Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обща тема за телефоните PriVileg

Featured Replies

Много хора имат проблеми с телефоните на Privileg (Включително и аз!)

Ако трябва всеки да си зададе въпроса, ще напълним форума!

Предлагам вече тук всеки да си задава въпроса, изказва мнение или да предлага нещо...

Кратка информация за телефоните PriVileg (с изключение на това, че са китайски!)

Модели:

· PriVileg TV2 Focus

· PriVileg X7

· PriVileg ZM-800

· PriVileg Z-08

· PriVileg T68-WiFi

· PriVileg T68

· PriVileg Q9

· PriVileg ZN-61

· PriVileg ZA-828

· PriVileg ZT-11

· PriVileg ZM-90

· PriVileg ZT-6688 (ZT588M)

· PriVileg LT-X5

· PriVileg ZT588

· PriVileg X6

Разбира се и най-новото чудо със най-много проблеми PriVileg TV3!

---------------------------------------------------------------------

Моите въпроси към телефон PriVileg TV2 Focus:

---------------------------------------------------------------------

1. Защо винаги се свръзва към интернет без да пита?

2. ... и въпреки това интернета като го включа - НЕ РАБОТИ!

3. Възможно ли е да си поръчам панел?

4. Как може да се даде в указателя да се показват номера от САМО телефона или от САМО сим картата?

...

• Отговори 51
  • Прегледи 31,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз съм с друго чудо на китайските технологии неспоменато в горния списък :blink:Privileg tv71 Wi-Fi доста напомня NokiaE71 :blink: най-много ми допадна това, че е с метален корпус (е, малко се накривява задния капак, но никой не е идеален:blink: )

Не знам как е при другите представители на марката, но при този когато се отвори телефонната книга отгоре има 4 табчета: Всички, Сим1, Сим2 и Телефон. Със стрелките се избира кои номера да показва.

• 2 седмици по-късно...

Аз пък преди 2 дена си купих Privileg TV11 Rex, отначало ми се струваше супер, но започва да ме ядосва: 1. Когато говоря с някой, чувам слабо и приглушено, те мен също. 2. Не мога да разбера как се инсталират игри на това чудо- пробвах и с jar и jad файлове, но нищо.. някой може ли да помогне по тези?

• 1 месец по-късно...

Аз съм с TV3 и досега ми е бъгвал само тъч скриина (един път само заби , но го рестартирах и се оправи).Имам го от около 5 месеца.Наложи се да му сменям дисплея (93лв.) .Доволен съм , но най-много ме дразни това че не е с Symbian или Android , следователно хубавите приложения отпадат.И игрите с аксеалометъра не тръгват. Успех на бъдещите собственици :ph34r:

Аз си купих преди 2 дни privileg tv71 и нещо немога да си нагласа wifi :baby: някой ако може да помогне ? :speak:)

Здравейте, :) аз съм с Privileg X6 :baby: и повече никога няма да си купя телефон от тази марка. Не стават за нищо: Откъм софтуер- много бавен ;) и др недостатъци .. Дизайн- всичко се разхлопва и копчетата спират да работат. Направо ми иде да го метна от нас .... ;) ама живота продължава, няма пари за нов. :P ПОздрави :speak:

Редактирано от zander75 (преглед на промените)

Братовчет ми има privileg x6 от една година нещо му няма аз па съм със privileg tv71 и поме кефи :speak:

• 3 месеца по-късно...

Ползвам Х6 от 2 години и сьм доволен. Преди 3 месеца си взех TV11 REX и сьщо сьм доволен. Според мен е важно да знаеш какво си купуваш за да не останеш разочарован след това. Ревютата които се пишат из нета непоказват нищо конкретно за текефона. Общо взето това са китайски телефони с набързо спретнат софтуеар, и дизайн копиращ модерни телефони на водещи производители (само дизайна НЕ и софтуера). Към Х6 нямам забележки освен че тъч скрийна е абсолютно излишен. Двете карти работят добре, батерийките са супер, бащами го изпуска 2-3 пъти и нищо му няма. Поудавих го в вода .... отворих го изчистих го и пак работи. Панелите НЕ тракат, не се разхлабват. Сивиата лайсна отстрани на телефона се улющи бъро. Към TV11 REX имам няколко забележки (в сравнение с X6). 1-во липсата на хардуеарна 2-ра слушалка затруднява работата с 2-рата карта. Когато говоря по едната карта и някой ме търси по другата то той получава съобщение "телефона на абоната е изкл.....", при X6 не е така. Неподдържа java .. X6 поддържа. Има голям недостатък с тапетите. Има и дтуги недостатъци пред предшественика си, които са изцяло софтуерни. От към хардуеар е по-добър - дизайна иитира HTC Diamond, с метален корпус е, засега нищо не му се е изтъркало/износило/надрало. Панелите са добре прилепнали - абе откъм панел е супер. Телевизията бачка супер - БТВ, КАНАЛ 1, НОВА и още 3-4 румънски (в Свищов сьм) хващам с прилично качество. Симките са нормални за 1.3MBpix. По ревютата пишат че е с максимална резолюция на камерата: 1280 x 1024 но е само с скромните 640х480. И при двата телефона тъч скрийновете работят с добра чувствителност. Накратко за двата тел. + Дизайн + Издръжливост на батериите и панелите - Софтуеар (гооолям минус) - за камерата + Телевизия + Радио + Две сим карти + Тъч скрийн - игри и пр.

