Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем са Ati драйвери

Featured Replies

Здравейте колеги, направих какво ли не да махна сегашните драйвери на видео картата (ати радеон хд5670), но не мога искам да сложа по - нови, но ми дава някаква грешка . Изтрих от Add/remove ати изтрих папката в c:/ , но пак не иска. Някой да има идея как да премахна напълно драйверите ?

Каква е Операционната Система ?

Можеш да пробваш с Driver Sweeper (или Driver Cleaner Pro).

Също така ако Windows-a ти не е Windows 7, се увери че имаш .Net FrameWork инсталиран.

Успех ! :)

• Автор

добре премахнах ги с driver sweeper windows-sa mi e 7 32бита. След като ги премахнах не иска да протече инсталацията давам на инсталирай и нищо не става :) . Какво стана и аз не знам да сложа нови драйвери сега се прецаках. Странно ми стана, че винаги остават 2 файла не искат и не искат да се изтрият.

Редактирано от sakuraki (преглед на промените)

• Автор

Добре сега файловете са изтрити, но това нещо продължава да не иска да се инсталира. След като дам инстал не се случва нищо. Сега какво цял windows ли трябва да преинсталирам :)

Отвори Device Manager-a и виж дали видеокартата е листната в списъка. Ако не избери "Scan for hardware changes" и след това пробвай чрез Windows Update или с файла който си изтеглил да ги инсталираш отново.

• Автор

Отвори Device Manager-a и виж дали видеокартата е листната в списъка.

Ако не избери "Scan for hardware changes" и след това пробвай чрез Windows Update или с файла който си изтеглил да ги инсталираш отново.

a на български би трябвало да бъде управление нали?. Странно аз дори нямам името на видео картата там О.о

Махнах и сложил видео картата на ново, но пак не ми я намира аууу..

Да не си спирал рaзни услуги... ? Я провери от start => run => services.msc => дали услугата Shell Hardware Detection е стартирана и дали е на Automatic. Ако не е...сложи я на Automatic и рестартирай компа и виж дали ще има промяна...

• Автор

ами нямам такава услуга ? Търся но няма

ами нямам такава услуга ? Търся но няма

Не е възможно...това е една от-най важните услуги...да не би да ползваш някоя самоделка ?

Я дай един списък с наличните услуги:

Отвори Start => run => въведи:

CMD /C Net Start >"%Userprofile%\Desktop\Log.txt"

Публикувай съдържанието на Log.txt в следващия си пост.

Ако наистина липсва тази услуга не съм убеден, че може да се поправи с командата sfc /scannow или с Repair на инсталацията и май ще ходиш към преинсталация...

• Автор

Не качван ми е сервиз не знам. Ето картинка с работите, който ми показва ето и съдържанието, което ми изписва AMD External Events Utility AMD Fusion Utility Service Application Experience Application Identity Avira AntiVir Guard Avira AntiVir Scheduler Background Intelligent Transfer Service Base Filtering Engine CNG Key Isolation COM+ Event System Computer Browser CPUCooLServer Service Creative Audio Service Cryptographic Services DCOM Server Process Launcher DHCP Client Diagnostic Policy Service Diagnostic Service Host Diagnostic System Host Distributed Link Tracking Client DNS Client Function Discovery Provider Host Function Discovery Resource Publication HomeGroup Listener HomeGroup Provider IP Helper IPsec Policy Agent Jookz Toolbar Helper mental ray 3.7 Satellite for Autodesk 3ds Max Design 2010 32-bit 32-bit Multimedia Class Scheduler Network List Service Network Location Awareness Network Store Interface Service Offline Files Peer Name Resolution Protocol Peer Networking Grouping Peer Networking Identity Manager Plug and Play PnkBstrA Power Print Spooler Program Compatibility Assistant Service Remote Desktop Services Remote Procedure Call (RPC) RPC Endpoint Mapper Security Accounts Manager Security Center Server Sound Blaster X-Fi MB Licensing Service SQL Server (SQLEXPRESS) SQL Server VSS Writer SSDP Discovery Superfetch System Event Notification Service TabDiscover Service TCP/IP NetBIOS Helper Themes UPnP Device Host User Profile Service Windows Audio Windows Audio Endpoint Builder Windows Defender Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework Windows Event Log Windows Image Acquisition (WIA) Windows Management Instrumentation Windows Search Windows Update WinHTTP Web Proxy Auto-Discovery Service Workstation „ЁбЇҐзҐа ­ бҐбЁЁвҐ Єк¬ ¤ЁбЇҐзҐа ­ Їа®§®ажЁвҐ ­ а Ў®в­Ёп Ї«®в ‡ йЁв­ б⥭ ­ Windows Љ«ЁҐ­в § Їа ўЁ« ­ Ја㯠⠌०®ўЁ ўак§ЄЁ ЋвЄаЁў ­Ґ ­ е а¤гҐа § ®ЎўЁўЄ в Џ« ­Ёа®ўзЁЄ ­ § ¤ зЁвҐ “б«гЈ § ¬аҐ¦®ў® бЇ®¤Ґ«п­Ґ ­ Windows Media Player The command completed successfully.

