Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на усилвател и колони

Featured Replies

Добър отговор !

Супер отговор определено - но в рамките на тези пари - предложих да си земе системката на Окио. След като не иска - да си чупи главата.

Под 3 бона читаво аудио няма да си намери.

"Читаво аудио" е много неточно определение. За някой може да е Cerwin Vega, за теб B&W, а за мен Avalon и Wilson Audio. Човека сега прохожда. Реплики от сорта "под 3000 лв няма нищо читаво може да са вярни за теб, но никак не помагат на младежа. Нека сам извърви пътя и стигне до този извод. Едва ли и ти си тръгнал направо със система за тези пари. Нашата задача тук е да го предпазим да купи боклуците към които се беше насочил и поне малко да го насочим.

Аз немога да разбера защо ги изписахте всичките тези работи?! Човека иска домашно аудио за 800лв., а вие тръгнахте да му говорите за Hi-Fi аудио дето за 800лв. мое само кутията да си вземе. Разбирам че имате познания, но точно в тази тема са излишни. И това за измерването на помещението откъде го измислихте?! angry.gif Кой ша тръгне да си мери честотите в стаята. За професионални зали и студия е задължително, но за вкъщи, това е просто излишно! Да не мислите че на човека му дреме за някой херц в повече в ъгъла на стаята? Пък и от това към което се беше насочил се вижда че няма познания в сферата и не му трябват такива зверчета с кристален звук. Предполагам и свикнал на както каза някой "картонените озвучителни системи", та вие тръгнахте да му давате съвети за хубави (признавам) колони, но над бюджета му. Да не мислите че ще вдигне бюджета до 3000-4000 лв. Както каза kennyb, задачата е да го предлазим от закопуването на боклуци. Разбирам ви много добре за всички, но някои неща не са приложими за вкъщи, а още повече с този нисък бюджет. Човека не е аудио маниак като вас че да гледа толкова детайлно на нещата.

Според мен той искаше това аудио само за да се фука колко е силно, как му "дъни баса" и т.н. Човека иска не толокова притенциозно аудио за да си слуша mp3-ките на 128kbps. И аудио за 5000 да си земе пак няма да получи хубав звук на тоя битрейт.

Поздрави,

"Читаво аудио" е много неточно определение. За някой може да е Cerwin Vega, за теб B&W, а за мен Avalon и Wilson Audio. Човека сега прохожда. Реплики от сорта "под 3000 лв няма нищо читаво може да са вярни за теб, но никак не помагат на младежа. Нека сам извърви пътя и стигне до този извод. Едва ли и ти си тръгнал направо със система за тези пари. Нашата задача тук е да го предпазим да купи боклуците към които се беше насочил и поне малко да го насочим.

Да точно така и го насочих към една доста читава система на Онкио. Системата има 2 входа 2 изхода и се намира на доста прилична цена около 700 но няма кой да чете. Аз същата тази система след като съм я препоръчал значи съм я слушал поне няколко пъти за да установя че звука и наистина е прекрасен. Аз сега ше кажа и друго - скоро мисля да заменя моите Bowers Wilkins 709 с още по нечовешки колони - този път съм се насочил към http://www.mark-daniel.com/Pro_En.asp?ProID=14 - Mark and Daniel Maximus Monitor. За тях имам стъпало Yamaha A-S700 което ще ги нахрани перфектно.

Да точно така и го насочих към една доста читава система на Онкио. Системата има 2 входа 2 изхода и се намира на доста прилична цена около 700 но няма кой да чете. Аз същата тази система след като съм я препоръчал значи съм я слушал поне няколко пъти за да установя че звука и наистина е прекрасен. Аз сега ше кажа и друго - скоро мисля да заменя моите Bowers Wilkins 709 с още по нечовешки колони - този път съм се насочил към http://www.mark-dani...En.asp?ProID=14 - Mark and Daniel Maximus Monitor. За тях имам стъпало Yamaha A-S700 което ще ги нахрани перфектно.