• 2 седмици по-късно...

Симките са нормални за 1.3MBpix. По ревютата пишат че е с максимална резолюция на камерата: 1280 x 1024 но е само с скромните 640х480. И при двата телефона тъч скрийновете работят с добра чувствителност.

1.3 МП си е 1280 на 1024 а не 640 на 480,което си е точно VGA.Може би самата му камера е VGA,с интерплоация до 1.3?Виж в настройките.

Другият вариант пак е в настройките-настрой големината на изобржаенията да е 1.3мпиксела,а не VGA

Аз от доста време ползвам Х6. Мисля, че го закупих точно когато пуснаха втората вълна (с имплементирана JAVA). Звъни силно, това можа да го похваля :rolleyes: Дори ако не е на increasing ringtone стряска. Сменил съм два такива, първия една приятелка беше го сложила в джобчето заедно със шоколадче, което впоследствие се разтопи, като резултатът беше потресаващ :P Вторият го ползвах около година, след което го дадох за година и нещо на приятел, и сега от около 2-3 месеца отново го ползвам. Държи се. Тъчскриийна е ужасен. Менюто е супер non-user-friendly. Панела е много зле, олющи се много бързо. Ама "отвътре " си е машинка :P

1.3 МП си е 1280 на 1024 а не 640 на 480,което си е точно VGA.Може би самата му камера е VGA,с интерплоация до 1.3?Виж в настройките.

Другият вариант пак е в настройките-настрой големината на изобржаенията да е 1.3мпиксела,а не VGA

В настройките на камерата: "Размер на изображението" -> 640x480, 240x320, 80x60, 160x120, 320x240.

Няма други опции.

Редактирано от mara21 (преглед на промените)

• Автор

A панел за ТV2 Focus от къде да взема :cool: Писах емейл на привилег... и нищо :speak:

A панел за ТV2 Focus от къде да взема ;)

Писах емейл на привилег... и нищо :ph34r:

Обади им се на 02/ 439 2015 - Склад

Питай направо.

Между другото ако имате проблем с микрофона (чуват ви приглошено, слабо) - пишете, ще ви обясня как да си усилите микрофона.

• 2 седмици по-късно...

Много,много мразя да видя писания от рода на 'аз знам къде е проблема,пиши ЛС"... Добре де,не мислиш ли че има хора на които не им се пишат съобщения и не им се правят куп регистрации? Ако знаеш нещо го напиши тук.Затова е форум...

• Автор

Последно: Потребителят е офлайн 18 фев 2011 23:11 Да, имам този проблем, но като гледам последното ти посещение не ми се иска да ти пиша ЛС... Ако наистина знаеш как, ми пиши, а до склада ще се обадя утре :)

здравейте,като гледам колко потребители са онлайн......ама се глася да си купя Привилег Т68 смартфон....е,да го купувам ли или да бягам

здравейте,като гледам колко потребители са онлайн......ама се глася да си купя Привилег Т68 смартфон....е,да го купувам ли или да бягам

Получаваш толкова, колкото си платил, ако търсиш истински смартфон знай че това не е!
  • Автор

Недей.

Спеставяй още,купи марков.

Това привилег са китаски боклуци.

На мен лично ми харесват за цената си ;)

На мен лично ми харесват за цената си :rolleyes:

Да, като ги гледаш на картинка в някой сайт в Интернет, са направо супер.

Обаче в реалния свят Privileg-ите дават страшно много дефекти. Затова подкрепям мнението на Cristian D.

• Автор

Да, като ги гледаш на картинка в някой сайт в Интернет, са направо супер.

Обаче в реалния свят Privileg-ите дават страшно много дефекти. Затова подкрепям мнението на Cristian D.

