Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за играта Mafia 2

Featured Replies

Mafia II - DEMO(Steam)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Година: 2010 г.

Жанр: Action (Shooter) / Racing (Cars) / 3D / 3rd Person

Разработчик: 2K Czech

Издател: 2K Games

Тип на изданието: DEMO

Операционна система: Публикувано изображение

Процесор: 2.4 Ghz Quad Core ;

Оперативна памeт : 2 GB ;

Видеокарта: NVIDIA GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 или по - добра ;

НDD: 4 GB ;

От средата на далечната 2008, до наши дни, геймърите се радваха на доста добри заглавия свързани с гангстерският свят. Saints Row 2, Grand Theft Auto IV, Mercenaries 2 и Just Cause 2 са само част от тях. Някой от тях се харесаха други не чак толкова, но това няма голямо значение. След доста години чакане най-после финалната права наближава и вероятността да видим mafia II през 2010 е доста голяма ни уверяват от 2K Czech.

Нека да поговорим малко за първата част, която излезе през далечната 2002 г. Портовете й за Xbox и PS2 бяха отвратителни, но оригиналната игра за компютър беше нещо невероятно. Графиката и беше хубава, а историята и сюжета на играта беше пресъздаден перфектно. Разполагаше играча така, че да се почувства точно, като един от мафията. Градът беше все едно "жив" хората, колите и сградите изпипани до последният детайл, а историята на Томас Анджело лъхаше на достоверност.

Очакванията за втората част на играта са отново изключително високи. Една от основните причини за това е, че почти целият екип, които е работил по първата част, работи и по тази. Това според повечето геймъри е предпоставка да се очаква отново изключително интересна и завладяваща история, както беше в първата част. Една от съществените разлики, които се очаква да има в новата игра е времето на действие. В първата част действието се развиваше в 30-те години на миналото хилядолетие, а в новата игра ще се озовем 1-2 деситилетия по-късно. Това означава че заобикалящият ни свят ще бъде малко по-различен. Най-вече колите, които ще бъдат по-бързи, както и други дребни детайли показващи ни, че разликата няма да бъде просто цифрова.

Според думите на едно от отговарящите лица за играта, ще бъде внесено дори разнообразие при кражбата на коли. Ще има няколко начина по-които може да бъде открадната една кола, като това ще носи различни последствия за вашият персонаж в играта. Той твърди също, че кражбата няма да се свежда само до доста простичкото и познато изритване на човека зад волана.

Полицията също ще бъде доста по организирана от колкото беше в първата част. Ще трябва да сте по-внимателни със светофарите, като пресичате, защото дори и за това може да ви напишат глоба. Но за да има по-голям реализъм полицията няма да "досажда" само на вас, а ще имате възможността да гледате по-улиците как се арестуват разни хора извършили различни провинения. Ако ви подгонят полицаите само заради един светофар няма от какво да се боите, но реакцията им ще е доста по-различна при изкарването на пистолет на публично място.

Към уменията на героя са добавени нови компилацийки от удари за ръкопашен бой, което го прави по-лесен за управление. Също така ни уверяват че реализма на графиката и на абсолютно всички предмети в играта ще бъде на много високо ниво, както и пълната им автентичност. Даже заявяват, че ако се вземи снимка на пейзаж, битова техника или на някои автомобил и т.н от снимка направена по това време (Разбирай снимки от 40-те и 50-те) и се сравни с предмет от играта ще открием със сигурност техните първообрази.

Свали:

ЛИНК

ЛИНК

/ засега само там ... появи ли се другаде , ще сложа и други линкове за сваляне /

Приятна игра на всички ... и споделете вашите впечатления !

Успехи !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Отговори 81
  • Прегледи 17,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Уоу това няма да ми тръгне.. 2.4 Quad + 9800 GTX, а е само демо О_о

• Автор

Уоу това няма да ми тръгне.. 2.4 Quad + 9800 GTX, а е само демо О_о

е Фънки ... не е mario bros

Публикувано изображение

:cool:

Дано да имам някакви шансови да ми тръгне понеже съм с 9800GT 1GB GDDR3, Pentium 4 2.80GHz Dual Core 3GB Ram DDR2. Игричката е страхотна, беше хит през 2003 най-добрата история на игра за 2003 предпочитам я пред GTA.

