Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Който разбира, нека да "удари една ръка"

Featured Replies

Преди две седмици правих на един познат конфигурация за видеонаблюдение, като човека държеше да е възможно най-евтино решение. Конфигурацията е с двуядрен Celeron E3300 BOX, 2GB DDR2, 1TB HDD, дъно с G41 чипсет, mATX кутия с качествено захранване - FSP350-60APN и платка GV800(софтуера е много кадърен). Всичко излезе около 800лв. с ДДС, като машината се ползва само за видеонаблюдение, дори няма закачени монитор, клавиатура и мишка, и в момента са вързани 7 камери, като в последствие ще станат повече. Компютъра е предостатъчен за целта и се справя спокойно със записите без да се товари кой знае колко.

Преди две седмици правих на един познат конфигурация за видеонаблюдение, като човека държеше да е възможно най-евтино решение. Конфигурацията е с двуядрен Celeron E3300 BOX, 2GB DDR2, 1TB HDD, дъно с G41 чипсет, mATX кутия с качествено захранване - FSP350-60APN и платка GV800(софтуера е много кадърен). Всичко излезе около 800лв. с ДДС, като машината се ползва само за видеонаблюдение, дори няма закачени монитор, клавиатура и мишка, и в момента са вързани 7 камери, като в последствие ще станат повече. Компютъра е предостатъчен за целта и се справя спокойно със записите без да се товари кой знае колко.

БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА

но тези марки на конфигиурацията не съм ги чувал, аз предпочитам на гигабайт,асус и подобни известни марки на компоненти

Редактирано от J0J0 (преглед на промените)

Добре. В раздела по-надолу е пълно с предложениия за конфигурации по за 500-600 лв. Избираш си една по-евтина, махаш от нея видеокартата, ако има такава, и оставаш с вграденото на дъното видео. После сменяш диска с такъв от 1 ТБ, добавяш към компютъра някоя от платките, предложени от мене или Людмил и си готов .

Мин. Изиск.: Win 2000 / XP, P-III 800MHz, 256 MB, 80 GB, GeForce MX200 32MB, Win2000/XP но това ще са 6 камери а не 1

Това са минималните изисквания за работата на платката и не касае броя на включените камери. И, между другото, избраните от вас камери за по 100 евро са наистина добри, но излишно скъпи за това, за което ще използвате компютъра. Камерки на половин цена и платката от 22 евро ще ви вършат същата работа, естествено, ако няма някакви много специални изисквания към високо качество на картината.

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА

но тези марки на конфигиурацията не съм ги чувал, аз предпочитам на гигабайт,асус и подобни известни марки на компоненти

1. Не винаги известното е добро !!!

2. Кажи най - накрая с какви марки искаш да работиш, с какъв капаците на HDD, с какво видео и т.нат.

Все пак тука 2 страници предлагаме конфигурации ти се " тая не ми харесва " , " тея марки не ги знам ", " ама аз искам това не онова " .. казваш искам това да бъде такава марка до еди колко си лева с еди какъв си капците ... Сам казваш, че не разбираш от конфигураци... тогава остави на съфоромниците да ти помогнат ( което вече направиха )и си изкавай желнието в един пост. Ся казваш едно .. след предложението пък си сменяш искането.. Ми не става така .. :P:):cool:

Добре. В раздела по-надолу е пълно с предложениия за конфигурации по за 500-600 лв. Избираш си една по-евтина, махаш от нея видеокартата, ако има такава, и оставаш с вграденото на дъното видео. После сменяш диска с такъв от 1 ТБ, добавяш към компютъра някоя от платките, предложени от мене или Людмил и си готов .

Това въобще не го разбрах.

Това са минималните изисквания за работата на платката и не касае броя на включените камери. И, между другото, избраните от вас камери за по 100 евро са наистина добри, но излишно скъпи за това, за което ще използвате компютъра. Камерки на половин цена и платката от 22 евро ще ви вършат същата работа, естествено, ако няма някакви много специални изисквания към високо качество на картината.

Ами има камери, но те са с климатични ограничения- от -10до+50 и -20 до +50 градуса, а тези които съм ги избрал имат кохух, който затопля камерата през зимата и охлажда камерата през лятото.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.