Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за рам памет.

Featured Replies

Здравейте. От известно време ми се иска да си сложа допълнителна РАМ памет,защото съм зарибен по игрите,а новите искат и повече РАМ.Сега имам 512МВ DDR 400 МHz,дъното ми е ASUS A8V-VM SE.Колко максимум памет мога да добавя,ако може да кажете цените в момента какви са ?? И мога ли да объркам нещо при добавянето на паметта ? Благодаря предварително :blink:

Здравейте. От известно време ми се иска да си сложа допълнителна РАМ памет,защото съм зарибен по игрите,а новите искат и повече РАМ.Сега имам 512МВ DDR 400 МHz,дъното ми е ASUS A8V-VM SE.Колко максимум памет мога да добавя,ако може да кажете цените в момента какви са ?? И мога ли да объркам нещо при добавянето на паметта ? Благодаря предварително :blink:

2.0 GB (max)! От два броя пръчки по 1ГБ. Примерно две такива или един такъв кит! (Посочените цени са в долари без начислен ДДС!)

Ти хубаво си запален по игрите, ама то си плаче за цялостен ъпгрейт компютъра.

Дъното е със сокет 939. Процесора е едноядрен атлон. Рам..и да купиш 2 плочки по 1гб няма изведнАж да ти затръгват новите игри. Друг е въпроса, че не си заслужава да наливаш пари в тази конфигурация.

Редактирано от silicon valley (преглед на промените)

• Автор

Ти хубаво си запален по игрите, ама то си плаче за цялостен ъпгрейт компютъра.

Дъното е със сокет 939. Процесора е едноядрен атлон. Рам..и да купиш 2 плочки по 1гб няма изведнАж да ти затръгват новите игри. Друг е въпроса, че не си заслужава да наливаш пари в тази конфижурация.

Аха, ясно.Тогава ще си взема още една 512МВ да станат поне 1GB и ще взема да се подготвям да си вземам ново PC.

Аха, ясно.Тогава ще си взема още една 512МВ да станат поне 1GB и ще взема да се подготвям да си вземам ново PC.

Един съвет, няма да видите голяма разлика спрямо сегашното положение, така че по-добре си запазете парите за новото PC или просто ги изхарчете за друго.:blink:

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Един съвет, няма да видите голяма разлика спрямо сегашното положение, така че по-добре си запазете парите за новото PC или просто ги изхарчете за друго.:wors:

+1

Разлика от 512 до 1ГБ ще усети. Една плочка от 512ДДР400 втора употреба върви около 15 - 20 лева. Спокойно може да си вземеш една такава и да започнеш събиране на пари за нова конфигурация.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.