Вярно я няма...Windows-a x64 ли е или x86 ? Имам една идея да експортна услугата от моите регистри и да ти пратя *.reg файла за да го стартираш и да добавиш услугата, но незнам дали ще се получи ако асоциираните с услугата файлове също са изтрити. За съжаление, незнам кои файлове точно използва за да ти ги пратя и тях.

• Автор

Вярно я няма...Windows-a x64 ли е или x86 ?

Имам една идея да експортна услугата от моите регистри и да ти пратя *.reg файла за да го стартираш и да добавиш услугата, но незнам дали ще се получи ако асоциираните с услугата файлове също са изтрити. За съжаление, незнам кои файлове точно използва за да ти ги пратя и тях.

x86 бита съм. За това, което мислиш не знам не съм толкова на вътре с нещата. Пък ако не стане в крайна сметка слагам флашката утре и един преинстал (и дано да се оправи с него). Само за едни драйвери до къде стигнах пууу. И мерси много, че отделяш време за мен да ми помагаш :)

Няма проблеми, но май ще се наложи да изчакаш някой с Windows 7 x86, който да може да експортне регистрите на услугата Shell Hardware Detection. Аз няма да мога, защото използвам x64 бита, а тя се различава доста. Ами май това беше от мен при това положение. Остава ти или да изчакаш някой с Win7 x86, който да свърши тази работа (която пак е с леко несигурен ефект) или да преинсталираш начисто след формат. Избора оставям на вас. :) Лека вечер !

• Автор

Мерси много за помощта. Вече пуснах да се тегли уиндолс и утре сутринта ще преинсталирам. Отново мерси за помощта и на Вас приятна вечер.

• 2 седмици по-късно...

И при мен подобна случка.

Тия от Ати винаги са ме ядосвали с техните драйвери. :)

Махнах старите 10.6 за да инсталирам новите 10.8

При исталациата винаги ми дава грешка feture packet или нещо подобно...

Дори и да се опитам да сложа старите...

В момента имам драйвер, но не мога да използвам услугата Control Center. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Публикувано изображение

Публикувано изображение

-UI

09/09/10 22:47:52

install

ATI Radeon Graphics Processor

ATI Technologies Inc

0x68be

0x1002

0x2287

0x1787

0x030000

0x00

ATI Technologies Inc

0xaa58

0x1002

0xaa58

0x1787

0x040300

0x00

Catalyst Control Center

2010.0803.2125.36577

150

ATI Catalyst Install Manager

3.0.786.0

20

The Lord of the Rings FREE Trial

1.00.0000

1

ATI Display Driver

8.762.0.0000

90

HDMI/DP Audio Driver

7.11.0.7708

1

Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable

9.0.30729.4148

6

Communication Opt-in

3.00.0000

1

ATI Catalyst Install Manager

Succeed

3.0.786.0

20

ATI Display Driver

Fail

8.762.0.0000

90

HDMI/DP Audio Driver

Succeed

7.11.0.7708

1

AMD Drag and Drop Transcoding

Fail

2.00.0000

1

Hardware information

Existing packages

Packages for install

Packages for uninstall

Other detected devices

Error messages

Name

Manufacturer

Chip type

Device ID

Other hardware

Download packages

Success

Fail

Vendor ID

Class Code

Revision ID

Subsystem ID

Subsystem vendor ID

Catalyst™ Install Manager

Installation Report

Final Status:

Version of Item:

Size:

Mbytes

Application Install: install package failure! Driver Install: the INF file was not found Application Install: install package failure!

И при мен е същия проблем.Частично решение е да си изтеглите само драйвера и от Диспечера на устроиствата да си го инсталирате.Но ССС-центъра дава грешка и не се преинсталира.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.