Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клонинги ?!

Featured Replies

Един от клонингите на http://www.kaldata.com/forums/index.php?showuser=248840

клонинга> http://www.kaldata.com/forums/index.php?showuser=276254

Ще ми обясниш ли как от това IP са писали освен теб още накиснатият Logoc, ivan_7788 и още една камара герои. Особено интересна комбинация... Интересува ме още ти на кого си клонинг?

Ще ми обясниш ли как от това IP са писали освен теб още накиснатият Logoc,

поясни се с други думи, не те разбрах ?!

Редактирано от J0J0 (преглед на промените)

Един от клонингите на http://www.kaldata.c...showuser=248840

клонинга> http://www.kaldata.c...showuser=276254

И как разбра като втория потребител няма и един пост?

При проверка на IP-то, от което пишеш в момента, се оказа, че преди време от него са писали споменатите герои. И понеже ти докладваш за клонинг на един от тях, другият пък му е заклет враг, ми става цялата тая сапунка много странна. Затова искам обяснение, в противен случай ще сложа катинара на всички участници.

И как разбра като втория потребител няма и един пост?

като видях че е гласувал с + на скорошните си мнения и с + на мнения който са били написани от преди години

като видях че е гласувал с + на скорошните си мнения и с + на мнения който са били написани от преди години

Това е идиотско, всеки е свободен да гласува както, когато и където си иска!!!

При проверка на IP-то, от което пишеш в момента, се оказа, че преди време от него са писали споменатите герои. И понеже ти докладваш за клонинг на един от тях, другият пък му е заклет враг, ми става цялата тая сапунка много странна. Затова искам обяснение, в противен случай ще сложа катинара на всички участници.

то има 2 профила с никнейма Logoc, едния от тях си смени името 2 пъти(преди това беше psihara92, после sili(може да греша) и след няколко минути сиго смени на Logoc и за това получин бан.

Това е идиотско, всеки е свободен да гласува както, когато и където си иска!!!

да но когато видиш че на тази дата има регистрирани и други клонинги, които усърдно гласуват с + на негови предишни и скорошни мнения, мога да видам линк адресите и да видите че наистина с тях се гласува с + на скорошни и предишни мнения.

то има 2 профила с никнейма Logoc, едния от тях си смени името 2 пъти(преди това беше psihara92, после sili(може да греша) и след няколко минути сиго смени на Logoc и за това получин бан.

да но когато видиш че на тази дата има регистрирани и други клонинги, които усърдно гласуват с + на негови предишни и скорошни мнения, мога да видам линк адресите и да видите че наистина с тях се гласува с + на скорошни и предишни мнения.

Още веднъж - това е ИДИОТСКО, какъв ти е проблема с гласуването, заплатата ли ще ти вдигне или ще имаш още две допълнидетни девственици в Рая?

Ето този Logoc е писал от твоето IP. Първоначално е бил Psihara92, после е станал на sili_. Това обаче не оправдава съвпадението с теб и ivan_7788.

Още веднъж - това е ИДИОТСКО, какъв ти е проблема с гласуването, заплатата ли ще ти вдигне или ще имаш още две допълнидетни девственици в Рая?

попитай го, явно има план, да си направи с + и то много и накрая да изтирие мненията в профила му и да остане на баннатия ivan_77 който му писа(когато беше с минуси- репутацията ти доказва или показва беше- незнам,- какъв си всъщност)

защо не го попиташ лично ,защо е създал купища клонинги с които гласува...........

попитай го, явно има план, да си направи с + и то много и накрая да изтирие мненията в профила му и да остане на баннатия ivan_77 който му писа(когато беше с минуси- репутацията ти доказва или показва беше- незнам,- какъв си всъщност)

защо не го попиташ лично ,защо е създал купища клонинги с които гласува...........

Абе приятел, ти подиграваш ли се с нас? Зададох ти конкретен въпрос и очаквам конкретен отговор! Не ме касае кой с какво гласува. Попитах те защо IP-то, от което пишеш в момента съвпада с това на други потребители, които са отнесли вече бан или ще го отнесат след 5 минути заедно с теб? Не ни мажи очите с глупости кой гласувал с + и кой с -! Сред купищата клонинги си и ти!