Тук ще помагаме на хората с полезни съвети а за нас си ще си направим друга тема за HI-FI маняци за да не се месят нещата. Правилно. Не е оправдано да се препоръчва на всеки това още повече че тук се затварят много пари. С посочените средства ще се постараем да дадем едно добро решение, че да е доволен максимум. А той сам четейки другата тема ще е наясно какво може да очаква от своята система. А за помещението. Кой ти е казал, че не трябва да се мери? Да, в обикновения случай не трябва. Знаеш ли че във всеки много добър магазин за HI-FI аудиотехника има и акустична зала, където можеш да си послушаш модела, който си решил да закупиш? То това да не е купчина ламарина от "BMW" че да не се интересуват хората. Стига сме спамили тук. Ето ви няколко снимки!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Според мен той искаше това аудио само за да се фука колко е силно, как му "дъни баса" и т.н. Човека иска не толокова притенциозно аудио за да си слуша mp3-ките на 128kbps. И аудио за 5000 да си земе пак няма да получи хубав звук на тоя битрейт.

Поздрави,

И така ги виждам нещата и затова мисля, че предложената Onkyo системка няма да му хареса.

За такива като него Cerwin Vega е решението. Може да са много далеч от Hi-Fi, но "дънят яко", "къртят миФки" и всякакви други подобни "спецификации".

http://www.dekom.bg/?page=product_details&structure=Products&instanceID=4905&FCID=FCad1c8a8445cd9dab5314364b8516b83b

Слага им един стерео усилвател втора употреба и е готов.

Аз като ви казвам че потребителя е инат и са безсмислени тия теоритични обяснения.. thumbsupsmileyanim.gif

Луд ли си да хвърлиш такива пари за това?

Аз като ви казвам че потребителя е инат и са безсмислени тия теоритични обяснения.. thumbsupsmileyanim.gif

Луд ли си да хвърлиш такива пари за това?

Нищо лично,човече,но четейки темата и отговорите, ми направи впечатление едно много просто нещо...Не искам да се заяждам или обиждам,но вероятно ината се корени в това: Интереси:Културизъм,Компютри,Българска фиология, Английски език,Страст към мотори.Нищо лично още веднъж,може да си 'печен' човек...

ще се взема май logitech z-5500

И от мен нищо лично. Моите уважения, щото паричките са си твои. Но както някой по горе каза - четейки ти профила, човек забелязва че не разбираш от дума. Ти си вземи " logitech z-5500" но сега ни обясни на нас, след като си решил какво да си вземеш, защо губиш времето на хората с твоето питане.Не можа ли да напишеш че ще е това, да получиш мнение и да приключим. Погледни...3 страници спам след което аз трябва да мина и да го убера като модератор. А да не си само ти!!!! Такива в този форум са хиляди. Питат и нищо. Ей така. После питат модераторите колко поста имат. Нали сме затова всички тук - да си помагаме. Нека този пост да се прочете и от другите, които ЕЙ ТАКА обичат да си пишат и питат само. Както ти е казал и kenub не ще можеш да "разбиваш мивки" с тази дрънкалка. Дай Боже, да си доволен. Затова и не ти дадох от мен никакъв съвет. Беше ми ясно от първи път, че не ти е толкова важно какво ще бъде устройството. А че ще хвърлиш 800 лева на вятъра - това всички го видяха и никой не те е упрекнал, а всеки от тях толерантно се е постарал да ти даде някакъв съвет. Аз лично ти пожелаван успех.

С уважение:

Стефан - LZ4JW

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аз сега ше кажа и друго - скоро мисля да заменя моите Bowers Wilkins 709 с още по нечовешки колони - този път съм се насочил към http://www.mark-dani...En.asp?ProID=14 - Mark and Daniel Maximus Monitor. За тях имам стъпало Yamaha A-S700 което ще ги нахрани перфектно.

Добри съвети даваш, ама не спря да се швалиш. Малко по-скромно ще е много добре. Иначе е по детски смешно. Пусни една тема "всеки да си похвали музиката" и там ще се проявиш.

Поздрави.

Редактирано от AGD (преглед на промените)

Засега най-много ми харесва съчетанието на http://pipaudio.com/..._tonkoloni.html PIP-103B и Sony STR-DB930QS

Ти си упорито момче и всички сме сигурни, че ще успееш да си купиш каквото си избереш.

Да ти е честита новата придобивка! Поне малко парички ще ти останат от нея.

• Автор

Един въпрос към автора на темата?!

Знаеш ли изобщо какво искаш?

Аз ако знаех според теб щях ли да питам.

Ти хубаво питаш, но за да питаш трябва да имаш цел, а ти просто разиграваш хората тука да ти обясняват всичко и накрая се обръщаш в съвсем друга посока и когато хората отново си изгубят времето (отегчени вече) да ти кажат че нестава, ти пак си променяш мнението. angry.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.