Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скайп име

Featured Replies

Здравейте. Когато си заредя Скайпа и трябва да се логна със скайп името си и паролата, за да ми се отвори Скайпа, името ми е запаметено в началната страница, но са си запаметили и скайп имената на всички, които са се логвали от моя компютър. Та въпросът ми е, мога ли по някакъв начин да изтрия имената на останалите потребители, който са се вписвали от моя компютър? Благодаря предварително на всички за отговорите.

Или правиш така: Старт > RUN пишеш това %appdata%/skype и триеш излишните.

• Автор

Благодаря ви много, пичове! Страшни сте! Успях да се справя.

Благодаря ви много, пичове! Страшни сте! Успях да се справя.

Да! Пичовете са страшни, поради основната причина, че правилно сте си задали въпроса и на тях им е ясна вашата болка. Ако всички правят като Вас и ПИЧОВЕТЕ, ще са така толерантни и на всекиго ще отговорят правилно още с първия път. Това трябва да се знае от всеки, а не да изписваме по 5 страници и накрая да не сме разбрали основно, от какво се оплаква човек. Благодаря на всички!

Здравей, надявам се с този линк да ти помогна:http://skypeblog.eu/2008/03/blog-post.html

или с този:

http://skypefun.net/bg/bezsleda.html

Проверено от мен. Често ми се налага да трия други потребители на скайп в моя компютър.

Аз също имам въпросче. Нямам спомен вече в този или друг форум го четох, но при мен не се получи. Накратко, искам да си сменя скайп името, т.е. това което отсреща виждат. Идеята е името с което се логвам да не бъде по никакъв начин явно за тези които аз примерно приема за абонати. Възможно ли е това?

Името ,което всички виждат в Skype е това ,което е написано във профила ти- срещу "Име и фамилия".Спокойно можеш да си го сменяш всеки ден ако пожелаеш.Днес може да си "Непобедимия" ,а утре "Рошавия заек" например. :P.А името с което се логваш ,си го знаеш само ти,освен ако при първоанчалната ти регистрация в скайп не си писал същото срещу "Име и фамилия".Надявам се да съм полезна с инфото.

Името ,което всички виждат в Skype е това ,което е написано във профила ти- срещу "Име и фамилия".Спокойно можеш да си го сменяш всеки ден ако пожелаеш.Днес може да си "Непобедимия" ,а утре "Рошавия заек" например. :D.А името с което се логваш ,си го знаеш само ти,освен ако при първоанчалната ти регистрация в скайп не си писал същото срещу "Име и фамилия".Надявам се да съм полезна с инфото.

Благодаря ти : )

А, отсреща има ли начин да видят първоначалното ми име?

какво се разбира под "пъроначално име"?

ако е това с което се логваш (skype name & password) няма начин

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

какво се разбира под "пъроначално име"?

ако е това с което се логваш (skype name & password) няма начин

Въпросът ми е дали отсреща могат да го видят, нали при посочване на абоната се извежда името с което съм логнат?

Иначе знам, че името с което влизам, не може да бъде променено.

Редактирано от am-am (преглед на промените)

Нв, няма начин да се види първото име с което си се вписал.Виждат това ,което си написал последно.Ако сега влезеш в профила си и с/у "Име и фамилия" напишеш ..........., всички ще виждат .......

Благодаря ти : )

А, отсреща има ли начин да видят първоначалното ми име?

Не можеш да го скриеш - нали по него те намират, то е константата, която определя, че това си точно ти, даже и да има други хора със същите име и фамилия.

Жалко...

Мерси.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.