Абе приятел, ти подиграваш ли се с нас? Зададох ти конкретен въпрос и очаквам конкретен отговор! Не ме касае кой с какво гласува. Попитах те защо IP-то, от което пишеш в момента съвпада с това на други потребители, които са отнесли вече бан или ще го отнесат след 5 минути заедно с теб? Не ни мажи очите с глупости кой гласувал с + и кой с -! Сред купищата клонинги си и ти!

Подиграва се - това си е самият той !

Абе приятел, ти подиграваш ли се с нас? Зададох ти конкретен въпрос и очаквам конкретен отговор! Не ме касае кой с какво гласува. Попитах те защо IP-то, от което пишеш в момента съвпада с това на други потребители, които са отнесли вече бан или ще го отнесат след 5 минути заедно с теб? Не ни мажи очите с глупости кой гласувал с + и кой с -!

ако бяха ми казали, че им пречи на никнейма на Logoc(който го преименувах, не ми хареса и после опитах дали ще стане опс- стана и обаче нямах право на друга смяна на името за определен период) ако бяха казали че им пречи щях да напиша под подписа си, това не е този Logoc(s link adres) а е друг

обаче ме баннаха

и ivan_77- се банна заради- щото ония Logoc,спамеше въпреки че получо отговор с факти че манипулира хората с неговоите си мнения, и му казах че явно е шизофреник или лъжец/ мошеник и оп -БАН щото пускаше същите си мнения след отговора

Авторът на темата е с вечен бан поради клониране и подигравка с екипа. Ако се докаже, че докладваният от него потребител е клонинг, ще бъдат взети мерки, за сега това не може да се потвърди.

Глупаво е крадецът да вика "Дръжте крадеца!"

Не ми се четеше цялата тема, но (поне на мен) не е много ясен смисъла на ползвания тук термин "клонинг". Та да попитам: кога има клонинг - когато един потребител си регистрира няколко ника и ги ползва все едно, че са различни потребители (т.е. ако лицето Х се регистрира като user1, user2 и user3, и пише от тяхно име все едно че не е един и същ) или клонинг е когато двама, или повече човека се регистрират с никове, които са различни, но визуално нямат разлика - напри поради ползване символи на кирилица и латиница - user1 и usеr1 - в случая буквата е на първия е на латиница, а на втория на кирилица. Та в кой случай се счита, че има клонинг? - първия, втория или и в двата?

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

Не ми се четеше цялата тема, но (поне на мен) не е много ясен смисъла на ползвания тук термин "клонинг". Та да попитам: кога има клонинг - когато един потребител си регистрира няколко ника и ги ползва все едно, че са различни потребители (т.е. ако лицето Х се регистрира като user1, user2 и user3, и пише от тяхно име все едно че не е един и същ) или клонинг е когато двама, или повече човека се регистрират с никове, които са различни, но визуално нямат разлика - напри поради ползване символи на кирилица и латиница - user1 и usеr1 - в случая буквата е на първия е на латиница, а на втория на кирилица. Та в кой случай се счита, че има клонинг? - първия, втория или и в двата?

първото

първото

В други форуми считат различните, но визуално еднакви никове, регистрирани от различни потребители, за клонинг. Т.е. второто.

П.С. може ли да се счита, в такъв случай, че второто е позволено тук?

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

В други форуми считат различните, но визуално еднакви никове, регистрирани от различни потребители, за клонинг. Т.е. второто.

П.С. може ли да се счита, в такъв случай, че второто е позволено тук?

Не се толерира

Не се толерира

Разбирам, но (признавам не съм чел подробно правилата) явно тоя случай не е изрично споменат в Правилата.

Случайно " pioklo " да е нечий клонинг :ph34r: ?

Да, на автора на темата. Общо има 7 клонинга от това IP, които са регистрирани между 17.07 и 19.07. Благодаря ти за сигнала, сега ще ги пратя всичките в небитието :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.