваха и на всичките напраскаха по десет точки. Само на Ваня Щерева , понеже първа беше, другата мацка и писа девятка и после се съдра да и се извинява :P И на края дадоха плакета на Ваня Щерева защото само тя имала 39 точки :lol6:

Хахаххахха верно, че беше тя. Викни бармана да плащам, че мисля да се прибирам. Ще нахраня Тъ Пи и лягам пред телето

Хахаххахха верно, че беше тя.

Викни бармана да плащам, че мисля да се прибирам. Ще нахраня Тъ Пи и лягам пред телето

аааа, аз докато не опека ляба................

аааа, аз докато не опека ляба................

Прецака ми се звука на цифровата /по точно нещо от буксите е/, а щях да гледам Хореишио с час назад пу да му се невиди

дръж нещо за теб докато се опече хлебеца

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=rJuKHy64inE&feature=related

Прецака ми се звука на цифровата /по точно нещо от буксите е/, а щях да гледам Хореишио с час назад пу да му се невиди

дръж нещо за теб докато се опече хлебеца

аз Касъл си го изгледах :baby:

• 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.