Попринцип съм голям почитател на гангстерските игри, но тази няма да имам възможността да я пробвам

Попринцип съм голям почитател на гангстерските игри, но тази няма да имам възможността да я пробвам

Пробвай я, аз мислех че ще ми насича на минимални настройки но не е така. Аз съм с Pentium 4 2.8GHz Dual Core, Nvidia 9800GT 1GB GDDR3 и 3GB DDR2 Ram и я играя на МАКСИМАЛНИ настройки ( Без PhysX ) и имам към 30 кадъра в секунда така че смело.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Steam download:here

PS: Незнам за какво бяха тези супер изисквания,но при мен играта си хвърчи без проблем на максимални детайли (много рядко пада под 35 фреймрейта)

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

Пробвай я, аз мислех че ще ми насича на минимални настройки но не е така. Аз съм с Pentium 4 2.8GHz Dual Core, Nvidia 9800GT 1GB GDDR3 и 3GB DDR2 Ram и я играя на МАКСИМАЛНИ настройки ( Без PhysX ) и имам към 30 кадъра в секунда така че смело.

Аз съм с Athlon 64 x2 4800+ 2.5 GHz, GF 8600 @ 256 VRam + 4 GB RAM, нито видеото ми е достатъчно, нито процесора, но все пак ще я изтегля и пробвам

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Steam download:here

PS: Незнам за какво бяха тези супер изисквания,но при мен играта си хвърчи без проблем на максимални детайли (много рядко пада под 35 фреймрейта)

Остана с Nvidia GTX 260 и AMD Phenom да не ти тръгне :)

Остана с Nvidia GTX 260 и AMD Phenom да не ти тръгне :)

Не е въпроса дали да тръгне,тя може да тръгне и на семпрон с HD3450 видеокарта,работата е там как върви,ако не си чел изискванията за максимални графични ефекти са доста големички...Беше нещо от рода на GTX480 в SLI режим + Core i7

Не е въпроса дали да тръгне,тя може да тръгне и на семпрон с HD3450 видеокарта,работата е там как върви,ако не си чел изискванията за максимални графични ефекти са доста големички...Беше нещо от рода на GTX480 в SLI режим + Core i7

Щом на моят компютър от 2005-а тръгва на макс ( Без PhysX ) значи играта не толкова тежка.

Щом на моят компютър от 2005-а тръгва на макс ( Без PhysX ) значи играта не толкова тежка.

Така ли? Е какъв е твоят компютър,много ми е чудно с конфигурация от 2005 как подкарваш игра от 2010? :)

Така ли? Е какъв е твоят компютър,много ми е чудно с конфигурация от 2005 как подкарваш игра от 2010? :)

Pentium 4 2.80GHz Dual Core, Nvidia 9800GT, Ram 1X Kingston DDR1 + 2X Hitachi DDR2, 160 GB Hard Disk HD както виждаш е доста стар компютър.

Редактирано от joniop (преглед на промените)

Pentium 4 2.80GHz Dual Core, Nvidia 9800GT, Ram 1X Kingston DDR1 + 2X Hitachi DDR2, 160 GB Hard Disk HD както виждаш е доста стар компютър.

Видеокартата ти е модел от 2008,поне гледай какво приказваш.

И аз го врътнах няколко пъти. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Графика, история - всичко перфектно. BTW излезе и пач за безкрайно време в града да играеш (нали има лимит 10 /попринцип/). Защитата на играта няма да е нещо кой знае какво... т.е. лесно ще бъде кракната. Чакаме още 2 седмици и Публикувано изображение.

Редактирано от BaRdOmEtOoX (преглед на промените)

Видеокартата ти е модел от 2008,поне гледай какво приказваш.

Ако не беше видео картата, компютърът щеше да бъде кръгла нула.

Подкарах я с най високата резолюция детайли на хай и физика на медиум :clap: Върви перфектно,графиката е страхотна голям реализъм има абе въобще всичко е перфектно,харесвами боя :) С контролер се играе перфектно,когато караш по улиците с малките плочки се усеща леко вибриране а като увеличиш скоростта става все по силно :yanim: Това е една от най реалистичните игри която обмислям да купя,но все още мисля да си пазя парите за AC и Хари Потър ;):biggrin: :biggrin:

Ако не беше видео картата, компютърът щеше да бъде кръгла нула.

Абе момче,какви свещенни глупости приказваш? Всеки компютър без видеокарта е кръгла нула.Осъзнай се вече,имаш компютър-тръгнала ти е и толкова,ама стига си писал неща,с които се излагаш.

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

• Автор

И аз го врътнах няколко пъти. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Графика, история - всичко перфектно. BTW излезе и пач за безкрайно време в града да играеш (нали има лимит 10 /попринцип/). Защитата на играта няма да е нещо кой знае какво... т.е. лесно ще бъде кракната. Чакаме още 2 седмици и Публикувано изображение.

вторият линк, в първият пост е такъв !

• 2 седмици по-късно...

Aз вече си я врътнах,игрицата е страхотна! Заслужава си всяка една минута отделена за нея :cool:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.