Действително имам Privileg! И на кутията е претставена NOKIA със Symbyan само е написано "privileg"...

Искам ми се да разбеар каква е нокията, за да си взема панел ;) , че не ми отговарят на въпросите!

На мен не ми дава дефекти :rolleyes: само Java-та не е свързана с процесите на телефона графиката е ужасна, но телефончето си е хубаво ;)

...Или нека да го кажа така: Хубав телефон със скапан софтуер... От доста време се опитвам да го смена, флашна или да го променя! Но не става :(

Но самото телефонче си е хубаво, за щастие privileg вече започнаха да пускат телефони с Windows Mobile, което ми харесва :)

Предполагам имате PRIVILEG E71? Това със замяната на логотата е лесно и много хора го могат,ето ви един пример за KALDATA Phone(и по-добри съм правил,това го нацапах за 1-2 мин.): http://img864.imageshack.us/img864/1960/kalphone.jpg Иначе на тия китайски телефони ни java-та,ни нищо работи правилно.А софтуерът им е доста грозен бих казал. Но както казват-плащаш-получаваш.За каквото платиш,това ше си получиш-плащаш за боклук,това и получаваш. По добре още една година да стоиш със стария си телефон и да събираш пари за маркова нокиа,отколкото да ги изтърсиш за някаква китайска простотия.

Редактирано от Cristian D. (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Много,много мразя да видя писания от рода на 'аз знам къде е проблема,пиши ЛС"...

Добре де,не мислиш ли че има хора на които не им се пишат съобщения и не им се правят куп регистрации?

Ако знаеш нещо го напиши тук.Затова е форум...

Малко ви позабравих. Почти всеки китайски телефон си има "еngineering menu" от което се правят настройки на софтуеара и хардуера. При повечето телефони кода/комбинацията за отварянето на менюто са различни, но менюто е горе-долу едно.

!!!!!!!!! ВАЖНО !!!!!!!!!!!!

Преди да продалжа нека ви предупредя, че променянето на някой настройки може да доведе до блокиране на телефона Ви. Опитайте се да разберете информация за определената настройка от нета преди да сте бутнали!!!!!!!!

Ето ви пример: engineering menu > Misc. > High Speed SIM - след вкючване на тази настройка телефона блокира (при 99% от случаите, но не мислете че вашият телефон няма да го направи) и се нуждае от флашване.

!!!!!!!!! ВАЖНО !!!!!!!!!!!!

Та да се върнем към микрофона.

Част от менюто е преведоно, а друга не. Затова ще ви пиша подменютата и настройките на английски (сменете езка на телефона).

При TV11 REX кода е *#3646633#. (потърсете кода за вашия модел от тук).

Изберете при кой режим ще настройвате микрофона:

Engineering Menu -> Audio -> normal mode (кгато разговаряте нормално - телефона на ухото)

Engineering Menu -> Audio -> LaudSp mode (в режим високоговорител)

Engineering Menu -> Audio -> Handset mode (слушалки)

След това:

режим: -> Microphone -> Level(x)

От тук настройваме всички Level-и (x - 1-6 в моя случей) с еднакви стойности (така беше по дефаулт).

При мен стойността в Normal mode -> microphone беше 158. Усилих я до 255, но хората с които разговарях се оплакваха че чуват ВСИЧКО около мен. След малко ръчкане - пробване се спрях на 171. Сега ме чуват по-добре. Намерете подходящата за вас стойност и се радвайте.

НО ПАК ВИ КАЗВАМ - НЕ БУТАЙТЕ, ОСВЕН АКО НЕ СТЕ СИГУРНИ КАКВО ПРАВИТЕ. АЗ НЕ НОСЯ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗА КАКВИТО И ДА БИЛО ПОВРЕДИ ПО УСТРОЙСТВОТО ВИ

Пример: евентуално усилване до max на микрофона, говорителя, високоговорителя (255 в моя случей) рискувате да си повредите хардуера.

Има още доста интересни работи с които да подобрите/персонализирате китайчето си, но неми се пише повече.

Между другото телефончетата ми продължават да са си налиния. Никави проблеми с панели и тнт.

Засега толкоз. След 1-2 месеца ще погледна пак какво сте писали :P

EDIT:

Неможеш да смениш панела на привилега си с еквивалентния от нокиа. Помисли малко!

EDIT2:

За да избегна излишни въпроси и коментари - ако privileg-ът ви е смартфон (с Android или WM), но все пак Ви чуват приглушено - не търсете кодове за менюта а програми от сорта на microphone boost.

Редактирано от mara21 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.