Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при използване на Acronis

Featured Replies

Днес реших да си направя нов бакъп на системата но по средата на работа Acronis Tru Image Home 2010 v.13 ми изписа следното съобщение:

Acronis Tru Image Home has detected unsupported hard disk drives.Acronis Tru Image Home does not support Windows Dynamic Disk, EZ-Drives,etc

Та молбата ми е който разбира английски да ми преведе че съм зле с него и сега не знам какво да правя!?

Днес реших да си направя нов бакъп на системата но по средата на работа Acronis Tru Image Home 2010 v.13 ми изписа следното съобщение:

Acronis Tru Image Home has detected unsupported hard disk drives.Acronis Tru Image Home does not support Windows Dynamic Disk, EZ-Drives,etc

Та молбата ми е който разбира английски да ми преведе че съм зле с него и сега не знам какво да правя!?

Acronis Home не поддържа динамични дискове, това мисля се поддържа в професионалната и сървърните версии

• Автор

Acronis Home не поддържа динамични дискове, това мисля се поддържа в професионалната и сървърните версии

Добре сега какво да правя??

• Автор

Искам да попитам,дали този проблем има връзка с активацията на Уиндоус 7,защото това се получи като го активирах наново тези дни.Вероятно съм използвал ,лоадер който се използва за сървър,или пък понеже Уиндоус 7 ми е Х64??

Добре сега какво да правя??

оправяш динамичния диск в нормален. Има си и своите недостатъци, но за домашни цели ще е файн

На второто питане: правилата на форума и по-точно точка 2.10

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

оправяш динамичния диск в нормален. Има си и своите недостатъци, но за домашни цели ще е файн

На второто питане: правилата на форума и по-точно точка 2.10

Съжалявам за второто питане,но доста съм се поувлякъл.Не знам обаче по какъв начин да направя диска от динамичен в обикновен.Ако някой знае да помага!

• Автор

Съжалявам за второто питане,но доста съм се поувлякъл.Не знам обаче по какъв начин да направя диска от динамичен в обикновен.Ако някой знае да помага!

Със Уиндоус 7 Ултимейт съм Х64 съм.Ако може да ми се помогне за преминаване на дисковете от динамичен в обикновен.

парагон диск мениджър го може, но не и ако си форматирал дяловете под виста/7 при инсталацията... прий една студена вода щото няма вариант - освен майкрософтския - копираш инфото на друг диск, триеш всички дялове, правиш ги на ново и връщаш инфото - но това пък не се вързва с бекъп-а... и да намериш програма да направи бекъп така - не виждам смисъл - диска ще си остане динамик, което си е таралеж в гащите, ако не знаеш какви са предимствата - софтуерен райд 0 или 1 и няколко физически диска да се съберат в 1...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.