Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да забраня коментарите във Facebook

Featured Replies

Хайде и Аз да попитам нещо. Има ли някакъв начин (скрипт или опция или нещо подобно) във facebook за да забраня коментарите под дадена връзка или снимка? Имам предвид пълен контрол над стената ми. Забранил съм да могат да пишат по стената, но това не включва коментарите под снимките или връзките а пък искам и дам да не драскат. Благодаря!

Хайде и Аз да попитам нещо. Има ли някакъв начин (скрипт или опция или нещо подобно) във facebook за да забраня коментарите под дадена връзка или снимка? Имам предвид пълен контрол над стената ми. Забранил съм да могат да пишат по стената, но това не включва коментарите под снимките или връзките а пък искам и дам да не драскат.

Благодаря!

Аз също се бях интересувал от подобно нещо и разбрах от тук от там,че единствено модераторите можело да забранят коментарите там.А за такъв въпрос администратор надали ще ти обърне внимание,но успех все пак : )
  • Автор

Аз също се бях интересувал от подобно нещо и разбрах от тук от там,че единствено модераторите можело да забранят коментарите там.А за такъв въпрос администратор надали ще ти обърне внимание,но успех все пак : )

Аз изобщо и няма да си правя труда да мрънкам на support-та на facebook понеже милион на сто няма да съм първият - нито последният с подобен въпрос, и едва ли биха обърнали внимание на обикновен user от България с нулев кредит по акаунта :D

Просто си помислих че може на някой да му е писнало да чака някой да направи нещо по въпроса и да е взел нещата в свои ръце. :)

Аз изобщо и няма да си правя труда да мрънкам на support-та на facebook понеже милион на сто няма да съм първият - нито последният с подобен въпрос, и едва ли биха обърнали внимание на обикновен user от България с нулев кредит по акаунта :D

Просто си помислих че може на някой да му е писнало да чака някой да направи нещо по въпроса и да е взел нещата в свои ръце. :)

Ами предлагам ти да зададеш въпросът си в раздел "Искаме програми" и там някой програмист навярно,ще ни удволетвори желанията ;д

Какво правите в тоя тъп Фейсбук-то нещо у ред има ли-

че се и оплаквате

:)

Какво правите в тоя тъп Фейсбук-то нещо у ред има ли-

че се и оплаквате

:)

Та в същия ред на мисли и аз да си кажа мнението за тази социална форма на общуване = Фейсбук

Живеем в 21 век и у всеки от нас по два телефона в джобовете, а някой си седнал до клавиатурата и пише ли пише, като Лермонтов и Пушкин през миналия век. Никога не бих го направил, с цената на нищо. Да, забавление, но за 20-30 годишни. Но за такива като мен - абе, американска работа.Да ти напиша, че те обичам. Аз мога да ти го кажа и на телефона. Поне ще ме чуеш, че аз ти го казвам. Но това е лично мое становище, което не ангажира никой от ВАС! В интернет пространството се оказа, че всеки може да си прави каквото си иска. Даже и...АЗ!

Лека вечер на Всички от мен и не ме оплювайте.Глупостите на ЧОВЕКА - нямат край!

Чета си... не знам върши ли работа, но ще го споделя:

1. When you get a request from an application, you now have the ability to "Block Application" directly from the request. If you block an application, it will not be able to send you any more requests.

2. A few weeks ago, we added the ability to "Clear All" requests from your requests page when you have a lot of requests and invitations that you haven't responded to yet.

Разгледайте и тук.

И тук.

И тук.

Сори за междуредията и без друго трия интервали в тая Opera...

Чета си... не знам върши ли работа, но ще го споделя:

Разгледайте и тук.

И тук.

И тук.

Сори за междуредията и без друго трия интервали в тая Opera...

На мен, ЛИЧНО, не ми върши НИКАКВА работа!

Дано помогне на колегата.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

не ми върши НИКАКВА работа!

То и за мен така. Трябва ми нещо подобно на опцията която предлага всеки форум "Заключи темата" или нещо подобно. Но явно няма да ми свръши работа.

Май се опитвам да направя от facebook - mini blogger, ама като им гледам админчетата май няма да стане. :)

Мерси все пак за отделеното време на всички. Ако някой се сети за нещо да драска.

Приятен ден.

ама я си седнете малко на четирибуквието и помислете трезво хем искате да си споделяте личните преживявания снимки и каквото там споделяте, хем не искате да ви го коментират - това да не е концерт по желание? като не искате коментари - не споделяте с друг освен със себе си

• Автор

хем искате да си споделяте личните преживявания снимки и каквото там споделяте, хем не искате да ви го коментират - това да не е концерт по желание?

И все пак един бутон "Заключи" едва ли ще е чак такъв проблем за програмистите на Facebook. :rolleyes: Все пак и най-обикновенят форум, блог или каквото там се сетиш го предлага, пък още по-малко щом се касае за социална мрежа и лично пространство мисля че дори е наложително да имаш правото на собствената си територия да кажеш на някого... "Ей това съм го написал не за да драскаш глупости след него :speak: А за да го видиш".

Няма такова нещо. Има едни опции кой какво може да вижда в профила ти - включително и снимките. Например - Само приятели. Има и персонализиране с което да забраниш на конкретен човек или да позволиш на някой да вижда конкретна снимка и албум. А като не могат да ги виждат - няма и да оментират. Незнам що не искаш "приятелите" ти от там да те коментират - защо си ги взел тогава.

Редактирано от zlinaka (преглед на промените)

• Автор

Ех най-после намерих как ставало номера. Пък и за тези които се интересуват. - Настройки - Настройки на сигурността - Персонализиране на настройките - Могат да коментират публикации - Персонализиране - Само аз - Запамети настройките И вече си имаме лично пространство. :( ЖестокУ!

• Автор

И това не е ли само за стената.

Ами не знам, не съм имал време да стествам снимките понеже сега отивам на работа :( Но гарантирано по стената повече никой няма да ми драска, което ме устройва напълно.

добре, де. 99 човека приятели и никой от тях не ти е толкова "приятел" че да му позволиш да ти "драска" по стената :(

добре, де.

99 човека приятели и никой от тях не ти е толкова "приятел" че да му позволиш да ти "драска" по стената :(

приятелите са си приятели, стената е с пари

ъх? аз мислех че е с тухли? (или поне железобетонни панели?)

• Автор

добре, де.

99 човека приятели и никой от тях не ти е толкова "приятел" че да му позволиш да ти "драска" по стената :)

Неее, напротив... просто съм преценил върху моята стена да има това което Аз искам. Ако на някой му се драска винаги може да надраска нещо на нечия друга стена или да ползва www.blogger.com за да си изразява мнението. Все пак личните съобщения са точно за това, ако някой иска да ми каже нещо, както голегата спомена с по-горен пост съм оставил e-mail, 2 мобилни телефона, skype, windows live, google talk пък и винаги може да ме види и да ми го каже лично. Какво общо има отношението ми с приятелите с това някой да ми драска по стената? Това да не е задният двор на някое даскало или общинска тоалетна? :(

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.