Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чeрти по монитора

Featured Replies

Здравейте,нова съм във форума и сигурно ще объркам нещо.Ще ме извините,надявам се,но имам голям проблем.Не знам какво му стана на компа,не мога да влезна в него.Излизат му хоризонтални черти по монитора,забива ми при зареждането на Уиндоса.Едиствено при рестарт тръгва.Приятели ми казаха по тел.да пробвам да влезна под Сейф мод.Това добре,но довечера как ще кажа на татко,акъла не ми го побира,в чудо се видях.Ако можете-помогнете,не знам какво да правя,голям индианец съм.Ще ме убият нашите.

Излизат му хоризонтални черти по монитора,забива ми при зареждането на Уиндоса.Едиствено при рестарт тръгва....

Ще опитаме да помогнем, НО трябва инф. за конфигурацията ти!

Edit: Ако се затрудняваш пост N6

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Умряла ти е видеокартата, или най-малкото прегрява зверски. Проблемът не е от тебе, по-скоро цялостно не е стопанисван правилно компютърът. Предполагам, че целият е задръстен с прах.

• Автор

Дa,ще се опитам -Intel®Core2Duo CPU [email protected] GHz,a видео-RadeonX1650Series.Монитора e ASUS.Не мога да инсталирам EVEREST,иска ми ключ.Не мисля,че е от праха.Дано съм дала нормално обеснение..

Дa,ще се опитам -Intel®Core2Duo CPU [email protected] GHz,a видео-RadeonX1650Series.Монитора e ASUS.Не мога да инсталирам EVEREST,иска ми ключ.Не мисля,че е от праха.Дано съм дала нормално обеснение..

Кога точно се появи този проблем. Както ти споменаха, може причината да е прегряваща част. Като казваме за 'почистване на прах' говорим за щателно такова-(отваряне на кутията, продухване, почистване на вентилатори, радиатори и т.н.)...

Кога точно се появяват тези 'черти'? (при какво натоварване на с-мата, в частност видео картата)? Ако можеш да й погледнеш температурата. (изтегли еверест от някой тракер или виж ключа). Можеш да ползваш и RivaTuner - http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=48768 .

Ше е хубаво да са известни захранването и дъното.

П.П. Ако ти се вижда сложна операция, винаги можеш да отидеш до сервиз... :ph34r:

• Автор

Привет,aми аз казах кога се появяват-при включване още.Ако мога да се справя-драйвери да обновя,знам ли...а сервиза го оставям за най-последен вариант.BIOS-Phonix AwardBIOSv6.00PG.Tемпературата е 48 градуса,но е почистван.Явно ще имам щастието да ми олекне джоба с 100 кинта за нова картa.

Ако можеш - виж отзад на компютъра кабела дето се включва във видео картата. Виж дали не се е разхлабил или да се е измъкнал малко. Също така виж и този, който влиза в монитора.

Здрасти,изчетох проблема ти.Опитай със почистването не е зле да се почиства редовно.Като температура се държи.След като влизаш под сейф мод твърде вероятно е да е от драйверите на видеото.Просто ги обнови или ги преинсталирай изцяло.Също така погледни пиновете на буксата на монитора.Ако е местен,ритан без да се иска или е вадена многократно също може да прави проблем някой от пиновете.Но това е малко вероятно в твоя случай.Успех!!!

• Автор

Mерси много за помощта,това се опитах да направя.Сега влизам в Уиндос,но пак си ги има чертите(на черния екран при влизане).Ще ви бъда много благодарна ако ми кажете как се изтриват и обновяват новите драйвери.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.